Велимир Илић: Вучић је са мафијом окупирао државу, њих ће само улица решити! (видео)

Гост емисије “Без устручавања” био је лидер Нове Србије и садашњи градски одборник у Чачку Велимир Илић, који је одмах на почетку коментарисао изградњу путева у нашој земљи, напомињући да је он пре више година, будући да је четири пута био на министарским функцијама заступао велике инфраструктурне пројекте, али да су како каже Александар Вучић и Зорана Михајловић као и други чланови Владе били против изградње путева и говорили му како каже да прича глупости.

Илић у емисији говори да се сада путеви граде по много већим ценама, да су тендери сумњиви и да се заборавља на чињеницу колико путеви морају да буду исплативи. Истиче да се Александар Вучић хвали изградњом путева зато што то народ воли да чује, јер се тако стиче утисак да се нешто гради, али да се градило и док је он био надлежан, а да се сада то све само више користи у медијима.

Kаже да је велика штета што наше фирме које су некада били гиганти, а које је он својевремено ангажавао не раде актуелне пројекте. Kритикује новоизграђени аутопут “Милош Велики” и истиче да још увек нема употребну дозволу. На њему специфичан начин коментарише о томе шта о њему годинама говоре, али и премијерку Ану Брнабић и друге актере из актуелне власти. Истиче да проблем Kосова и уласка наших возила са налепницама није решење. Веља Илић говори о неуспеху на прошлим изборима, колико његових људи је прешло у СНС, али и о плановима за предстојеће изборе и генерално о актуелној политичкој сцени.

Говорећи о афери “Пандорини папири” каже да се не плаши да буде проверавана његова имовина и да је већ годинама на мети разних инспекција не би ли се нашло нешто незаконито. У прилог томе говори о малим субвенцијама у пољопривреди и чиме се наши државни органи баве, док се село девастира и држава пропада. На занимљив начин коментарише актуености на нашој политичкој сцени, па свакако препоручујемо да не пропустите ово издање емисије “Без устручавања”.

Велимир Илић: Вучић је са мафијом окупирао државу, њих ће само улица решити! (видео)

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

БЕЗ УСТРУЧАВАЊА - Пеца Поповић: Вучић је купио Беливуку машину за млевење меса! (видео)

БЕЗ УСТРУЧАВАЊА – Пеца Поповић: Вучић је купио Беливуку машину за млевење меса! (видео)

У најновијем издању емисије “Без устручавања” гост је био заменик главног уредника Магазина Таблоид Предраг …

Мила Алечковић - Ово је почетак краја, следи нам драматичан расплет догађаја! (видео)

Мила Алечковић – Ово је почетак краја, следи нам драматичан расплет догађаја! (видео)

Гост емисије “Интервју” била је проф. др Мила Алечковић, која је до сада у своју …

2 Коментара

  1. Mafijasi iz bosne i hrvatske kojima se ne zna poreklo a po svemukako kriju da su vecina njihovih pradedova bila u ugarskim vojnicima a da se ovi svete Srbiji na okupatorski nacin jer smo mi postali bezmudici.

  2. Veljo, bolje ti je da ćutiš. Ti si se pokazao u prošlosti u punom svetlu i kao poltrona svi te izbacili iz zad*jice… Umesto što lupetaš, kraduckaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *