Видео који мора видети цела Србија! (видео)

Видео који мора видети цела Србија! (видео)

0
(0)

Ово нису радили на Турци, ни нацисти, ни комунисти. Овај манастир из средњег века потапа сатанистичка власт Александра Вучића. Како радили тако нека вам и буде! АМИН!!!

 

 

ВИДЕО КОЈИ МОРА ВИДЕТИ ЦЕЛА СРБИЈА !!!

Posted by Ваљевска Грачаница – Valjevska gračanica on Friday, March 11, 2016

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ЕВО ШТА нам спремају Уједињене нације – „АГЕНДА 2030“

ЕВО ШТА нам спремају Уједињене нације – „АГЕНДА 2030“

4.9 (17) Светско становништво без националног суверенитета, верских осећања и личног достојанства, безлична маса стоке …

Срби некад и сад (видео)

Срби некад и сад (видео)

5 (2) “Срби некад и сад”, документарни филм Продукције Пријатељ Божији, бави се питањем духовног …

3 Коментара

  1. ako je neko protiv AV i njegove politike laze i paralaze onda sam to JA , ali u ovom slucaju nije on jedini krivac jos veci krivac je SPC sa svojim velikodostojnicima koji nisu zasluzili da se tako zovu, a ova svetinja se davnih dana mogla i MORALA izmestiti na bezbednu lokaciju a ne da se novac vernika trosi na vile i dvorove pojedinih pedofila i razvratnika

  2. Ovaj Sv.(injski) sinod ili SPC/PPLB (pedersko-pedofilsko-lopovsko bratstvo) je jedini krivac za sve nevolje i anomalije koje se javljaju u SPC (instituciji) i među vernicima (laicima), a glavni krivac je Irinej (Miroslav Gavrilović) patrijarh SPC.

  3. ОВДЕ СЕ ИЗГЛЕДА НЕ ЗНА КО ЈЕ ЛУЂИ ? ДАЛИ ОНИ ШТО ЈЕ ПОТОПИШЕ ИЛИ ОНИ ШТО КУКУМАВЧЕ ЗБОГ ПОТАПАЊА А НЕ ИСПРАЗНИШЕ ЦРКВУ ДА БАР НЕ ПРОПАДНЕ ШТО СЕ СПАСИТИ МОЖЕ. АКО ЗИДОВЕ НИСТЕ МОГЛИ СПАСИТИ ИКОНЕ И ОСТАЛО СТЕ МОГЛИ. МЕЂУТИМ ВИ МЕСТО ДА СТЕ БОГОБОЈАЖЉИВИЈИ ОД ОНИХ ШТО ЦРКВУ ПОТОПИШЕ НА КРАЈУ У НАЈМАЊУ РУКУ ИСПАДОСТЕ КАО И ОНИ. Ј . . О ВАС ТАЈ ВАШ НЕРАЗУМНИ ИНАТ ! ! !

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend