Вили Вимер: Није чудо што бројни и добро упућени људи на све са COVID-19 гледају са великом сумњом

Вили Вимер: Није чудо што бројни и добро упућени људи на све са COVID-19 гледају са великом сумњом

* Да ли суштински развој зависи од тога на шта тренутно усмеравамо све снаге наших влада како бисмо се одбранили од ове „куге де-глобализације“? Да ли се, поводом „COVID 19“, заиста, бавимо суштином?

* Председник Трамп већ је показао велику тојагу против Кине на својој “конференцији за новинаре COVID 19″, 17. марта 2020., када је говорио о “кинеској епидемији”. То је покушај враћања кривице Кинезима  за америчку испоруку смртоносног вируса у Вухан.  Тако, Вухан добија потенцијал за глобална сукобљавања, чији се утицај не може преценити

* Швајцарска је мобилисала целу медицинску службу својих оружаних снага. Не показује ли та мера озбиљност ситуације?

* У ове аранжмане уграђен је међународно познати АБЦ институт у Spiez-у, који је ових дана „милитаризиран“. Врхунски руководиоци хемијско-индустријског комплекса из већег подручја Базела ових дана окупљени су у Спиезу, Швајцарска, а то јасно говори једно. Да је све то резулат одговарајућих вежби из 2012/2013, које су такође изведене у другим европским земљама. Код нас у Немачкој, резултати су, без последица, нестали у фијокама у време пре Јенса Спахна

         * Одговори на ова питања треба да стигну од Светске здравствене организације. Али, тамо нису одговорне државе. СЗО је  англосаксонски пројекат глобалних милијардера који диктирају да ова међународна организација спроводи њихове глобалне идеје

_______________________________________________________________________

Аутор: Вили ВИМЕРдржавни секретар у Министарству одбране у Влади Хелмута Кола, посланик Бундестага, потпредседник парламентарне скупштине ОЕБС

ГУАМ је довољно далеко да би нас забрињавао у овим болним данима.

Гуам нам је био ближи пре нешто више од стотину година, што показује и олупина брода немачке царске морнарице у луци Гуам.

Данас Гуам има функцију америчког позадинског носача авиона, са којег се практично контролишу велики делови азијског копна. Овај значај Гуама тренутно подвлачи чињеница да амерички носач авиона „Теодор Рузвелт“ и са њим повезане борбене групе носача, журно грабе пловећи пут Гуама.

Према извештајима међународне штампе, невидљиви непријатељ зван “COVID 19”, већ је проузроковао болести у посадама америчке борбене групе и питање је времена када ће на дневни ред доћи употреба једног од америчких “поморских драгуља” за стварање окоснице америчке глобалне моћи у временима глобалне епидемије.

Брзина којом се куга шири у Сједињеним Државама, утиче на брзину постизања готовости  борбених група авиона што је итекако значајно, и што се не сме потцењивати глобално, као ни за државе савезнице. Јер, нису важне не само за Сједињене Државе.

Острво Гуам је с друге стране света за нас и из оправданих разлога.

Имамо бескрајне расправе о економском утицају Covid 19 и последицама смртоносне куге.

Такозвана “кинеска пандемија” коју је тако назвао председник Трамп, могла би нас сустићи брже него што бисмо желели.

Да ли суштински развој зависи од тога на шта тренутно усмеравамо све снаге наших влада како бисмо се одбранили од ове „куге де-глобализације“?

Да ли се, поводом „COVID 19“, заиста, бавимо суштином?

Може ли се очекивати да ће се, вероватно, и пред судом захтевати накнада штете од три билиона долара против кинеске владе јер се већ сада тиме баве америчке адвокатске фирме?

Као што можете прочитати, одговарајуће адвокатске фирме су веома близу једног и другог америчког политичког кампа.

Председник Трамп већ је показао велику тојагу против Кине на својој “конференцији за новинаре COVID 19”, 17. марта 2020., када је говорио о “кинеској епидемији”. То је покушај враћања кривице Кинезима  за америчку испоруку смртоносног вируса у Вухан.

Тако, Вухан има  потенцијал за глобална сукобљавања, чији се утицај не може преценити.

Вили Вимер: Није чудо што бројни и добро упућени људи на све са COVID-19 гледају са великом сумњом

Институт у Вухану

Узгред, такође, у правцу реалнијег размишљања, посебно, у временима док свет тренутно пати, треба да будемо свесни да је нуклеарна деструктивна снага која долази из одговарајуће опремљене подморнице, довољна да учини свет неприкладним за живот.

До сада нико није могао да одговори на питање чиме се бавимо у условима „ COVID 19“? Да ли је то вирус који се јавља природним путем? Да ли овај вирус долази из једне од органских лабораторија и има карактер оружја?

Да ли је вирус мутирао у Вухану?

Доајен модерне биотехнологије, бечки професор Хенрих Волхмајер неуморно истиче нешто посебно о Вухану.

Најзад, Вухан није само први град на свету који је у потпуности одређен најновијом 5Г технологијом. Ова технологија би могла изазвати мутације у организму због свог зрачења.

Да ствар буде још гора, дигитализација је додала да ефекти нису испитивани током много година теренских тестова, у складу са међународним стандардима за увођење велике нове технологије.

Коначно, поставља се питање које би могло бити „пресудно за рат“: да ли су околности на јесен прошле године свесно или немарно коришћене на глобалним војним такмичењима у Вухану за ширење вируса у облику којим се шири глобално?

Одговори на ова питања требало би да буду предуслов за ефикасне стратегије за борбу против свих опасности.

Да бисте могли да утврдите да је болест смртоносна не морате да гледте сувеише далеко. Погледајте како изгледају суседне земље, постављајте питања која је потребно решити у нашем заједничком интересу.

На крају, није ли Швајцарска мобилисала целу медицинску службу својих оружаних снага и не показује ли та мера озбиљност ситуације!?

У ове аранжмане уграђен је међународно познати АБЦ институт у Spiez-у, који је ових дана „милитаризиран“.

Вили Вимер: Није чудо што бројни и добро упућени људи на све са COVID-19 гледају са великом сумњом

Врхунски руководиоци хемијско-индустријског комплекса из већег подручја Базела ових дана окупљени су у Спиезу, Швајцарска, а то јасно говори једно. Да је све то резулат одговарајућих вежби из 2012/2013, које су такође изведене у другим европским земљама.

Код нас у Немачкој, резултати су, без последица, нестали у фијокама у време пре Јенса Спахна.

Одговори на ова питања треба да стигну од СЗО, Светске здравствене организације Уједињених нација. Али, тамо нису одговорне државе. СЗО је  англосаксонски пројекат глобалних милијардера који диктирају да ова међународна организација спроводи њихове глобалне идеје.

У мери у којој Уједињене нације нису успеле, или су се лоше одиграле улогу у очувању мира, њихове под-организације, као што је СЗО, постале су пуко оруђе светског поретка у интересу тих глобалних милијардера.

У том поретку националну државу би требало заменити Новим светским поретком невладиних организација.

Прошле недеље, вести Би-Би-Си-ја су објавиле да је бивши британски премијер Гордон Браун позвао на успостављање светске владе за “COVID 19”.

Није чудо што бројни и добро упућени савременици на све гледају са великом сумњом. Хмм!

„COVID 19“ нуди простор, не само да државе ограничавају права људи. За друге је то стање среће што је толико националних држава и њихових инструмената од општег интереса, сачувано да се борба против смртоносне болести уопште може водити.

Факти

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Стиже црна листа из САД, сви планови и Вучића и опозиције падају у воду!

Стиже црна листа из САД, сви планови и Вучића и опозиције падају у воду!

Распада се картел Александра Вучића. Страначки и државни функционери, утицајни кумови, пословни партнери, медијски магнати, …

За Трампову „половину Америке“ реванш по сваку цену постаје питање живота и смрти

За Трампову „половину Америке“ реванш по сваку цену постаје питање живота и смрти

* Демократе, које би могле изгубити већину у оба дома Конгреса на изборима у новембру …

Један коментар

 1. Доктор са Чубуре

  Иде Мујо и са прскалицом прска по улици, по кућама, по баштама, њивама. Људима било чудно па позваше полицију.

  Пита њега полицајац: ”Је ли Мујо, шта прскаш ти то уоколо?”
  Одговори му Мујо: ”Па прскам средство против крокодила.”
  ”Али болан, овде нема крокодила” викне полицајац изненађено.
  ”Па наравно да нема кад ја прскам.”

  На то рече полицајац: ”Онда ћу ја наредит да то буде обавезно. Да сви морају прскат, јер не би било добро да нам овде крокодили дођу и поједу децу.”

  Није прошло пуно времена, цело село је од Мује куповало средство против крокодила и прскало све уздуж и попреко. Мујо постаде богат, а још доби и орден за заштиту деце. Чак је и на улазу у село осванула табла: ”Мујино село – пријатељ деце”.

  Некоме је Мујино средство уништило кукуруз, некоме убило краву, некоме дете оболело од неке чудне болести.

  Али све је то наравно било мање штетно, него да крокодили поједу децу. И нико није смео ништа питати, а камоли посумњати, јер откад се у селу прска, није виђен ни један крокодил.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *