Насловна / Став / Више идиот него користан

Више идиот него користан

Пре ступања на место премијера, Вучић је провео 7 дана у Немачкој, ради обуке за односе с јавношћу у једној тамошњој агенцији која се бави профилисањем политичара у складу са менталитетом народа из којег долази. Између осталог, тамо му је речено да не прича брзо, већ споро и са паузама, са повременим погледима у даљину. Паузе би требало да дају значај његовим речима, а погледи у даљину да га представе као концентрисаног говорника, посвећеног теми.

Будући да долази из сиромашне земље, у којој народ очекује спас од „вође“, речено му је да мора да гради о себи слику човека који даноноћно и пожртвовано ради на бољој будућности. Пред сваке изборе је с њим радила израелска агенција на чијем челу је Еисин Асаф, стручњак за медијске манипулације. Он га је саветовао да мора у народу да остави утисак како је он жртва, и како неко жели да на њега изврши атентат. Тај атентат је замишљен као својеврсни Вучићев холокауст, након кога је требало да се народ сажали, подржи га и да Вучић из своје „патње“ извуче бенефит, што је уиграна тактика, својствена сваком ко долази из Израела.

Наравно, изборне манипулације су извеле стране обавештајне службе, а Вучић је само требало да глуми оно што су га учили. Међутим, ни најбољи психијатри некада не могу да препознају генерисану психозу, у фази хибернације. „Светла естраде“ су била иницијална каписла за Вучићеву болест. Он је од свега направио гротеску и сада на тв-у имамо „комплетног идиота“ и его-манијака, са траговима агенцијске обуке у свом понашању. Агенције које су га обучавале, схватају да су имале посла са поремећеном сировином, коју није могуће ишлифовати.

Овај воз сада јури у неизвесност, док је на месту машиновође параноик са суманутом идејом да је добар глумац, политичар и државник. Не би изненадила његова одлука да се прогласи и за патријарха или некакво божанство. Они који су га довели на власт, хватају се за главу и сада немају много избора. Ако још мало прекардаши са својом болештином, мораће да активирају резервног спавача.

Др.Милутин Милошевић

ВасељенскаТВ

Актуелно

ОЛОШИ, осудили сте и избацили осморицу Жандара са посла зато што су радили њихов посао!

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да насилници неће одлучивати о политици и претити …

Вучић: Стиже још пара за пензионере, да купе чипс и чоколоду!

Београд — Пензионери са најнижим примањима у Србији до краја године добиће једнократну уплату од …

4 Коментара

 1. Da povratiš na sam pomen imena AV.

 2. ΛV није морао да иде на обуку код агенција за медијске манипулације. Њега је довољно преваспитао кум Шешељ, те је само губио време са наведеним агенцијама. О наводним, …пу,пу пу, помери се с места…, атентатима поуку је добио такође недавно од кума. Ипак његов циљ оправдава његов манипулативни поступак и муљавину.

 3. Милан Топлица

  „Комплетан идиот“ !

 4. Pozdrav za mutanta AV od normalnog sveta :
  Da Vam Sinčić što pre dovede u dom zeta neurotičnog kao Sliniša Malimuga a
  i neka Vas Ćera obraduje snajkom mutavom kao A. Brljavić !
  Sa Srećkovom pesmom “ Neka peva ova kuća … “
  ( od nas na OK Radiju gratis čestitka na dan veselja ….)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons