Визије Била Гејтса: Корона само „показна вежба“ за биолошки рат који је најавио филантроп

5
(9)

ФИЛАНТРОП Бил Гејтс изашао је с визијом да ће свет погодити још већа несрећа него вирус корона, у биотерористичком нападу који ће се, по његовим проценама, догодити 2025. године. Није познато како му се то јавило, нити да ли су му то, можда, дошапнули ЦИА, БНД или МИ6. Није се до сада чуло ни да је постао видовњак. Одговор само он зна.

Фондација Била Гејтса максимално је ангажована у проналажењу вакцине против короне.

Има и оних који сумњају у ружичасту боју његових намера. Мисле да се милијардер прво побринуо за узроке, да би после могао да решава последице. Неки су га, раније, по истом принципу, отпуживали да је преко своје компаније најпре пласирао виртуалне вирусе, да би, после, антивирусима могао да лечи рачунаре и згрће доларе. Сад је, кажу сумњивци, само „прешао игрицу“ и ступио на реалну сцену.

Постоји на свету група људи који следе идеје енглеског демографа и економисте, катастрофичара из друге половине 18. и прве половине 19. века Томаса Малтуса, који је сматрао да ће Земља имати силних проблема с пренасељеношћу, па је заговарао и суздржавање од рађања. Међу следбеницима малтузијанства, који мисле да би планета одлично функционисала са много мање становништва, налазе се, или су били, Дејвид Рокфелер, Мајкл Блумберг, Бил Гејтс, саветник више француских председника Жак Атали.

Баш су Бил Гејтс, Жак Атали и ЦИА, међу осталима, упозоравали протеклих година човечанство на опасност нечег сличног корони. Има оних који зато мисле да је корона само „показна вежба“ за онај биолошки рат који је најавио Бил Гејтс, малтузијанац и човекољубац у исти мах. Ковид 19 лагано пролази, припремајмо се полако за „далековид 25“.

Горан ЧВОРОВИЋ, Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ЕУ увезла на десетине милиона милиона неисправних маски

4.9 (7) Европска комисија утврдила је да је готово 23 милиона заштитних маски у Европској …

Предраг Кон, стручни сарадник компаније Фајзер (фото)

4.7 (77) Нема ту нимало сукоба интереса наши драги суграђани! Па шта вам је људи, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend