ВРЕМЕПЛОВ ЛАЖИ: Овако нас Вучић лаже годинама! (видео)

0
(0)

Пљачкашка Влада Републике Србије фалсификује стварност и своје грађане обмањује како им је добро. У томе предњачи један човек који континуирано чини најтежа кривична дела, сиромашећи државну касу и све нас. Ради се о мандатару Александру Вучићу, који је на бруталан начин уништио и оно мало што је у Србији функционисало и стварало профит. И није само уништио већ је незаконито поклонио и земљу Арапима како би се хвалио макетом Београда на води, а за себе, свог брата и мафијашке кумове обезбедио вишемилионску добит.

Тренутна економска ситуација у Србији се може упоредити са оном хиперинфлацијом у време Милошевића, али то не спречава разгоропађеног и душевно поремећеног мандатара Вучића да нам саопштава како смо лидери у Европи по расту БДП-а, иако је његова рачуница у колизији са економским принципима, формулама и параметрима.

Ради се о истраживању (погледај слику) које је обухватило 140 земаља а критеријум је био колико су те државе способне/неспособне да спрече одлазак својих грађана преко границе.

Стопа незапослености у Србији је око 30%, међутим по налогу извршне власти Завод за статистику нас убеђује да је у питању само 17,9%.

Србија се нашла на последњем месту као НАЈНЕСПОСОБНИЈА у спречавању одласка младих, талентованих, успешних, образованих и радно способних људи. Они који оду се аутоматски бришу из евиденције незапослених па се тиме ствара привид да се стопа незапослености смањила као плод успешних Вучићевих реформи. Иако је та стопа у последње две године драстично порасла.

Реалност је ипак другачија – незапослених је све више, радници и пензионери су опљачкани, партијско запошљавање доживљава процват, фабрике се затварају или послују са губицима а грађани се застрашују и насилно спречавају да се боре за своја права.

Ако дође до социјалне револуције, Теразије ће осванути на другачији начин, баш онако како зликовац и заслужује.

За медиј Узбуна пише Радован Ненадић, дипл. правник – узбуњивач

Инфо журнал

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Због претњи Александру Вучићу на Твитеру београђанин Драган Милошев добио 11 месеци затвора

3.7 (6) Београђанин Драган Милошев осуђен је у среду првостепено у Вишем суду на шест …

Нови напредни закон за скидање коже са леђа: Плаћаћемо порез на шупе, кокошињце, бунаре…

4.4 (14) Од Нове године плаћаћемо порез на подруме, шупе, бунаре, котларнице, базене, свињце, кокошињце, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend