Вучић и без резултата и без програма

0
(0)

Никола Јовановић, портпарол тима Вука Јеремића, изјавио је данас да ни у синоћњем телевизијском гостовању Александар Вучић није дао одговоре на најважнија животна питања.

– Александар Вучић није одговорио зашто је просечна плата нижа него пре пет година, иако се свуда у окружењу живи знатно боље. Није одговорио зашто је задужио Србију са више од 10 милијарди евра, док грађани наше земље живе лошије. Није одговорио зашто је 250 хиљада радно способних људи напустило земљу од његовог доласка на власт. Такође, током два сата на националној телевизији, Вучић није представио ни једну једину меру за наредних пет година – рекао је Јовановић.

Он је навео да је једино чиме се Вучић похвалио „јесте градња аутопутева и клиничког центра у Нишу, али је заборавио да каже да су повољни наменски кредити за те послове уговорени за време док је Вук Јеремић био министар спољних послова.“

– Грађани више не верују оном Вучићевом познатом обећању да ће „живети боље за две године“. Наредних пет година треба да буду године бољег живота за људе, а не нових лажних обећања – оценио је Јовановић.

Он је истакао да је „управо Вук Јеремић једини председнички кандидат који је представио програм са 70 конкретних мера којима жели да заустави даље пропадање Србије“.

Блиц

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ЕВОЛУИРАО Некад: Спрем’те се, спрем’те, четници. Данас: Sweet home Alabama (видео)

5 (3) Да је од идеологије српског национализма до идеологије глобализма под хегемонијом САД веома …

Отворена канцеларија америчке Финансијске корпорације за међународни развој (ДФЦ) у Београду

5 (2) Премијерка Србије Ана Брнабић и извршни директор америчке Финансијске корпорације за међународни развој …

Један коментар

  1. Лаж, лаж и само лаж су му и програм и резултати !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend