Вучић је увео Србију у период највећег и најбржег задуживања

0
(0)

ПОКРЕТ за преокрет организовао је данас у центру Београда акцију „Три године пропадања” којом су желели, како наводе, да укажу на лоше стање у земљи од како је на власти коалиција Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије.

Представници покрета, на челу са својим председником Јанком Веселиновићем, делили су флајере на којим су написани поједини наводи Светског привредног форума, Европског суда за људска права, Светске банке, Међународног монетарног фонда и Комисије Савета Европе о стању у Србији у области економије, привреде, правде и здравства.

Веселиновић је новинарима рекао да је рад владе лош и да на то указује статистика између осталог и Светског привредног форума која је Владу Србије рангирала на десето место у свету по неефикасности.

Он је навео да је последње три године – колико је садашња коалиција на власти – наступио период најбржег и највећег задуживања, да је повећано страначко запошљавање, да је ситуација у здравственом систему катастрофална, да су плате и пензије смањене, да се увећава јавни дуг свакодневно, да је правда недостижна и да је незапамћено гушење слободе медија.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

За време досадашње владавине Вучића и СНС само у Београду извршена 53 мафијашка убиства, 2 решена

5 (3) Бивши шеф посланичке групе Савеза за Србију у Скупштини града Београда написао је …

Дачић остаје министар, Вулин шеф БИА, Стефановић иде у војску а керамичар долази да води МУП

4 (4) Ивица Дачић, лидер Социјалистичке партије, остаје шеф дипломатије и у будућој влади која …

Један коментар

  1. Напротив, ово Вучићево задуживање је задуживање политичке партије која га је поставила на ову јавну функцију, јер Вучићево именовање и постављење је јасно дефинисано Уставм Србије и Законом Србијње а то да својим присуством испуњава “ ИЗВРНУ ВЛАСТ СРБИЈЕ“ Све што је до сада рекао, заговараом уводио, спроводуио и задуживао је ван овлашчења своје јавне функције јавног службеника у јавној институцији „Извршенвалсти Србије“ Незна по који пут до сада морам да Вам поново поновим, а Ви молим Вас до задњег , искључиво мислим на новинаре и уреднике свих јавних медија да науче оно што су пропустили или преспавајући на часовима наводних високих школа који су положили или су пак те дипломе куповали као што ја купујем парадајз и лубеницу на пијаци, а то пропуштено и не научено је да “ ИЗВРЂНА ВЛАСТ СРБИЈЕ“ није нешто што постоји само за себе, већ само и искључиво по налога-извршењу “ ЗАКОНОДАВНЕ ВЛАСТИ СРБИЈЕ“ Ово силно и неизмерљиво задушење како пада на сво чланство политичке партије из ког је овај полунеписмени Вучић пада и на све уреднике и новинаре који својим јавним искорацима пркривају стварност и реалност лажући. Лаж је од данас “ Кривчно дело “ јер не може подједнако одговарити пред „законом“ онај који својим поступцима компромитује цело друштво, целу заједницу и онај који не додирује никог другог сем самог себе. Све у своје време. Како сеје Вучић и његова политичка партија тако ће и пожњети. Ово је и позив свим суграђанима у Србији који нису припадници ни једне од ових комунистичких политичких партија да се Удружимо и Саоорганизујемо да све узрочнике изолујемо и санкцинишемо. Излаз постоји. Излаз увек постоји. позз. ДРАГАН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *