Вучић му запослио сина у Ер Србији, а др Kон подивљао!

Вучић му запослио сина у Ер Србији, а др Kон подивљао!

Члан Kризног штаба др Предраг Kон запослио је сина са дипломом Мегатренда у Ер Србију, златну коку Вучићевог режима, а онда је дивљао и хистерисао на ТВ Пинк јер су новинари “Данаса” то објавили!

Ер Србија, губиташ у стотинама милиона евра је у већинском власништву Владе Србије, а мегатрендовац Слободан Kон усред пандемије, у тренутку док авиони готово да нису летели ушао је у сам врх компаније као руководилац интерне ревизије! Занимљиво је што је управо тих дана др Предраг Kон добио орден од Александра Вучића.

“Свињарија”! – подвикнуо је др Kон на ТВ Пинк након овог открића.

Али др Kон није опсовао зато што се јавно покајао због откривеног сукоба интереса и неморалне злоупотребе своје позиције него је човек љут што се неко усудио да о томе нешто напише и проговори.

Иако је национална авио-компанија Ер Србија прошлу годину завршила у минусу већем од девет милијарди динара, плате запослених у менаџменту ове компаније и даље су од неколико хиљада до чак неколико десетина хиљада евра.

Сада полако постаје јасно како је и зашто медицински део Kризног штаба постао политичка експозитура Александра Вучића, која супотно чак Хипократовој заклетви ћути и ништа не предузима иако је званично, Србија друга у Европи по броју новозаражених у односу на број становника.

Управо чланови Kризног штаба заједно са врхом режима ускоро ће морати да објасне зашто је у Србији прошле године преминуло 35.000 људи више него претходних двадесет година и како смо постали пета земља у свету по порасту укупног броја преминулих од почетка пандемије.

Директно.рс

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Ко је исушио лековите изворе Врњачке Бање

Ко је исушио лековите изворе Врњачке Бање

Пресушивање извора у Врњачкој Бањи покренуло је низ нових питања када је реч о томе …

Канадска либерална инквизиција у провинцији Онтарио уништила 4.700 књига

Канадска либерална инквизиција у провинцији Онтарио уништила 4.700 књига

* По наредби Католичког школског округа Провиденс, које обједињује 30 франкофонских основних и средњих школа, …

Један коментар

  1. смрадина одвратна геноцидна. Мислим да је име др Менгеле прикладније!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *