Вучић се са Беливуком састајао у стану водитељке Катарине Шишмановић на Звездари!

Александар Вучић се налазио с Вељом Невољом у стану своје љубавнице – водитељке Катарине Шишмановић, а за то постоје и докази. Интересантно је да је стан у истој згради изнајмио управо и Беливук.

Овако за „Србин инфо“ гоори бивши народни посланик Срђан Ного и подсећа да је Вучић рекао да ће отићи у затвор ако се докаже да се састајао са Вељом Невољом.

– Снимак из сата Веље Невоље ће срушити Вучића. Беливук се одлучио на овај исказ зато што је добио информацију да су у затворску једницу стигли људи са задатком да убију њега и Миљковића, а по налогу Вучића. То је требало да се деси још пре њиховог хапшења у Црној Гори, али су их тада спасили Американци.

Оно што би сада могло да се деси је покушај домаће дубоке државе да пусте Вучића низ воду, а да се они извуку, наставе по старом и задрже своје привилегије. Они ће истранжирати Вучића као оне на снимку и бацити га пред народ, који је жељан правде. И ту се крије замка, у коју не смемо да упаднемо – упозорава Ного.

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Пола милиона грађана Србије живи у апсолутном сиромаштву

Пола милиона грађана Србије живи у апсолутном сиромаштву

Ризик од сиромаштва и даље је велики у целој Европи, а грађани Србије су међу …

Данас славимо Возвиждење Часног Крста – Крстовдан

Данас славимо Возвиждење Часног Крста – Крстовдан

Воздвижење (поздизање) часног крста – Крстовдан Овога дана празнују се два догађаја у вези са …

2 Коментара

  1. Ko je sve član vladajuće stranke i ko vodi zemlju? Da li ti (ne)ljudi plagijatori svojih omiljenih doktorata, drugi sa kupljenim diplomama, treći sa rođačkim i podlim vezama drmaju zemljom, privredom i svim resursima. Ogromnim parama dovođeni su strani investitori, a kada ponestanu pare, oni napustaju zemlju dembeliju. Ovih dana u Vranju strani investitor zatvara firmu i odlazi, bez zbogom za 1200 radnika koji ostaju bez posla. U Jovanjici učešće su imali ministri i visoki članovi bliskim vlastima. Najnoviji udar vlastima je ujdurma u vezi Belivuka, koji je uhapšen, a u javnosti se otkrivaju imena visoko kotiranih političara, koji su “probali” ljudski roštilj od mesa bliskog ljudskoga. Ostaje da se vidi kuda plovi ovaj ΛV brod, u ime naroda.

  2. Lepša mu je Tamara od Šišmanovićke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *