Вучић тупавим бахреинским спиновима и ширењем страха од вируса покушава да сакрије Вељу Невољу
фото: Инстаграм, buducnostsrbijeav

Вучић тупавим бахреинским спиновима и ширењем страха од вируса покушава да сакрије Вељу Невољу

4.4
(14)

Док траје обрачун државе са како кажу опасном бандом Веље Невоље наш свемогући председник Вучић се шуња по УАЕ и Бахреину где се од Арапа труди да научи тајне пољопривреде, туризма и кинологије. Врхунац његовог пута у Бахреин било је мажење паса и Вучић је тако био одушевљен тиме да је којим случајем имао реп просто би њиме замахао од одушевљења.

Из Емирата и Бахреина стижу сваконоћна драматична обраћања нацији путем тв-а у којима он једноставно зајебава читаву Србију. Психопата имеђу осталог обећава зидање ризорта у српској дивљини где ће долазити богаташи са запада. Који ће им курац Швајцарска, Норвешка, француски Алпи и север Италије када могу да уживају у српској нетакнутој дивљини.

Вучић и његови спин мајстори рукама и ногама већ десетак дана раде да из медија уклоне вести и приче о банди Веље Невоље и организованом криминалу који је управо захваљујући Вучићу успео да се инфлитрира у све безбедоносне структуре у земљи а изван домета тог организованог криминала и нарко картела није изостала ни Влада Србије, њена министарства, полиција, БИА, ВОА…

Вучић се успаничио када је у јавност доспела инфромација да је његов син првенац био сведок извршења тешког кривичног дела (убиства са предумишљајем) које је по наводима извора из безбедосносних структура извршио Вељко Беливук ака Веља Невоља. Поставља се питање зашто истражни органи још нису лоцирали Данила Вучића јер о његовој умешаности у тешка кривична дела банде Веље Невоље постоји тона доказа као што су видео снимци, фотографије, аудио записи…

Да чујемо од самог Данила Вучића шта је он у ствари радио у друштву убица и окорелих криминалаца и каква је његова улога била у настанку и јачању те криминалне групе.

Тужилаштво и истрагу изгледа не занима ни каква је улога председника Србије Александра Вучић у настанку и функционисању те организоване криминалне групе којој је он лично преко његовог сина Данила давао директну заштиту и помоћ готово читаву деценију. Изгледа да службе безбедности исто тако не занима постојање великог броја видео снимака, фотографија и аудио снимака који доказују да је председник Србије са члановима његове породице био део те организоване криминалне групе која је трговала наркотицима, извршавала убиства, рекетирала угледне бизнсимене по Србији док је врх власти у Србији у исто време и по потреби ту организовану криминалну групу користио као своју преторијанску гарду како би се обрачунавао са грађанима приликом уличних протеста.

Занимљиво је да службе безбедности исто тако изгледа не занима постојање огромног броја видео и аудио снимака и фотографија које се веома лако могу искористити за уцењивање председника Републике Србије Александра Вучић и великог броја људи из безбедоносних структура и државног врха.

Само ти Вучићу мази бахреинске керове али знај да ћеш кад тад кривично одговарати за све зло који се направио Србији и Србима. Ако те пре тога не дохвате они који су те ту и довели јер си за њих како дани пролазе све незгоднији сведок.

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ВУЧИЋ: Узећемо паре од невакцинисаних и даћемо по 3.000 динара вакцинисанима!

ВУЧИЋ: Узећемо паре од невакцинисаних и даћемо по 3.000 динара вакцинисанима!

2.3 (6) На додатну финанијску помоћ државе од 3.000 динара (25 евра) моћи ће да …

Држава ће ипак морати да откупљује земљиште које је пре три године испод цене продала Ал Дахри

Држава ће ипак морати да откупљује земљиште које је пре три године испод цене продала Ал Дахри

5 (3) Деоница планираног ауто пута од Београда до Зрењанина ипак ће пролазити кроз парцеле …

Један коментар

  1. Psiho je Srbiju ostavio na čuvanje čuvarki Aušvica Irmi Greze ( https://www.youtube.com/watch?v=GVTe3-0JKa4&ab_channel=elleonnorr ), a ona samouvereno obećava „oštrije mere“, što verovatno treba da znači da će ovog puta za razliku od jula prošle godine upotrebiti mnogo opasnija oružja, moguće bojevu municiju. Medjutim, kako naše policajce nije lako ubediti da upotrebe bojevu municiju protiv naroda, ona će verovatno dovesti neke spodobe slične sebi koje su žedne srpske krvi kao što su npr. hrvati, šiptari, moguće i bugari ili ko zna kakve.

    Mi moramo jako dobro da se pripremimo za takvu eventualnost, jer ako ona ugasi silom ovaj protest, krenuće da ubija po Srbiji i tome neće biti kraja. Takva joj je narav, a verovatno ima i „dozvolu za ubijanje“ od adolfine merkel koja je živo zainteresovana za naše istrebljenje jer smo je mi, Srbi, „više puta ujeli za srce“. Moramo se opremiti nekim pancirima, šlemovima, zaštitom svake vrste, pa čak i odgovarajućim oružjem kojim ćemo moći da se odbranimo, smisliti borbenu strategiju, za šta smo mi majstori, a ako neko ima nekih poverljivih ljudi u policiji, pokušati saznati od njih šta se sprema bez otkrivanja svoje strane.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend