Вучић тврди да пензије и плате неће бити смањиване што значи да хоће
Beograd, 4. marta 2020. - Predsednik Srbije Aleksandar Vucic obraca se javnosti povodom upravo zavrsene posete Sjedinjenim Americkim Drzavama. FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bk

Вучић тврди да пензије и плате неће бити смањиване што значи да хоће

„Плате и пензије у Србији неће бити смањиване, држаћемо чврсто, имаћемо новца“, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић и истакао да разуме страх људи од последица епидемије коронавируса на економију.

Он је уверен да ће Србија лакше пребродити корона кризу од других европских земаља и да пензије и плате у јавном сектору неће бити смањиване.

– Гарантујем људима, бићемо најбољи, најлакше ћемо пребродити кризу, неће бити лако, али пензије и плате у јавном сектору неће бити смањиване – поручио је председник Србије.

Ако, како је навео, будемо довољно успешни и сачувамо стабилност, плате ће бити и повећане.

Председник је, међутим, упозорио да су протести нанели огромну штету, посебно код инвеститора.

Танјуг, ТВ Пинк

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Јован Тамбурић: Погледајте како је Вучић пензионерима отео 5 милијарди евра! (видео)

Јован Тамбурић: Погледајте како је Вучић пензионерима отео 5 милијарди евра! (видео)

Аутор и водитељ Вук Станић #ЈованТамбурић #АлександарВучић #Пензионери HelmCast Поделите вест са пријатељима

БРАВО ВУЧИЋУ! Угaшeнo 40.000 гaздинстaвa у млекарској индустрији Србије

БРАВО ВУЧИЋУ! Угaшeнo 40.000 гaздинстaвa у млекарској индустрији Србије

За произвођаче нема бољитка све док се за литру млека добија мање пара него за …

3 Коментара

  1. To smo i ocekivali: smanjenje!

  2. Da ne veruje čovek kako ΛV može sebi da dozvoli da bude samo predsednik, kada je sada predsednik, premijer, ministar svih ministarstava, sudija, kadija, policija, nadrilekar itd, itd nemam vremena da nabrajam sve šta radi on. .Ovaj nadrilekar zna da se niko nije razboleo od korone na izborima, a ima bolesnih iz njegovog okruženja: Maja Gojković, Đurić, Vulin na veselju i igri nakon izbora. Takođe, ima zaraženih na predizbornoj kampanji, a niko nije zaražen za vreme zaokruživanja kandidata. To je prilično tačno od svega drugog. Čelnik ΛV, kobajagi, je obradovao radnike i penzionere da neće smanjivati pripadajuće prinadležnosti. Ko njemu može da još verovati, kada su mu usta pune laži i paralaži. Još je radnike obradovao, obećavajući im povećanje plata. Penzionere ne pominje, ostaju njegovi zamorčići. Zašto da im povećava penzije, kada su ga izglasali, sada mogu i da se presele u zadnje prebivalište i tako povećaju suficit u budžetu. Zaslužili su neka gledaju prazna “jasla”. On je obećao i 2014. godine da neće smanjivati penzije i nije, samo što je punih četiri godine otimao bezdušno penzije, kako samo on to može?

  3. Činjenica je da samo laže.
    Ništa ne može da kaže a da ne pomene kako neće smanjivati plate i penzije, što navodi da samo ispipava teren i da to uradi pod opet nekim ludačkim izgovorom i opet da mi piše pismo i da se zahvaljuje na razumevanju u spašavanju države.
    Ili će on nama smanjiti penziju, ili ćemo mi iz njega istresti tri milijarde evra, koje je smanuo, kako piše Tabloid-magazin.
    Ako to opet uradi, a mi ne reagujemo, neko treba da ide u ludnicu.Mi ili on.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *