Вучићев режим шири дезинформације и лажи о огромном броју мигранта који су у Србији (видео, фото)

5
(13)

Кампања лажи и дезинформација је данас доминирала телевизијама и великим медијима у ударном термину, а необориве чињенице се без образложења проглашавају за лажне вести по добро познатим методама које су применивали Јозеф Гебелс и Комунисти.

Баналност следбеника идеје масовне миграције, позиви да се укине елементарно људско право на слободу говора и мишљење, претње насиљем и тужбама протеклих дана дубоко су узнемирили грађане Србије.

Након објављивања снимака великих група миграната који су дошли у нашу земљу преко границе са Македонијом који су лако проверљиви јер су их поставили сами мигранти на својим профилима, кренула је кампање лажи, линча и терора.

После скандалозне изјаве Владимира Цуцића вође комесаријата за миграцију на ТВ Хепи, да мигранти нису напали ни једну жену у Србији, упркос подацима полиције и бројним сведочењима доказаних жртава, ова организација покренула је нову кампању дезинформација и извратња чињеница у коју су се укључили и ТВ Права, РТС и Српски Телеграф.

Тако су наведени про-ЕУ медији, данас више пута демантовали да мигранти долазе у Србију, наводећи да се ради о лажним вестима и старим снимцима, без да демантују наведене снимке преласка из Македоније у Србију и долазака миграната у Кампове.

Погледајте фотографију извучену из снимка на коме је наш војник кога је снимио мигрант.


Датум објаве снимка 21. март. Припадници Војске РС носе маске. Црвеном бојом је оквирен датум 21.03 који можете видети и на профилу мигранта.
Снимак на коме се можете уверити да је фотографија аутентична:

Да граница није херметички затворена и да нови мигранти пристижу у нашу земљу, показује и хапшење које је потврдила полиција.

Недалеко од наплате рампе Београд, код Врчина, припадници МУП-а ухапсили су већи број Пакистанаца. Упадљиво је да на снимку изостају жене и деца, упрскос стереотипу да су мигранти махом породице које беже из Сирије. Дакле нови мигранти дефинитивно улазе у Србију и то у великим групама.

Поред тога мигранти су насељени у више места у Србији укључујући и Белу Паланку и сада ће живети у том месту, док се након протеста одустало од њиховог смештања у Ковину.

Величину групе у којој су ушли мигранти и да се на ради о излованим случајевима већ о добро организованим великим групама, можете видети на следећем снимку који је поставио предходни мигрант такође 21.03 на друштвеној мрежи ТикТок.

Молимо грађане за подршку у овом тренутку, када нам прете затворским казнама и тужбама само зато што смо објавили материјал који је већ био доступан јавности. Наставићемо да вам преносимо вести које други цензурипу Вестидана.рс

Вестидана.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

У Србију се враћају на стотине миграната из Босне којима је изгорео мигрантски камп код Бихаћа

5 (1) Начелник Бихаћа Шухрет Фазлић у разговору за Kлиx.ба коментаришући актуелну проблематику с мигрантима …

Хапшењем актера понижавања Србије у Боговађи неће бити `ухапшен` ни делић мигрантског проблема

4.3 (7) * ФАКТИ: За ово у Боговађи ће драге/најдраже мигранте смешно и симболично осудити. Власт …

Један коментар

  1. koja mrska faca ovac cucic roditelje mrzi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend