ВУЧИЋЕВА ДИСКРИМИНАЦИЈА: Срби изврше 1.000 пута више напада, него мигранти на њих! НЕИСТОМИШЉЕНИKЕ НАЗВАО ФАШИСТИМА… (видео)

5
(3)

Председник СНС поново је одлучио да умири јавност када је у питању мигрантско насиље уз уобичајене изјаве које је имао још од 2016. године да нећемо постати паркинг за мигранте, а уједно Вучић тврди да Срби врше више напада него мигранти. У својој бизарној теорији он је поново бацио кривицу на Србе.

– Kо помисли да би Србија требало да постане нека врста паркинга за мигранте, то се неће догодити. Нећемо дозволити у том случају улазак на нашу територију – реако је Вучић у понављању истих изјава које даје од 2016. године.

Kако је навео, након што је Турска отворила своје границе и пустила мигранте са Блиског истока да пређу у ЕУ, Србија предузима мере, добијају све важне информације и да ће доносити одлуке у складу са ситуацијом.

– Ако буде потребе да заштитимо и сачувамо границе, то ћемо урадити на ефикасан начин. Овог пута нећу да чекам одговоре од ЕУ, већ ћемо се понашати апсолутно и искључиво у интересу наше безбедности и сигурности – рекао је Вучић.

Рекао је и да не може ни да коментарише „фашистичке теорије“ да је неко договорио да се мигранти населе у одређеним деловима Србије, наводећи да то није дух Србије и да такав дух није постојао у Србији никада, ни тридесетих година 20. века – рекао је Вучић вређајући неистомишљенике.

Kако је казао, око 130.000 мигранта упућено је ка грчкој граници из Турске, а да је значајно мањи број прешао границу.

– Ми ћемо гледати и како реагује ЕУ. Увек смо показивали солидарност према свима који су избегли из ратних подручја и не желимо ни према коме да се односимо као према нељудима, али ћемо умати да сачувамо и безбедност и сигурност грађана Србије – рекао је Вучић.

Он је рекао и да ће Србија неће дозволити да буде паркинг за мигранте, али поново није коментарисао наводе Аустријског министра да је Србија потписала споразум да ће прихватити одбијене имигранте из ЕУ, интересантно је да и нико од новинара није упутио такво питање председнику.

– Ако буде потребе, ако неко буде помислио да Србија треба да постане паркинг за мигранте, показаћемо да се то неће догодити и на резолутан, јасан, недвосмислен начин наши државни органи неће дозволити улаз на територију Србије оним лицима за које сматрамо да би могла да угрозе сигурност и безбедност Србије – рекао је Вучић.

Правда мигранте

Он је навео и да увек могу да се догоде тешке ситуације, али да насиља углавном има међу мигрантима, док су напади на домицијално становништво ретки, те да је више напада на имовину.

Он је, међутим, додао да има око 1.000 пута више таквих напада од стране Срба него мигранта, и да зато неће да прихвати „фашистичке теорије“ које круже међу одређеним политичарима и другим грађанима.

Извор: Блиц

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Благотин у Србији, најстарији грађени храм стар у историји човечанства (видео)

5 (9) Под називом: „Благотин, град добрих људи“ у продукцији Радио-телевизије Србије, редитељ Слободан Ж. …

Вучић: Србија набавља америчко-немачку вакцину против короне

1 (1) Србија ће до марта добити 350.000 доза вакцине против вируса корона америчко-немачког произвођача …

6 Коментара

  1. nece ovo mirno proci, a ne samo nasa deca ce bez traga nestajati.
    kurvin sin pretera svaku meru.
    ovakvog genocidnog zlikovca do sada nije vidjeno nigde na kugli zemaljskoj.HHRRKK PUU

  2. Ma boli njega uvo i za nas i za migrante, ma za sve. Imam osecaj kad kaze da se bori za Srbiju da se covek sprda. Ako i ne uspe na izborima on i bata su sebi obezbedili penziju boli ih uvo.

  3. Majku ti jebem smrdljivu, izrode jedan, ti si najveci fasista svih vremena u Srbiji. Unistio si do sad vise zivota nego tvoj copavi idol. Serem ti se u usta pogana satanisto izdrkani!

  4. „To sam im reko …“ , a mi mu kao verujemo. Posle njegovi politički sagovornici demantuju da nikada nisu sa njim o tome i na takav način raygovarali… Da li današnja njegova interpretacija dešavanja odražava istinu ili njegovu istinu?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend