Вучићеви партнери Дахлан и бин Зајед основали терористички камп на Синају

Вучићеви партнери Дахлан и бин Зајед основали терористички камп на Синају

Мухамед Дахлан, познат као ‘атентатор Блиског истока’, успоставио је терористички камп од осам хиљада особа у Египту. Камп, изграђен на Синајском полуострву прије годину ипо, подржавају Уједињени Арапски Емирати, пише турски лист Jени Шафек. Терористи у кампу су обучени за велике нападе на Блиском истоку, посебно у Турској, Судану, Либији и Катару, додаје лист. Примарни циљ кампа, у којем нападачке тимове обучава терориста Ебу Хафс, који је формирао либијски ИДИШ, јесте окупација Газе.

Мухамед Дахлан ће, према његовом плану, креирати схватање да је ‘терористичка организација ИДИШ окупирала Газу’, гађајући пројектилима подручја под контролом Израела након распоређивања тимова ИДИШ-а у Гази и организирањем низа терористичких напада. Истовремено, сходно плану, биће извршени и атентати на већи број виших званичника у Египту и Гази. Дахлан је намјеравао да постави основу египатске окупације Газе самоубилачким нападима који би изазвали велико уништење.

Успостављање терористичких ћелија

Дахланов пројекат окупације регије поразом Хамаса подржава Фетахов шпијун Тејфик ет-Турави. Турски лист наводи да су појединци из Фатаха такођер укључени у тзв. операционе тимове ИДИШ-а. Они даље наводе да је провокацијски тим од 700 особа формирао осам терористичких ћелија широм Газзе.

Окупација Израела под изговором ИДИШ-а

Након окупације Газе, израелског узнемиравања и окупације доћи ће до мира у појединим регијама, попут Кудса, Хеброна и Бетлехема. Операције које су планиране да се покрену у Гази, и циљају земље попут Турске и Катара од терориста обучених у савезу Мухамеда Дахлана, Мухамеда бин Зејида и Абделфетаха ес-Сисија биће подржане од телевизијских канала Скај Невс и ГАД. Лист наводи да је око 900 терориста послато у циљане земље из логора на Синају.

УАЕ потрошила 700 милиона

Терористи су послани у Турску, Катар, Филипине и Либију из терористичког кампа којег је основао пријестолонасљедник Емирата, Мухамед бин Зајед. У оснивање кампа он је потрошио 700 милиона долара. Терористи су прошли кроз специјалну обуку да организују тзв. ИДИШ-ове нападе.

Испитивање, признање

Хамасова обавјештајна јединица је пратила Мерве ел-Мисри током њених пет посјета Газзи из Западне обале током посљедњих шест мјесеци. Ел-Мисри је ухапшена у операцији током посјете терористичкој ћелији са 650 хиљада долара код себе. Новинарка је признала план против Газе током испитивања.

ИсламБосна.ба

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучићу, средили смо ти најквалитетнију ВРЕНГИЈУ за тај лустер да са речи пређеш на дела! (видео)

Вучићу, средили смо ти најквалитетнију ВРЕНГИЈУ за тај лустер да са речи пређеш на дела! (видео)

Како смо дошли до тога да ОВО буде председник Србије? Александар Вучић је дао још …

Дека Бранимир Вучићу у лице: Убићу, ако неко покуша да ми отме земљу (видео)

Дека Бранимир Вучићу у лице: Убићу, ако неко покуша да ми отме земљу (видео)

“Ово је моја дедовина, радио сам, остарио сам и сад то треба да ми отме …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *