Вучићу, где су више ти уговори са Фијатом и Етихадом?

0
(0)

Најаве да ће строго чувани уговори са Фијатом и Етихадом бити објављени почетком године, очито је да су биле само популистичке природе. Зашто су ти уговори државна тајна? Зашто је потребно уопште најављивати да ћете нешто објавити? Објавите већ једном!

Влада Србије уговор са Фијатом крије као змија ноге. Шта ли се толико страшно налази у том уговору? Да ли тај уговор садржи одређене одредбе које би се могле тумачити као веома штетне за пореске обвезнике у Србији? Очито је да није реч ни о каквој пословној тајни, већ о тајни од државног значаја.

Према писању медија, спекулише се да је уговор са Фијатом веома штетан по грађане Србије. Међутим, те чињенице не спречавају политичаре да се ките Фијатовим перјем. Цела Србија се дичи уговором са Фијатом, међутим, можда би требало да га се стидимо.

Био је један покушај објављивања уговора са Фијатом који је Тадићева Влада у потпуности цензурисала. Све кључне одредбе уговора биле су затамњене.

Покојна председница Савета за борбу против корупције, Верица Бараћ, тада је изјавила да је на адресу Агенције стигло “20 килограма папира”. Тадашњу Владу критиковали су сви редом, али закон се и дан данас крши.

Како би лаковерним грађанима насилно усадио у мозак да је Србија правна држава, јавља нам се Вучић, као велики спаситељ, и обећава да ће уговор са Фијатом и Етихадом бити објављени. Добијамо два по цени једног.

Међутим, где су ти уговори? Колико је компликовано да се скенирају сви папири и објаве на интернет сајту Владе? Зашто су нам потребне посебне најаве? Једноставно их објавите! Нема потребе за популистичким најавама.

Чекамо уговоре још од марта!

Синиша Мали изјавио је почетком године да ће уговор са Етихадом бити објављен 20. фебруара. Мали, фебруар је прошао, а ми и даље нисмо прочитали тај уговор.

Зорана Михајловић изјавила је исто почетком године да ће уговор са Етихадом бити објављен до марта. Зорана, март је прошао, а ми и даље нисмо прочитали уговор.

Александар Вучић изјавио је исто почетком године да ће уговор са Етихадом бити објављен до 16. марта. Вучићу, 16. март је прошао, а ми и даље нисмо прочитали уговор.

Вучић је 6. маја изјавио да ће прво бити објављен уговор са Фијатом, па онда са Етихадом. Прошао је и мај. Где је објављен уговор?

Имамо два објашњења за ове конфузне изјаве: Или наши политичари немају прецизан календар или се не ради о марту ове године. Можда ће бити објављени марта 2034. године?

Ми се само питамо, зашто је уопште неопходно најављивати објављивање објављивања уговора? Објавите их већ једном!

 

телепромптер.рс

фото: Курир

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Генерал Божидар Делић: Александар Вучић има више „Ф“ дијагноза! (видео)

3.3 (7) Генерал Божидар Делић је рођен 1956. године у Ђаковици, а Војну академију је …

Вести из луднице : Мост на Палилули

4.8 (11) Рушење Савамале, изградња грандоманског споменика Стефану Немањи, реконструкција тек реконструсаног трга… Мало шта …

11 Коментара

  1. koliko smo tupi i nepismeni kad vjerujemo ovome kretenu i njegovim ljudimaq,tako nam i treba…

  2. Крије се лоповлук шта би друго

  3. Крије се лоповлук шта би друго

  4. Za FIJAT se prica da je ne malo stetan nego mno. Fabrika ZASTAVA je poklonjena, i drzava je ulozila 50% u obnovu i rekonstrukciju, ne placaju nista , ni porez ni komunalije ni gradjevinsko zemljite, kazu i da drzava dotira sa 50% plate radnika. E zato se krije. Pa nebi fijat tek tako dosao da nije sve na tanjiru i dzabe. Ima jos jedna novina da Fijat hoce da proda fabriku OPELU za debele pare, amo cekaju da istekne ugovor koj traje valjda 3-4 god . nezna se .Im su sve dobili i nisu nista placali, em ce prodati drugom i lepo zaraditi. E to je uspela privatizacija sviraca

  5. Za FIJAT se prica da je ne malo stetan nego mno. Fabrika ZASTAVA je poklonjena, i drzava je ulozila 50% u obnovu i rekonstrukciju, ne placaju nista , ni porez ni komunalije ni gradjevinsko zemljite, kazu i da drzava dotira sa 50% plate radnika. E zato se krije. Pa nebi fijat tek tako dosao da nije sve na tanjiru i dzabe. Ima jos jedna novina da Fijat hoce da proda fabriku OPELU za debele pare, amo cekaju da istekne ugovor koj traje valjda 3-4 god . nezna se .Im su sve dobili i nisu nista placali, em ce prodati drugom i lepo zaraditi. E to je uspela privatizacija sviraca

  6. VOJISLAVE VOJISLAVE ŠTA URADI?ŠTA SI OVO NAMA OSTAVIO?ŠTO GA VOJO NEPOVEDE SA SOBOM?

  7. Jebo FIAT,vidis da ne znamo vise ni zemlja dokle nam se prostire-a ne to..ocekujem jedno jutro da se probudim u Madjarskoj,Albaniji ili nekoj drugoj evropskoj zemlji.:-)

  8. Saznacete sve vrlo brzo…pa se slikajte…

  9. Зато што им је тата оставио Србију и србе да могу са њима да раде шта хоће!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend