Вучићу, престани бре да лажеш! На згради „Геозавода“ сте само средили фасаду и салу где је макета а све остало је у фази распадања!

0
(0)

У скупштини Србије води се расправа о „лекс специјалис“ због „Београда на води“. Први говорник је Александар Вучић. Испред зграде одржава се „спонтани“ скуп подршке „Београду на води“ грађана без страначких обележја.

„Сви велики пројекти у историји наилазили су на огроман отпор становништва које се плашило промена. Први велики успех „Београда на води“ је што смо реконструкцијом од зграде Геозавода направили апсолутно најлепшу зграду на Балкану“, рекао је Вучић.

Улазак Вучића у Скупштину пропраћен је бурним аплаузом

Велики градови и велике земље изграђени су на великим сновима чија је величина део људи застрашивала, поручио је Вучић на почетку излагања.

Он је затим навео делове историје Савамале, наводећи да је у питању вишегодишњи сан и настојање да се Београд спусти на обале. Он је посланицима показао слике обновљене зграде „Геозавода“ „која је данас апсолутно најлепша зграда на целом Балкану“.

Зграда Геозавода након реконструкције „апсолутно најлепша зграда на Балкану“

– Обнова је коштала четири милиона евра, али не грађане Србије, већ инвеститора који жели да уложи у „Београд на води“ – рекао је премијер.

Вучић је поменуо да је у време док је градоначелник био Драган Ђилас 2009. најављено да ће у том подручју нићи „српски Менхетн“.

– То не мора да буде највеће ругло нашег града. Ту је било 52 олупине од којих никада нисте могли да виде патке о којима неки говоре, зграда „Геозавода“ служила је наркоманима и за неке друге радње које ме срамота да помињем, а данас је то део града који се највише развија. Имали смо ту асфалтне и бетонске базе, ложионицу која је и Титу засметала и тада је донета одлука да се иде у измештање Железничке станице, а не данас – рекао је премијер.

Он је обећао да ће у јануару до, како је рекао, Светог Саве, бити завршена и пуштена у промет Железничка станица Прокоп што је дочекано бурним аплаузом.

Били смо и против сијалице, и против струје, и против железнице и против трамваја. Бунили смо се када је уведена електрична расвета, када су дизане палата Албанија, Београђанка и Генекс кула, поручио је Вучић.

 

Агенције

фото: Београд на води

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Генерације ће плаћати десетине милијарди кредита којима нас је задужио Вучићев режим

5 (7) „Обично за све кривимо Енглезе и Американце, иако смо, захваљујући њима и амбасадорима …

Увуци се будало Муслиманском брату Ердогану у дупе и тамо остани јер за боље и ниси!

4.1 (8) „За Србију је важно да има одличне односе и комуникацију са Турском, јер …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend