Забрањени хероји Србије (видео)

0
(0)

Погледајте и послушајте како је разбијена и како се разбија Србија. Говоре хероји одбране земље, бивши припадници српских војних служби безбедности који су уклоњени из војске у реформама војске и полиције које у Србији спроводи НАТО уз помоћ домаћих марионета а које су у Србији спроведене у периоду после пето-октобарског преврата. Гости Ћирилице су пук.Ђуровић,Ђурковић,Никић и Петрушић 26 01 2015

[vimeo url=“http://vimeo.com/118056012″]

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

НАПРЕДНА ИЗДАЈНИЧКА ФУКАРА задужила Србију 225 милиона евра да направи ауто-пут Велике Албаније (видео)

4.3 (7) МИНИСТАР финансија Синиша Мали потписао је данас уговор о кредиту за пројекат изградње …

Поносни сте на српски ИТ сектор па га зато глобите са 80% пореза субвенцирајући успут стране фирме?!

4 (4) КОМПАНИЈЕ у нашем ИТ сектору најбоље су се снашле током кризе изазавне пандемијом, …

6 Коментара

  1. Oni jesu istinski heroji, ali im država za koju su se borili to ne priznaje jer je tako naredjeno iz Brisela i Vašingtona. Jednom heroj uvek heroj, a smrad ostaje večito smrad.

  2. Isto to veoma dobro znaju i pošteni pripadnici državne bezbednosti, ali šta to vredi kada su svi takvi patriote penzionisani ili proterani sa posla po nalogu amera i nato-a, a realizacija je počela od strane domaćih izdajnika još devedesetih godina………………….!!!???

  3. Ovo je Srbija pod vlašću naprednjaka i njihovih satelita. Ni opozicija nije ni malo drugačija. To je rezultat delovanja „naših zapadnih prijatelja“ lesinara, koji su se preko nasih petooktobarskih podguznih muva uvukli u sve pore društveno-ekonomskog života u Srbiji. Srbija je ekonomski, politički, demografski i vojno mrtva zemlja, slomljena od tog zapada. Srbiji je slomljena kičma. Okupirana je i uništena u potpunosti. Petooktobarske njuške na vlasti se rotiraju, politika uništavanja Srbije ostaje ista.

  4. Милош Кукић

    Овај Марић је неваспитан и безобразан !!! Људи причају ,а он их стално прекида !!! Стварно сере и прави се паметан !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend