fbpx

Зашто БЕЗМУДИ КЛОВН малим прстом није мрднуо да заштити Србе и интересе српске државе на Космету?

0
(0)

Прошло је већ више од недељу дана од када су власти шиптарске терористичке Франкештајн скаламерије прво увеле царинске таксе од 10% па потом и оне од 100% на све производе који на територију Косова и Метохије улазе из Србије и БиХ. Те шиптарске провокације које српском буџету могу нанети минималну штету која се буквално креће у промилима неће оставити трага нити последица по српску економију. Те мере су првенствено усмерене ка преосталом српском живљу који живи на простору Косова и Метохије мада ће те шиптарске мере много више коштати шиптарску сиротињу која не може да купи скупље животне потрепштине и намирнице од оних које им продају српске фирме. Тупави лидери шиптара су увођењем тарифа на српске производе запалили фитиљ социјалних немира до којих ће сасвим сигурно доћи јер немаштина и беда шиптара на Косову и Метохији је огромна. Због огромне беде и незапослености шиптари са Косова и Метохије су после Сиријаца највећа избегличка група у Европи.

Шиптарске тзв. елите огрезле у криминал и корупцију баш као и оне у Србији немају више било какав додир са реалношћу и гурају сопствени народ у још већу беду и сиротињу. Огромни слојеви шиптарског становништва на Косову и Метохији живе у тешкој беди и немаштини. Више од половине шиптара на Косову и Метохији нема довољно новца да купи најосновније животне намирнице. Незапосленост је огромна и у неком срединама прелази 70%. Једном речју тупави лидери косметских шиптара укинули су субвенције српске државе која је де факто жестоко субвенционисала транфе франге економију која постоји на том простору. Али то не треба да чуди никога јер екипа која је на власти на Космету нема везе ни са економијом ни са  управљањем сложеним државним и друштвеним системима већ су као и њихови пандани у Србији пуки извршиоци туђих планова, жеља и интереса.

Оно што је у тој читавој причи најстрашније су ипак реакције тзв. српске стране оличене у безмудом Вучићу који ни десет дана после увођења економских мера које су директно против интереса Републике Србије и српског народа апослутно ништа предузели како би ограничили губитке и омогућили редовно снадбевање српског народа основним животним потрепштинама, лековима, етц. Идиоти који су на власти у Београду било да је реч о безмудом Вучићу, кловну Дачићу или Брнабић икебани апослутно ништа не предузимају како би заштили основне економске, политичке и безбедоносне интересе Републике Србије. Та гомила безмудих идиота већ десет дана чека на реакцију ЕУ коју баш заболе за интересе Републике Србије и Срба на Космету. Они да се питају данас би отворили још један Јасеновац за Србе само да могу.

Идиотска и велеиздајничка политика коју режим безмудог Вучића води тотално је и комплетно аутистична и константо производи штету Републици Србији било да је она економске, политичке или безбедоносне природе. Константни уступци дивљим племенима са Југа не дају апсолутно никакве резултате када су интереси Срба и српске државе у питању. Одсуство суверене политике од Срба је на Балкану и у Европи направило народ за подсмех и спрдњу. Уместо да је одмах дан по увођењу економских санкција шиптара узврађено увођењем још већих и јачих економских мера и да је припрећено изласком из ЦЕФТА где би Албанија само на извозу раног поврћа у Србију изгубила милијарду евра и да су сви производи који нису српски а којима је крајња дестинација Косово и Метохија опорезивани од стране Србије са 200% повећеним тарифама аутистична власт безмудог Вучића чека да јој националне и суверене интересе одбрани ЕУ која нити је национална нити суверена и којој се генерално баш фућка за Србијом и Србима.

Читава та прича показује да актуелни владајући режим у Србији апсолутно везе са везом нема када је вођење државе у питању. Они немају било какав план који би у случају тупавих кереферка косметских шиптара аутоматски био покренут и који би имао читав систем контрамера и акција које би по аутоматизму и потреби спроводили сви државни органи. Те конрамере могу бити економске, политичке и безбедоносне природе и може их бити сијасет са јасном и контролисаном линијом ескалације која ће довести до краха шиптарског терористичког режима у Приштини.

Оно што највише чуди је чињеница да експозитура безмудог Вучића познатија као „српска листа“ и даље седи у шиптарској влади и даје јој кворум за одлучивање?! Док шиптарска полиција јури и хапси њихове водеће људе на Космету припадници „српске листе“ и даље седе у тзв. парламенту косметских шиптара?! Док српски народ полако остаје без брашна и лекова дотле његови тзв. представници и даље омогућују терористи и убици Харадинају да влада?! 

После свих ових дешавања више је него јасно да владајући режим безмудог Вучића нема основних капацитета нити знања да се носи са изазовима који су свакодневни и који имају огроме репрекусије по будућност српске државе и народа. Народски речено Србијом владају преваранти и пацери који везе са везом немају и који никада нити су образовани нити припремани да се носе са оним што се зове државотворна политика. Политика како је схвата та група корумпираних и до гуше у криминал огрезлих идиота своди се на терорисање и пљачку сопственог српског народа и ништа више. Да би могли да тероришу и пљачкају сопствени народ они добијају подршку од тзв. међународне заједнице која од њих очекује да за њихове интересе раскомадају Србију и предају је у руке шиптарских нарко терористичких банди.

Једна је ствар сасвим сигурна. Што Србијом дуже буде владала та банда страних плаћеника која је у овом тренутку оличена у власти безмудог Вучића губици и штете по интересе Републике Србије и Срба биће све већи и већи. Томе што пре треба стати на пут и читаву булументу тих корисних идиота и страних плаћеника што пре треба послати у историју а многе од њих укључујући и безмудог Вучића на дугогодишњу робију због злочина које су починили против интереса Републике Србије и српског народа.

Са овим идиотима нема много избора. Или они или ми.

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ИНТЕРВЈУ: Данко Васовић – Вучићев тајни договор о ћутању за НДХ и прављењу џамије?! (видео)

5 (2) Гост Славија инфо тв био је један од најзабрањенијих новинара у Србији господин …

Почело суђење по тужби Вучићевог брата Андреја, Алексић хоће независно вештачење

5 (1) У Првом основном суду у Београду данас је захтевом одбране за изузећем судије …

3 Коментара

  1. A šta prodan čovek može da učini osim da ćuti. Znao je on za to, sve je to deo plana da se izazove haos da bi Srbija potpisala predaju Kosova.

  2. Odgovor vam se krije upravo u naslovu.

  3. А где су наши мушкарци са мудима да скину џукелу са власти и среде ситуацију? – да опале по ватиканским змијетинама прво, па онда све друго?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *