Зашто су се забелели воћњаци, виногради и шуме у Браничеву а снега нигде? (ФОТО)

5
(4)

Забринути грађани објављују на друштвеним мрежама фотографије својих воћњака и винграда који су се забелели, а није од снега.

„Воћњаци и шуме су од јутрос бели, а није било ни мраза ни слане“, објавио је на свом Фејсбук профилу један мештанин из околине Петровца на Млави и изразио забринутост да је било прскања из ваздуха, пошто су грађани у неколико наврата могли да примете авионе у ниском лету.

Забелео се воћњак у околини Петровца

Готово идентичан призор фотографисао је и мештанин из околине Kрепољина.

Судећи према фотографијама на Фејсбуку, и околина Деспотовца, део који се граничи са Браничевским округом, такође је прекривена у белом.

Један наш саговорник из околине Петровца који је желео да остане анониман, каже да је чуо на временској прогнози на РТС-у да је прашину донео ветар с Kарпата.
Остаје да верујемо да је тако.

ЕБраничево

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

4 Коментара

  1. Vakcine iz vazduha: aluminijum, živa, formaldehid, mikoplazme, bakterije, parazitske protozoe, i drugi sastojci vakcina.

    • Да ли је то исто као пластични снег у Македонији, имате видео ма јутјубу нема у себи ни кап воде.
      ПЛАСТИКА?

  2. Na delu je klimatski rat protiv Srbije. Možda vam ovo deluje smešno ali ovo će vam potvrdi naši ( ne Vučićevi) KILMATOLIZI. Ovo je možda prvi put u ovom obliku ali bilo je i biće neke druge metode za uništavanje naše privrede

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend