понедељак , 28 септембра 2020

Зашто нас запрашују?

0
(0)

Један од заиста добро урађених текстова на ову тему појавио се још прошле године на словенском порталу под насловом: Сензационално: Разоткривена сврха запрашивања (цхемтраилс-а). Наша процјена је да ће, онима које наравно занима што се догађа са сваким од нас, становништвом уопће и природом на планети тренутно, бити интересантно да ово погледају и прочитају. Ово је у ствари резиме свега онога што се догодило у задњем десетљећу, оно што омогућава потпуну контролу домаћина/људског тијела даљинским путем… Невјеројатно, али истинито: могу вам читати меморију, мисли, виде оно што ви видите и чују оно што ви чујете. Заправо, они могу вас могу претворити у људског робота. У сувременој информатици се то назива БиоАПИ или биолошка компонента. Њена сврха је контрола ума. Просто и једноставно. 

То што видите на видео снимци је нано-робот, који омата своје пипке (хватаљке) око неурона или синапсе (нпр. ваше Пуркињеове станице у мозгу) или другог неуронског моста. То је у ствари симулација, резиме свега онога што се догодило у задњем десетљећу. То што видите омогућава потпуну контролу домаћина/људског тијела даљинским путем.

Нано-роботи (БиоАПИ) омогућавају снимање електронских активности појединих неурона или мање групе истих без продора у мождано органско ткиво.

Која је сврха запрашивања?

Запрашивање је логистичка операција од великог значаја. Значајнија је од Хооверове бране (САД), транс цјевовода на Аљасци или слијетања на мјесец. Гигантских је размјера и веома је скупа! Највећа грешка коју можемо направити је помислити како запрашивање има само једну сврху. За постојање запрашивања постоји бар пет до шест великих разлога, а вјероватно и више.

Најзначајнијих шест разлога су:

– Блокирање сунчевог зрачења: стандардни разлог, који потурају тупанима из политичких кругова, тј. свјетским владама. Правдају се како је потребно тајно зауставити глобално загријавање.

– Блокирање сунчевог зрачења (поново): смањење сунчеве свјетлости на цијелој планети на прикривен начин умногоме умањује приносе. Тако се умјетно изазивају кризе у снабдијевању храном, а људи се доводе на ивицу глади (депопулација). То је уједно и разлог нестајања пчела.

– Прегријавање атмосфере: за изазивање контролираних потреса и урагана (нпр. ураган Катрина у Неw Орлеансу) атмосфера мора бити електро-проводљивија, како би системи попут ХААРП-а могли изводити своја чуда. Зато продукти запрашивања у свом саставу, између осталог, садрже и бариј и алуминиј који атмосферу чине проводљивијом.

– Нарушавање здравља: споредни ефект запрашивања је оптерећеност и слабљење човјековог имунолошког сустава. То не представља опасност за изузетно здраве људе. Старији и они са слабијим здрављем ће у овом случају умирати много раније и свако нарушавање здравља, па и оно најмање, за њих може да има фаталан исход. Овдје се ради о споредном ефекту, али и о намјерном дјеловању.

– Промјена временских услова: за подстицање раста или уништавање приноса, за одржавање ведрог неба у вријеме битних догађаја (као што су нпр. олимпијске игре), за прављење тајфуна и сл.

– За распростирање нано-влакана: за свеопће смјештање БиоАПИ-ја (нано-робота) у свакога, морају расијавати нано-влакна. Таква влакна није могуће унијети у организам човјека путем хране или на неки други начин јер би трајало бесконачно дуго да се обухвати сва популација. Једноставније је људе запрашити као инсекте, а пошто се то дешава свима, лако се налазе оправдања и изговори на глобалном нивоу.

Нано-влакна

Нано-влакна су транспортни механизам. Ништа друго. Служе за доставу „корисне материје“. То је материјал који би иначе био уништен сунчевим зрачењем или атмосфером (нпр. вируси, РНК, алуминиј, нано-компоненте итд.) и тако не би стигао до свог циља (вашег тијела). Влакна су, изненађујуће, скоро да безопасна и свако од нас их има у свом тијелу. Влакна се распршују одвојено, независно од испушних плинова авиона, јер када би се додавала авионском гориву екстремне температуре би уништиле „корисну материју“.

Зашто?

То је комплицирано питање. Људи који су створили све то (исти они који су човјечанству донијели ХИВ) покушавају савладати библијске принципе кроз технологију. БиоАПИ-ји (нано-роботи) мјере Основне људске потребе (храна, сексуалност, специфична осјећања). Ако су разултати превише екстремни (нпр. ако превише једете) или учините нешто што није „одобрено“, онда доносе одлуку да ваш живот није вриједан живљења или вас осуђују касније. Алтернативно вас ”додају” у програм.

Фазе БиоАПИ-ја (нано-робота)

Постоје двије фазе постављања БиоАпи-ја. Ако замислите ново рачунало, све што имате на почетку је оперативни систем, као нпр. windows, што ограничава његову употребљивост. То би била прва фаза. Рачунало је могуће контролирати даљински (фаза 1), као што то ради администратор и то су углавном све могућности употребе у том тренутку. Програми још увијек нису инсталирани. Све остало долази у другој фази.

Фаза 1: у ту фазу смо укључени сви на планети. Сви у себи имамо нано-влакна и на тај начин нас је могуће ”повезати/укључити”. Споредни ефекти укључују осјећај пуцкетања унутар главе и иритирајући бол у вилици. Та фаза омогућава потпуну даљинску контролу вашег говора и мисаоних образаца кроз сугестију (подсвјесно). Око 90% свјетске популације је већ прошло кроз ту фазу.

Фаза 2: та фаза је пред покретањем и она је радикална. У потпуности ће угрозити ваше здравље, а може вас и убити, или само вас контролирати. На ту фазу вас не могу приморати, као што је то било са првом фазом (технички је изведиво, али то још увијек не раде). Друга фаза подразумјева разноврсне нано-сензоре, од очног до срчаног сензора, као и многе друге. Око 2% укупне популације је прошло и кроз ту фазу. Ако се та фаза активира у вама, сматрају вас злобним. Да би се та фаза активирала морате урадити нешто, као нпр. да једете мање вриједно црвено месо, да пољубите одређену особу, да употријебите одређене заједничке производе за његу/шминку итд. Предрасуде, које желе да покрену у овој фази, су да свако ваше дјело повежу са неким од смртних гријехова. Нпр. Моргелонову (Моргеллон) болест би могли повезали са сујетом и кожа вам оде к врагу. Фаза 2 омогућава потпуну контролу вашег тијела.

Даљински се укључује контрола ваших осјећања, мисли, тјелесних функција и друго.

Споредни ефекти нано-влакана и БиоАПИ-ја

Свако би помислио да ће због постављања нано-технологије у људско тијело доћи до здравствених компликација и споредних ефеката.

Споредни ефекти су сљедећи:

Фаза 1 и 2 – пуцкетање у лубањи/крици: овај споредни ефект је познат од 2011. године. О чему се конкретно ради није познато, али у питању је чип постављен да ради у лубањи (вашој глави). Пуцкетање/крици у лубањи се чују у току ноћи, у просјеку једном мјесечно и трају тек неколико секунди. То је потпуно безболно, тако да човјек то и не примијети или једноставно игнорира.

Фаза 1 и 2 – болови у вилици, главобоље, умор итд.: засићеност нано-влакнима има различите утјецаје на људе. Већина људи не примјећује ништа или то приписује симптомима старења. Они који имају бурније реакције углавном оду код лијечника, који им дијагностицира фибромијалгију. То је болест коју су установили прије десетак година, да би лијечници имали што рећи пацијентима који се жале на горе наведене симптоме. Лијечници не могу правилно дијагностицирати, тј. разумјети зашто се пацијент осјећа на одређени начин, па је корумпирани здравствени систем измислио некакав бесмислени изговор за то. Обратите пажњу да је основа ријечи фибромијалгија фиб[е]р (енглески влакно)! То није случајност.

Фаза 2 – непрестани свраб коже: углавном одређени дио људског тијела (нпр. лијеви лакат) почне непрестано сврбјети, много више него остали дијелови тијела. То је намјенски тако и знак је осталима, да је нетко у фази 2.

Фаза 2 – пецкајући мирис: фаза 2 задире у људско чуло мириса и то тако да могу да „читају/урезују“ специфичан мирис одређеној особи. Зашто желе знати шта сте мирисали није познато. Приликом удисаја, а нарочито при брзом издисају јавља се споредни ефект у виду пецкајућег мириса (као мирис дима). Као што видимо, нежељени споредни ефекти се јављају када желе обухватити сваки неурон у тијелу који је задужен за чула попут мириса, укуса итд. Интересантно је да се мирис појачава када плачете, а осјећа се и мирис кокица.

Фаза 2 – лијево око: у лијево око вам смјештају нано-камеру. Људи са таквом камером могу да осјете мањи оток у оку када је око сухо, нпр. пред спавање. Ако случајно откријете да у лијевом оку имате камеру, вјеројатно ће вам је намјестити и у десно око.

Фаза 2 – сталан укус метала: неки људи ће тврдити да имају сталан окус метала у устима. Тај окус постаје нарочито доминантан пред спавање. То је углавном најдиректнији доказ да вас контролирају. Што вас више буду контролирали преко БиоАПИ-а, окус метала ће бити израженији. То није споредни ефект узимања лијекова, што ћете најчешће чути као изговор од стране лијечника. Ако сте потпуно здрави и не пијете лијекове, а одједном почнете да осјећате укус метала у устима, онда знајте да вас већ контролирају.

Фаза 2 – Моргелонова болест: њу може да добије сватко. Овдје је ријеч о проблему директно везаном са нано-роботима и нано-влакнима, било да је изазван случајно или намјерно. Имунолошки систем човјека уопће не може регистрирати нано-влакна и препознати их као таква. Када организам, услијед засићења, више не може прихвати влакна, он почиње их избацивати ван, кроз кожу. Кожа пуца и тако настају ране на тијелу. Технички гледано сватко од нас има Моргелонову болест (нано-влакна), али се симптоми болести јављају тек када тијело покуша да се ослободи влакана кроз кожу, на једини могући начин.

Примјери нано-влакана / БиоАПИ примери

У наставку наводимо само оно основно, за разумијевање нам више од тога није потребно. Први примјери нам показују стварни „корисни материјал“ унутар влакана. Обојена влакна су само примјери што све може да се види, а задњи примјер је стаклена плочица са нано-влакнима просјечног човјека, као што сте и ви сами. Приказана су влакна са увећањем од 200 пута и сваки стандардни микроскоп ће вам омогућити да видите таква влакна. Нека влакна су покретљива, као да се крећу.

Сва та влакна налазе се у овом тренутку у вашем тијелу и мозгу. Влакна су видљива и голим оком под ултраљубичастим свјетлом одређене валне дужине.

Ово је најневјеројатнија слика коју сте до сада видјели. То је фаза 2 – нано-камера у лијевом оку. Видљива је само под ултраљубичастим свјетлом одређене валне дужине. Сватко на овој планети има нано-имплантате у себи и може се пратити, а на захтјев, може се контролирати и његовим умом. Људи у фази 2 имају и додатне имплантате који омогућавају потпуну контролу тијела и свих тјелесних функција. Тако се ваше тијело, без вашег знања и без ваше воље, може претворити у робота.

Прва слика приказује влакно нађено у језерској води. То је типично влакно које можете удахнути трчећи кроз природу или на било ком другом мјесту. „Корисни материјал“ се смањио до непрепознатљивости. Скупљати, тј. смањивати се је почео под свјетлошћу микроскопа, када га је истраживач почео проматрати. Влакно је фотографирано са увећањем од 200 пута, пред крај 2010. године. Вријеме скупљања је било око 300 секунди.

Сва влакна је могуће видјети стандардним јефтинијим микроскопом. Нека влакна су покретљива, као да се растежу, ако их гледате довољно дуго.

Веза влакана из запрашивања и мете, тј. људског тијела, може се доказати сљедећим тестом.

 Тест са црвеним вином (истраживач Цлиффорд Царницом)

Потребан материјал:

– плитка пластична посуда
– Х2О2 (водиков пероксид)
– црвено вино – Мерлот
– чајна жлица за мјерење
– паста за зубе (што неутралнија, без флуора)
– сат

Поступак:

1) Темељито оперите зубе.

2) Темељито исперите уста водом.

3) У пластичној посуди помјешајте 2 чајне жлице (10 мл) црвеног вина са 1 чајном жлицом (5 мл) водиковог пероксида.

4) Тако спремљен раствор употријебите као текучину за испирање уста и испирајте уста точно 5 минута. Раствор мора да дохвати десни, унутрашњи дио образа и непце.

5) Након тога раствор испљуните у пластичну посуду.

6) Пажљиво проматрајте испљувак, да видите да ли у њему има влакана. Влакна су скоро увијек присутна и помало личе на влажан духан за жвакање. Будите спремни на шок. Оно што ћете видјети може вас узнемирити. У испљувку су компоненте нано-патогена којима смо сви инфицирани, најверојатније кроз запрашивање.

Опционо:

7) У посуду можете додати 91% или више % изопропил алкохола (ИПА), да уклоните црвену обојеност талога, која потиче од вина. Влакна обично испливају на површину изопропил алкохола и плутају као медузе.

 То је доказ да се запрашивањем распршују нано-влакна. Ми удишемо, једемо и пијемо та нано-влакна. Од тога не можемо побјећи. Влакна из теста би могли ставити под микроскоп, али она су запрљана вином. Најбоље је да узмемо узорак језерске воде, воде са пута, из одводне цијеви или да једноставно поставимо шалицу на кишу и сакупимо воду са нано-влакнима која падају из ниже атмосфере послије запрашивања.

Што нам раде ти људи? Зашто нам се ово догађа?
Очигледно је да нано-влакна у људско тијело уносе нано-роботе, односно компоненте. Али чему то? ЗАШТО?
Да нас могу контролирати! ЗАТО!
Могу вам читати меморију, мисли, видјети оно што ви видите и чути оно што ви чујете. Заправо, могу вас претворити у људског робота.
У сувременој информатици се то назива БиоАПИ или биолошка компонента. Њена сврха је контрола ума. Просто и једноставно. Могу вам чак показати што су све у стању учинити кроз примјере из свакодневног живота.

Ваш БиоАПИ

Убачен у нечије тијело БиоАПИ може бити веома моћан. Омогућава потпуну контролу сваког мушкарца, жене и дјетета на нашој планети. Разумљиво је да је сувременом човјеку тешко прихватити тако нешто. Једина разлика између фазе 1 и фазе 2 је у чињеници да фаза 2 у једном тренутку привремено зауставља вашу свијест (или дијелове ваше меморије), тако да ви и не осјећате да вас контролирају.

Дакле, колико је моћна та технологија? Једном ријечју „невјеројатно“! Тешко да итко може да повјерује да тако нешто постоји и да је тако нешто уопће могуће. Та технологија је бар један вијек испред нашег времена.

Извор: dataasylum.com, Радио Либерум

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

9 Коментара

 1. kako Vam je divan ovaj nakaradni hrvatski pisan cirilicom-nemam reci. Cekam sledeci post sa velikosrBskim temama. Nit se vodite nit se terate.

 2. Ovo je Srbski po Vuku a nije onaj koji su Germani naturili,uči istoriju…

 3. A KOSOVO NIJE U EVROPI?
  Angela Merkel: Ako dozvolimo Krim, onda po celoj Evropi to može da se dešava!

  Kako bi se vratio Krim Ukrajini potrebno je strpljenje i mnogo napora, izjavila je danas nemačka kancelarka Angela Merkel na konferenciji za novinare u Kijevu a prenose ukrajinske agencije.

  Rešila da pomogne: Angela Merkel

  Prespavala problem Kosova: Angela Merkel
  „Često je, kada se rešavaju politička pitanja, potrebno vrlo mnogo strpljenja i napora“, rekla je Merkelova a prenosi Ukrinform.
  Prema njenim rečima, prisajedinjenje Krima Rusiji izvršeno je uz kršenje teritorijalne celovitosti, navela je ukrajinska državna agencija.
  „Ukoliko priznamo takav princip, tada u čitavoj Evropi može tako nešto da se desi. Tada se neće raditi samo o Krimu i Ukrajini, već tada za svaku evropsku zemlju mogu da se osporavaju određene teritorije, određene oblasti, što bi narušilo mirnu koegzistenciju u Evropi“, rekla je Merkelova na zajedničkoj pres konferenciji sa predsednikom Ukrajine Petrom Porošenkom.

  Nemačka kancelarka je, kako prenosi agencija UNN, rekla da je sledeći potez očuvanje Donjecka i Luganska u sastavu Ukrajine. Porošenko je Merkelovoj zahvalio na toj poziciji,

 4. Ko bi mogao da dobije TRECI SVETSKI RAT? Ovih pet nacija imaju najviše šanse.

  5. Velika Britanija
  Ljudstvo: 387.570
  Vazduhoplovstvo: 222 lovaca, 153 helikoptera
  Mornarica: Oko 367.860 tona
  Nuklearno oružje: Manje od 160 glava raspoređeno, 225 ukupno

  Premda je najslavnije vreme britanskog carstva prošlo, i carstvo šta više uopšte i ne postoji, razlozi zbog koga se ljudi opredeljuju za njih a ne za Francuze, Nemce ili Japance su sledeći: prvo, uprkos svemu, Englezi su druga vojna sila Zapada, četvrta na svetu; drugo, do 2030, Britanija će postati najmoćnija evropska ekonomija, ispred Nemačke; treće, imaju bliske istorijske i ideološke veze sa Amerikom, što je dodatni plus.

  4. Indija
  Ljudstvo: 4.768.407
  Vazduhoplovstvo: 1.080 lovaca i 140 helikoptera
  Mornarica: Oko 317.725 tona
  Nuklearno oružje: Do 100 bojevih glava

  Indija je trenutno osma država na svetu po merilima vojnog budžeta, ali imaju brzo rastuću ekonomiju koja će uskoro prestići britansku, i rezervu od milijardu ljudi u pozadini. Ogromna sila, druga na svetu po brojnosti vojske, sa velikim brojem paravojnih formacija koje uvek dobro dođu u konfliktu.

  3. Rusija
  Ljudstvo: 3.250.000
  Vazduhoplovstvo: 1.900 lovaca, 1.655 helikoptera
  Mornarica: Oko 845.730 tona
  Nuklearno oružje: Oko 1.480 postavljenih glava, 4.502 ukupno

  Rusija je najveća zemlja na svetu, Rusija je treća na svetu po vojnom budžetu, Rusija je zemlja duge vojne tradicije, imperija u nekoliko navrata, Rusija je u rukama Putina koji želi da joj vrati dane stare slave. Rusija se ne plaši da se sukobi sa Zapadom oko Ukrajine. Njihovo trošenje na vojsku će se u naredne tri godine povećati preko 44 odsto. Pošto već imaju drugu najveću flotu na svetu, drugo najveće vazduhoplovstvo i drugi najveći nuklearni arsenal, sigurno će igrati ključnu ulogu u mogućem novom globalnom ratu.

  2. Amerika
  Ljudstvo: 2.291.910
  Vazduhoplovstvo: 3.318 lovaca; 6.417 helikoptera
  Mornarica: Oko 3.415.893 tona
  Nuklearno oružje: Oko 1.654 postavljenih glava, 5.113 ukupno

  Kako je moguće da je na drugom mestu zemlja čija je vojska danas najmoćnija na svetu, najobučenija, najopremljenija, čija je vojska prava pravcata mašina za mlevenje koja dere svakog jarca na koga naleti? Zašto, ako je njen vojni budžet veći od sledećih deset zemalja na listi zajedno?

  U odnosu na prethodnu godinu, vojni budžet ove je za 100 milijardi manji, odnosno za neku petinu, što je ogroman pad. Amerika je u sve većem dužničkom problemu, ljudi postaju preumorni ogromnim ulaganjem u armiju, nezadovoljni stanjem u državi, sve manje ljudi želi da ratuje. Ipak, čak iako do rata dođe pre sredine veka, najveća svetska mornarica, najveće vazduhoplovstvo i najveći nuklearni arsenal moraće da se suoče sa nečim od čega drhti ceo svet…

  1. Kina
  Ljudstvo: 7.054.000
  Vazduhoplovstvo: 1.500 lovaca, nepoznat broj helikoptera
  Mornarica: Oko 708.086 tona
  Nuklearno oružje: Možda ukupno 240 bojevih glava, ali podaci su nepouzdani

  Azijski džin, ili možda bolje monstrum, je uzrok velike strepnje na Zapadu. Od sedamdesetih godina prošlog veka Kina doživljava ekonomski rast nezapamćenih proporcija i do 2028. će godine prestići Sjedinjene Države te postati najveća svetska ekonomija. Trenutno troše dva odsto budžeta na oružane snage ali to se neprestano povećava, i za petnaestak godina postaće moćnija od Amerike.

  Međutim, sa komunističkom partijom koja čvrsto vlada Pekingom i njegovim provincijama, mi vrlo malo znamo o pravoj moći ove zemlje. Sve uzevši u obzir, Kina bi već sada mogla da dobije Ameriku u borbi jedan na jedan.

 5. NE MORATE DA PLACATE RACUNE STARIJE od 12 meseci
  Ukoliko javna preduzeća pokušaju da pokrenu naplatu duga starijeg od godinu dana, građanin ima pravo da se pozove na zastarelost.

  Građani bi trebalo da imaju u vidu da određeni računi zastarevaju u roku od godinu dana.

  „To se odnosi na naknadu za isporučenu toplotnu energiju, električnu energiju, plin, vodu, dimničarske usluge, održavanje čistoće, TV pretplatu. To znači ako se nekome konstantno na računu pojavljuje dug za nekoliko godina unazad i ako se pokrene postupak izvršenja, građani treba da istaknu prigovor o zastarelosti. Oni tim prigovorom pokazuju da može da im se naplati samo obaveza za poslednjih 12 meseci. Ako to ne urade onda će ta obaveza biti cela naplaćena jer će se smatrati da građani voljno pristaju da isplate ceo dug“,

  Građani ne mogu očekvati da će ih sud ili neko drugi upozoriti na to da imaju pravo na prigovor zastarelosti nego sami moraju da vode računa o tome.

  „Znači, ukoliko kompanija kojoj dugujete za račune u roku od godinu dana nije tražila naplatu ona gubi pravo na to. Ukoliko vam ipak stigne sudsko rešenje o prinudnoj naplati takvog računa prigovorom o zastarelosti možete zauvek da izbrišete dugovanja o kojima javno preduzeće nije dovoljno brinulo.“
  Rokovi zastarenja utvrđeni su na osnovu odredbi iz člana 378 Zakona o obligacionim odnosima. Tako za godinu dana zastarevaju potraživanja naknade za isporučenu električnu energiju, toplotnu energiju, plin, vodu, održavanje čistoće, dimničarske usluge, naravno kada je ta usluga usmerena prema građanima za godinu dana zastarevaju i dugovi prema Infostanu, potraživanja koja imaju radio i TV stanice za upotrebu radio i TV prijemnika, pošte za upotrebu telefona i poštanskih pregradaka… Apsolutni rok zastarelosti je dve godine od nastanka obaveze. Po isteku te dve godine poverilac nema pravo da traži sudskim putem da mu zastarela obaveza bude ispunjena. NAJVAZNIJE ZA GRADJANE ako ste tuženi zbog neplaćanja obaveza za struju, gas, komunalije, telefon i slično, a ne istaknete na sudu da se pozivate na institut ZASTARELOST, sud će vas obavezati da platite dug. U suprotnom, moraće da odbije tužbeni zahtev kao neosnovan. ZNACI OBAVEZNO ISTAKNUTI INSTITUT ZASTARELOSTI.

 6. https://www.youtube.com/watch?v=Vi4PJt0_g-k
  Rekao bih da je ovo najozbiljnije izlaganje na predmetnu temu, do sada.

 7. Ti meni kazes da ucim istoriju?! Dejo Nikola Kasic ?? ako je OVO srBski po Vuku onda se on okrece u grobu od takvih debila kao sto si ti i ova stranica. slovenski ili slovenacki? ako su nekog germani sjebali,to si ti licno s takvim izvitoperenim misljenjem

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *