Зашто влада Србије шаље сатанистичке поруке јавности? (видео)

Зашто влада Србије шаље сатанистичке поруке јавности? (видео)

4.1
(18)

Овај спот који ће видети потписала је влада Србије којој је још и то барем номинално на челу Ана Брнабић. Питање је само зашто влада Србије јавности шаље сатанистичке поруке и колико то сатаниста имамо у тој скарабуџини што је лажно представљају као владу Србије. Погладајте па просудите сами:

НЕ гледам телевизију али на Твитеру видех ово ЗЛО које је направила Влада Србије. Чист сатанизам у свом најцрњем облику. Влада Србије (којој је мандат давно истекао) легло је сатаниста. Такође и РТС који ово емитује. Ово је јасна порука свима нама. Ми или они.Спот је окачен на covid19.rs сајту Владе Србије.

Gepostet von Aleksandar Šargić am Freitag, 17. Juli 2020

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

НАПРЕДНИ ФАШИСТИ усвојили закон за фриленсере и тако гурнули 100.000 људи у дужничко ропство!?

НАПРЕДНИ ФАШИСТИ усвојили закон за фриленсере и тако гурнули 100.000 људи у дужничко ропство!?

4.6 (5) Влада Србије усвојила је Предлог закона о изменама и допунама Закона о порезу …

Британија разматра биометријско скенирање лица за проверу статуса вакцинације

Британија разматра биометријско скенирање лица за проверу статуса вакцинације

5 (1) Влада Велике Британије финансира компаније које производе технологију која ће дигиталним скенирањем лица …

11 Коментара

 1. Отац Сораб

  Овој, што рецитује горњу сатанистичку поруку…моја порука:
  Спусти своју главу, мушкима испод пупка, ниже.

 2. Najveca debilana koju sam cuo u svom zivotu !!!

 3. Манипулације сатанистичјих слугу, погане нелегалне владе Србије:

  🏁Удаљи се од мајке = разбијање породице
  🚩не додируј жену = немај порода
  🇦🇫не прилази деди = нека ти умру стари без твоје бриге (а тако ће бити и теби кад остариш)

  „у овим данима љубав значи бити ДАЛЕКО од оних које волиш“ = манипулативна сугестија, наређење подупрто страхом од измишљеног вируса.

 4. Uništavanje naroda

  Od izvitoperenih ljudi dobiješ i takve poruke, jer im je i misao takva.
  Pederušu postave za predsednika komisije za povećanje nataliteta.
  da nam pokaže kaako se rađaju deca?
  Ili kako se može doći do deteta bez ljubavi, bez prisustva drugog pola, sa ćiri-bu, ćiri-ba?
  Svakakvih glupšosti, idiotluka i perverzija ćemo mi da čujemo od naše vlasti.
  Mislim da je i Bog preterao sa kaznom prema nama.
  Ako ga uopšte ima, ako nam je on sve ovo poslao.

 5. Доктор са Чубуре

  Порука је послата јер им очигледно у ”великом закључавању” нешто не иде по плану. Барем када су Срби у питању. Срби су показали елементе буђења колективне свести и тиме тренутно пробудили Бугаре и Грке за собом. Очигледан је страх планера овог циркуса да остатак Европе крене путем Срба. Јасно им је да нешто морају да мењају, да се цео народ не побуни.

  Зато се види потпуни заокрет у кампањи закључавања. Од досадашње комуникационе константе изазивања страха, скочило се на лајтмотив љубави – ”ако волиш жену, родитеље…”.

  Страх и љубав су два најудаљенија осећања на скали вибрација људског духа. Страх има најнижу, а љубав највишу фреквенцију. Када се комбинују поруке љубави у овом сатанском споту са порукама страха из ударних вести, добија се нешто познато као дабл бајндинг или двоструко везивање. Служи за изазивање шизоидне располућености свести код оних на које је кампања усмерена. У области комуникација, ово су крајње мере. Управо зато сам потпуно сигуран да им не иде по плану.

  • Nadam se da im stvarno ne ide po planu, da će im ići još gore i da će na kraju negde skončati, vrat skršili, da Bog da. Inače kod mene ovo ne izaziva nikakvu raspolućenost, nego me, naprotiv, ljuti drskost da mi se mešaju u moj privatni život. To je i inače običaj ovog psihopate da se stalno zaleće u naše privatne živote ko svinja u pomije. Šta on ima da trkeljiše svojim prljavim prstima po mojoj porodici, po mojim ličnim prilikama i neprilikama?!?!?! Neka gleda sebe i svoj posao koji nikako da počne da obavlja!

   • Доктор са Чубуре

    Као и у свакој другој манипулацији свешћу, ”он” или било ко други улази у ваш живот само у мери у којој му ви то дозволите. Мамци су разбацани свуда, од политике, економије, естраде, медија па до спорта. Ко прогута мамац бива увучен у тамни вилајет у коме неминовно постаје жртва, један од много хиљада ботова који свесно или несвесно репродукују поруке попут ових пласираних у споту и тако шири базу са које се осталима емитује зло.

 6. Будале а може кладионице и остале будалаштине….

 7. Jedno se da primetiti:Ako bilo ko u bilo kom kontekstu, pa i u komentarima pomene Šešelja, to ne bude objavljeno.
  Očigledno on ima duge prste, svuda dopire,pa je sve potkupio.Ili zapretio.

 8. Zar je moglo biti očiglednijeg primera o satanizmu od predizbornog plakata „vladaoca“ na predsedničkim izborima? Koliko neko možre biti glup i neupućen da mu na tom plakatu ne bodu oči tri šestice, žica koja simbolizuje logor, napisana dva latinična slova V, od kojih je jedno obrnuto postavljeno, dok je sve ostalo napisano ćirilicom? Zar niko ne zna šta mu označavaju ispruženi kažiprst i mali prst kojima podiže naočare, dok su ostali prsti skupljeni, ili prsti obe šake postavljeni u obliku piramide. Pobogu, ko se ne razume u satanske simbole neka u Gugl pretgaru ukuca te dve reči i klikne na opciju „slike“ i videće ga tamo sa onima koji pokazuju iste simbole, ali su u svetu mnogo poznatiji od njega. Kome se obraća tim simbolima? Upravo njima, dajući im do znanja da podržava njihovu politiku. Svakako ne nepismenim babama koje sopstvenoj deci govore da ga vole više od njih, jer one na plakatu ništa ne primećuju. Čak i ta dva slova V vidim da neki tumače kao znake runa. Takvi znalci nikad nisu pogledali znake runa, niti znaju njihova značenja, jer da jesu videli bi da u njima ima samo položeno slovo V sa tačkom iznad njega, dok oba slova V viđaju veoma često na vojnim vizilima nekih zemalja. Nikom ne treba objašnjavati da obično slovo V označava pobedu (Viktorija), dok obrnuto postavljeno slovo ima drugo značenje. Svet, ne pazeći u šta gleda i koga podržava, nesvesno i sam postaje satanista. Zato smo kao bajni vernici sedeli gledajući kako nam vlast potapa Valjevsku Gračanicu, a danas se sprema da sruši dve crkve u Lazarevcu. Ko se trza što nam najznačajnije svetinje na KiM vlast predaje onima koji su ih rušili. Ni jedna država u Evropi nema na jednom mestu više svetinja nego što ih ima Srbija na KiM. Na paljenje katedrale Notr Dam u Parizu na noge se digao ceo svet, pa i naša vlast pužuri da novčano pripomogne njenu obnovu, a nešto se ne sećam da se bilo ko zabrinuo kad je gledao rušenje srpskih svetinja na KiM, a da je dao jedan evro za njihovu obnovu Bože sačuvaj. Šta mu radi ovaj politički brat blizanac na slici desno, a on ćuti k’o zaliven? Ni ubijanje u mozak onih koji bleje na njegovo veličanje Murata, neće im prodrmati ono što imaju u glavu da makar upitaju one pismenije od sebe ko je bio Murat. Uzimaju li ti vernici bar crkveni kalendar pa da upitaju one koji to znaju ko je bio Car Lazar, ako već nisu čuli šta se zbilo na Kosovu 1389-te. Šta smo mi Srbi Bogu zgrešili da nam najhrabriji gube glave za odbranu vekovnih ognjišta, a sinje kukavice i bezbožnici ih predaju, pljujući i na njihove grobove i srpsku istoriju.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend