Да ли је Ана Брнабић позитивна на Болид-19?

Да ли је Ана Брнабић позитивна на Болид-19?

4.4
(78)

Откад је почело ово са короном, премијерка Ана Брнабић често усхићено истрчи из свог офиса у Немањиној и дере се по ходницима Владе Србије: „Негативна сам, негативна сам!“

У питању је тест на незаразну болест Болид 19, који је за разлику од теста на заразну болест Ковид 19, најбољи кад је позитиван. Само, јелте, нико нема петљу да јој то каже.

Е сад, нико не зна на шта се тачно тестира пемијерка кад трчи по ходницима Владе и виче: „Негативна сам, негативна сам“, али и само овлашно посматрање њене јасне и бистре мисли, њене јасне и бистре логике, њене харизматичне, јасне и бистре појаве, указује да је оно: „Негативна сам, негативна сам“, резултат тестирања на незаразну болест Болид 19, а не на заразну болест Ковид 19.

На пример, тринаестог јула на седници Кризног штаба за борбу против заразне болести Ковид 19, премијерка Брнабић је објаснила зашто се то тело наново, ко у стара добра времена, окупља сваког дана у 15 сати пред новинарима, у директном преносу. Рекла је: „На овај начин апеловаћемо на грађане да поштују мере, како бисмо поново прогласили победу над корона вирусом“.

Акценат је, дакле, на премијеркиној речи ПОНОВО.

Међу лингвистима се верује, наиме, да кад неко употреби реч ПОНОВО, то значи да је нешто већ урадио, па ће то да уради опет.

Те је лингвистичко тумачење јасно – они верују да је премијерка Брнабић једном приликом већ прогласила победу над короном, па ће то да уради опет. Не само лингвисти, чак и обични грађани, нећете веровати, верују да је реч ПОНОВО, заправо, доказ да ће се десити нешто што ће се већ десило.

Међутим, само три дана касније од када је поменула да ћемо ПОНОВО прогласити победу над корона вирусом, 16. јула, особа исте спољашњости, Ана Брнабић, изјавила је за РТВ Војводине: „Никада није била проглашена победа над корона вирусом“.

Кажу да је после изласка из студија РТВ Војводине, премијерка радосно трчала по ходницима и викала: „Негативна сам, негативна сам“, док су сви који су пратили њен наступ, овај пут скроз били убеђени да није негативна не тест за Ковид 19, већ на тест за Болид 19.

Још у првој половини маја, у часопису званом „СНС информатор“ који се прави за чланство напредњака и осталу многобројну родбину, изашао је наслов на насловници: „Србија победила у борби против опасног вируса“.

Тиме је чланству СНС и осталој многобројној родбини јасно сугерисано да је Србија победила корона вирус, а за тачан резултат питајте Марка Ђурића, експерта за тачне резултате у неспортским такмичењима.

– Шта да напишемо, са колко смо победили корону? – питали су уредници „СНС информатора“ Марка Ђурића за тачан резултат, али је он дуго размишљао.

Мало му је било оних 5:0 из Брисела од пре неку годину, па је предложио да напишу: „Србија победила у борби против опасног вируса 97:0“, међутим, чак и пословично надреалним уредницима „СНС информатора“ је тај кошаркашки резултат био претеран, па су оставили читаоцима да сами процене тачан број згодитака које је председник Вучић „забио“ корони из волеја.

Зауставно време у нашој утакмици против короне било је 17. априла, када је премијерка, ако се сећате, најавила да Србија улази у следећу фазу борбе против короне, и то фазу лечења плазмом.

Наравно, била је реч о крвној плазми, али је Брнабић, кажу очевици, тих дана из непознатих разлога прождирала велике количине Бамбијеве „Плазме“, те данас верује да је Србија на прагу вакцине зване плазма шејк.

На тој истој конференциј за штампу она је рекла: „Ако сви издржимо још мало, Србија ће моћи да прогласи победу“.

Онда је и 6. маја, на Ђурђевдан, када је укинуто ванредно стање, рекла да смо „близу победе“, да би на крају „СНС информатор“, приручник за размишљање намањено чланству напредњака којима све иде од руке осим самосталних бистрих мисли, прогласио историјску победу.

После је премијерка, док смо славили победу, нашла и оправдање за лажиране податке о зараженима и умрлима од короне, па је на телевизији дословно изјавила: „Овај, одем ја, имам рецимо симптоме, одем у ковид амбуланту, тестирам се, имам налаз – позитиван. Имам компликације, кренем на Инфективну клинику, како добијем налаз позитиван, уписујем ковид, уписују ме дакле, у лабораторији ме уписују у ковид 19 базу података. Кренем на Инфективну клинику да ме приме или Драгиша Мишовић и удари ме аутобус. Погинем! И ја сам наравно преминула у тој бази података. Мислите да треба да се бројим као да сам преминула од ковида 19? И таквих има икс ипсилон случајева“.

После те изјаве, премијерка је опет примећена како трчи по ходницима и виче: „Негативна сам, негативна сам“, јер се испоставило да је онај три пута већи број умрлих од короне од званичног броја, заправо преминуо тако што су кренули на Инфективну клинику или у болницу „Драгиша Мишовић“, али их је на путу ка тамо прегазио аутобус.

И то их је прегазио аутобус у време ванредног стања, када на улици није било скоро ниједног аутобуса, јер је сав градски и међуградски саобраћај био скроз укинут. Тако да у бази података Републике Србије лепо пише: „У Србији су током ванредног стања од короне преминула 244 пацијента, а оних додатних 388 из Батутове базе података су имали корону, али их је на путу ка болници прегазио аутобус“.

– Нама су аутобуси много већи проблем од короне – ово премијерка још није рекла, али рећи ће, не брините, јер ће Кризни штаб за борбу против заразне болести Ковид 19, ускоро бити преименовау у Кризни штаб за борбу против аутобуса.

Који ће саветовати грађане да не прелазе улицу ван пешачког прелаза, док ће председеник уместо респиратора масовно почети да увози семафоре како би спасао нацију од пошасти зване – аутобус.

Много већа опасност је да Ана Брнабић почне да вози аутобус, јер ако је онај Мишко из „Ко то тамо пева“ био геније за вожњу, гарантовано је и она. Некако су сличног профила. С тим што се њена аутопревозничка фирма неће звати „Крстић и син“, него „Брнабић и спин“.

Једино што ће Ана Брнабић тада вероватно постати прва особа у историји која је возила аутобус који је прегазио. Срећом, неће јој бити ништа, јер ће, пошто сама себе прегази, лагано устати, отрести прашину, и почети да усхићено виче: „Негативна сам, негативна сам!“

Н1

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ти се "паметнице" у државне ударе и прислушкивање разумеш као Марица у ону криву ствар

Ти се „паметнице“ у државне ударе и прислушкивање разумеш као Марица у ону криву ствар

5 (1) БЕОГРАД – Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић оценила је …

Најбоље да поново отворите конц-логор на Бањици и завршите више са тим непослушним Србима!

Најбоље да поново отворите конц-логор на Бањици и завршите више са тим непослушним Србима!

5 (3) Члан Kризног штаба др Предраг Kон изјавио након седнице штаба да се размишља …

2 Коментара

  1. SLATKO BIH SE ISMEJALA, ALI NE MOGU OD PLAKANJA NAD SUDBINOM SRBIJE

  2. Bravo za članak. Itekako koristan u ovim nenormalnim vremenima leči dušu s’ poznajom da ima dosta ljudi koji vide ovo ludilo koje nas je zateklo.
    Hvala i nadam se da smo na kraju ovog puta.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend