У овом тренутку се у Београду одржава конференција ''Србија никада у НАТО!''

У овом тренутку се у Београду одржава конференција “Србија никада у НАТО!“

0
(0)

Српски сабор Заветници организовао је конференцију под називом “Србија никада у НАТО!” која се тренутно одржава у Београду у Дому синдиката а почела је у у 12 часова.

На конференцији ће, сазнају КМ Новине, пре свега бити речи о суштина и правој истини а то је да Србија не мора ући у НАТО, јер је НАТО већ у Србији. Нато пакт као војна осовина новог светског поретка, као продужена рука Америчко – Енглеске хегемоније и плана модерне колонизације света на територији Србије су врло успешно инсталирали своју мрежу.

Највећа опасност од НАТОа у овом тренутку, а у будућности ће та опасност бити и већа, јесте НАТО структура или НАТО мрежа у Србији чији је циљ спречавање еманципације државе Србије од америчке контроле и утицаја.

Та структура је створена ради контроле политичког процеса и своди се на спречавање доласка на власт патриотских снага. у Структури су политичари НАТО курсанти, поједини новинари, бивши и садашњи војници али и поједини припадници ругих делова државног апарата.

Ова структура, ако ситуација то буде захтевала, неће се либити да спроводи изазивање стратегије напетости, кроз наметнуте сукобе наводне левице и деснице, а опасност од тога биће све већа како се ситуација на релацији Русија -НАТО буде заоштравала.

У Црној Гори имамо случај убиства Саше Мирковића које тамошњи медијити третирају као сукоб међународних трговаца наркотика и тоуглавном у непоткрепљеним новинским чланцима. Убисто се иначе десило после бројних анти НАТО иступа Мирковића те се са правом може сумњати да је убијен од НАТО структура у Црној Гори.

Таква ситуација куца и на врата Србије. Узимајући у обзир снагу тих структура, те уговоре и споразуме који су потписани, закључно са ИПАП споразумом, може се закључити да је Србија данас протекторат западних сила. Ипак чињеница, да српски народ у својој славној историји никада није пристајао на окупацију и овог пута пружа наду у коначно ослобођење а све ово јесте саставни део изалагања учесника ове конференције.

Између осталих на скупу говоре Вацлав Дворжак, познати чешки редитељ и режисер филма “Отето Косово”, Добрило Дедеић, председник “Српске листе” из Црне Горе, Немања Умићевић, студент завршне године политичких наука из Бањалуке као и организатори Стефан Стаменковски, председник Српског сабора Заветници и Милица Ђурђевић, портпарол Српског сабора Заветници.

Посетиоци и присутни показају висок степен интересовања, чак неуобичајен и виши од оног кога обично видимо на већим скуповима.

Припремиле: КМ Новине

Фото: Стево Мрђен, КМ Новине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

На претњу Путиновој безбедности руски стратешки бомбардери били спремни да збришу Лондон

На претњу Путиновој безбедности руски стратешки бомбардери били спремни да збришу Лондон

5 (6) * Док су Владимир Путин и Александар Лукашенко разговарали у Сочију – над …

Јенс Столтенберг: НАТО спреман да реагује поводом догађаја у Белорусији

Јенс Столтенберг: НАТО спреман да реагује поводом догађаја у Белорусији

5 (2) Остајемо на опрезу, строго дефанзивни и спремни да одвратимо сваку агресију против НАТО …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend