Србија

ВУЧИЋУ ОСТАВКА! Оверена судска документа која доказују да је прави власник фантомске фирме ASOMACUM Андреј Вучић!

У лажи су кратке ноге! Тако говори народна пословица а када је у питању фантомска фирма ASOMACUM чији је власник рођени брат премијера Србије Андреј Вучић постоје и докази. Ти докази су оверена и заведена судска документа и основачки акти фантомске фирме са све приложеном личном картом.

andrej-vucic-asomacum1

Премијер Србије Александар Вучић треба након силних лажи, манипулација и дезинформација које је ширио да лепо поднесе оставку јер је веома једноставно утврдити идентитет особе која је власник фантомске фирме ASOMACUM а то је нико други до рођени брат премијера Србије Андреј Вучић. Да не заборавимо, преко те фантомскер фирме је украдено и отуђено преко 300.000 евра из српског буџета.

andrej-vucic-asomacum2

Овде је реч о копијама оснивачког акта фантомске фирме ASOMACUM који су уредно оверени и заведени у судским списима све заједно са копијом личне карте оснивача. Постоји и више потписа на овим документима те графолозима апосолутно не би представљао проблем да веома лако докажу да је на овереним судским списима оргиналан потис Андреја Вучића. 

andrej-vucic-asomacum3

Александре Вучићу, буди бар једном у животу човек и поднеси оставку!

andrej-vucic-asomacum4

А не само да сте лагали већ сте и направили заверу да сакријете тешко кривично дело што за собом повлачи и кривичну одговорност свих оних који су у томе учествовали. Да не говоримо о страховитим кршењу и злоупотреби службених дужности.

 

Србија данас

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

оментара

   1. nije imalo zasta kuce da ga ujede , i verovali smo kao sto kazu …mlad perspektivan ambiciozan i posten , ali covek ko covek politicar zarazio se zapadnom logikom, dobio virus od blera….

   1. Проф. др Смиља Аврамов: „Између САД, Ватикана и Немачке склопљен је 1976. године тајни споразум у 11 тачака. Једна од тачака, била је – тотално уништење Православља“ (ВИДЕО)

    1. Dušanka ja sam znala za ovaj sporazum, jer je prof.dr.Smilja Avramov , koju ja visoko cenim, jer to je i pre jedno pola godine kada je bio Karl Bilt u Beograd isto to rekao novinarima, da je EU i NATO glavni cilj uništenje Pravoslavlja, zašto SAD sa EU i NATO namerno žele da bude treći svetski rat, pa ja nisam političar, ali mi je jasno šta žele, ali ne mogu da razumem Vučića da sva naša dobra prodaje strancima, za savete traži iz Brisela ili Berlina sada trći i u Ameriku, traži podršku za sotonsku uniju, zar nam ne bilo bilo kudikamo bolje i sigurnije sa Rusijom, nego vi ste izdajnici Srbije i Srba, DAJTE OSTAVKU , to je sasvim moralno (a koji moral kod Vičićevih) i lako, ovako se bojite stalno za vaš život kao i vaše dece, niste slobodni, niste slobodni čak da pobegnete bilo gde, jer Bog je svugde i čekajte njegovu kaznu sa kamatom, niko od Vučićevih nije slobodan, a to su izdaja i pare uradile <3

  1. копија тих документа је узета јуче у суду па је оверено судским печатом и заведено као потврда да је реч о оргиналним судским документима.

  1. Kakvi ste bre to vi ljudi?Imate li stida i srama da takvim rečima nazivate legalno izabranog premijera.!Kada budu izbori birajte neke bolje,neke sa kojima če vam biti isto kao i sa ovima što su 12god vam prodavali MAGLU.Ovaj sada Vučić hoće da nas izvadi iz bankrota a vi se zbog ovakih izraza stidite.

 1. E moj “glupi” Zivkovicu.Kaze nas narod “sut sa rogatim nemoze”!!!Obadvoica ste rogati i prerogati.Sta si mislio Zivkovicu,da mozes da ga skines sa prestola i da dodjes ti.Pa covece ti si takvo zlo,gori od ovog Milosevicevog posinka,mozda i sina,prekopali smo ceo Nis da ti iskopamo diplomu posle DJindjicevog ubistva,otiso si iz Nisa i naglo postao biznismen,a zaboravio si da tvoja skura firma tada InterMeding i dan danas duguje mojoj firmi 300 starih nemackih maraka jer nisi imao da mi platis,a od kvarcnih grejalica ni traga ni galas,zaboravio si da si svercovao zvake dva slepera i da je prvi proso posto je bio kontejner a na drugom te provalili jel je bio sleper sa ciradom pa je zamirisao ceo aerodrom Niski, posto po propratnim papirima su bila neka drva ako se nevaram ili tako nesto zbog manje akcize te ti je legla Djindjiceva smrt ko kec na deset.Naglo si uspeo po dolasku u BG.Izaposljavao zenu i familiju tebi blisku po naj naj firmama,pokupio lovu od..da sad ne lajem i otvorio vinariju.Vinarija koja lepo radi kazu izvori ala toliko lepo da moras ponovo da se vratis u partiju da bi isplatio dugove.Nemam nista licno protiv tebe,jebes 300d.m.sada mogu i da ti pozajmim,ali shvati da ovaj narod vise ne moze da pati,nemaju vise snage,dicicemo sekiru na brata jer su nam zivci ispod svake granice.Molim te postedi nas tvoje politike i ostavi nas da patimo sa ovim zlotvorom,jer se licno nadam da su se najeli para i da vise nemaju gde da ih stave po bankama i sad nam jos samo ti hvalis, da pocnemo ispocetka.Sedi na dupe miran jer ako ovaj zlotvor pocne da cacka po tvoim papirima,a sto mislim i da hoce…najebo si ga moj Niski…(unapred se izvinjavam za gramaticke greske jer od posle rata vise nisam bio sposoban da sluzim svojoj zemlji i morao sam da ucim neke druge jezike kako bih opstao)

 2. E moj “glupi” Zivkovicu.Kaze nas narod “sut sa rogatim nemoze”!!!Obadvoica ste rogati i prerogati.Sta si mislio Zivkovicu,da mozes da ga skines sa prestola i da dodjes ti.Pa covece ti si takvo zlo,gori od ovog Milosevicevog posinka,mozda i sina,prekopali smo ceo Nis da ti iskopamo diplomu posle DJindjicevog ubistva,otiso si iz Nisa i naglo postao biznismen,a zaboravio si da tvoja skura firma tada InterMeding i dan danas duguje mojoj firmi 300 starih nemackih maraka jer nisi imao da mi platis,a od kvarcnih grejalica ni traga ni galas,zaboravio si da si svercovao zvake dva slepera i da je prvi proso posto je bio kontejner a na drugom te provalili jel je bio sleper sa ciradom pa je zamirisao ceo aerodrom Niski, posto po propratnim papirima su bila neka drva ako se nevaram ili tako nesto zbog manje akcize te ti je legla Djindjiceva smrt ko kec na deset.Naglo si uspeo po dolasku u BG.Izaposljavao zenu i familiju tebi blisku po naj naj firmama,pokupio lovu od..da sad ne lajem i otvorio vinariju.Vinarija koja lepo radi kazu izvori ala toliko lepo da moras ponovo da se vratis u partiju da bi isplatio dugove.Nemam nista licno protiv tebe,jebes 300d.m.sada mogu i da ti pozajmim,ali shvati da ovaj narod vise ne moze da pati,nemaju vise snage,dicicemo sekiru na brata jer su nam zivci ispod svake granice.Molim te postedi nas tvoje politike i ostavi nas da patimo sa ovim zlotvorom,jer se licno nadam da su se najeli para i da vise nemaju gde da ih stave po bankama i sad nam jos samo ti hvalis, da pocnemo ispocetka.Sedi na dupe miran jer ako ovaj zlotvor pocne da cacka po tvoim papirima,a sto mislim i da hoce…najebo si ga moj Niski…(unapred se izvinjavam za gramaticke greske jer od posle rata vise nisam bio sposoban da sluzim svojoj zemlji i morao sam da ucim neke druge jezike kako bih opstao)

 3. E moj “glupi” Zivkovicu.Kaze nas narod “sut sa rogatim nemoze”!!!Obadvoica ste rogati i prerogati.Sta si mislio Zivkovicu,da mozes da ga skines sa prestola i da dodjes ti.Pa covece ti si takvo zlo,gori od ovog Milosevicevog posinka,mozda i sina,prekopali smo ceo Nis da ti iskopamo diplomu posle DJindjicevog ubistva,otiso si iz Nisa i naglo postao biznismen,a zaboravio si da tvoja skura firma tada InterMeding i dan danas duguje mojoj firmi 300 starih nemackih maraka jer nisi imao da mi platis,a od kvarcnih grejalica ni traga ni galas,zaboravio si da si svercovao zvake dva slepera i da je prvi proso posto je bio kontejner a na drugom te provalili jel je bio sleper sa ciradom pa je zamirisao ceo aerodrom Niski, posto po propratnim papirima su bila neka drva ako se nevaram ili tako nesto zbog manje akcize te ti je legla Djindjiceva smrt ko kec na deset.Naglo si uspeo po dolasku u BG.Izaposljavao zenu i familiju tebi blisku po naj naj firmama,pokupio lovu od..da sad ne lajem i otvorio vinariju.Vinarija koja lepo radi kazu izvori ala toliko lepo da moras ponovo da se vratis u partiju da bi isplatio dugove.Nemam nista licno protiv tebe,jebes 300d.m.sada mogu i da ti pozajmim,ali shvati da ovaj narod vise ne moze da pati,nemaju vise snage,dicicemo sekiru na brata jer su nam zivci ispod svake granice.Molim te postedi nas tvoje politike i ostavi nas da patimo sa ovim zlotvorom,jer se licno nadam da su se najeli para i da vise nemaju gde da ih stave po bankama i sad nam jos samo ti hvalis, da pocnemo ispocetka.Sedi na dupe miran jer ako ovaj zlotvor pocne da cacka po tvoim papirima,a sto mislim i da hoce…najebo si ga moj Niski…(unapred se izvinjavam za gramaticke greske jer od posle rata vise nisam bio sposoban da sluzim svojoj zemlji i morao sam da ucim neke druge jezike kako bih opstao)

 4. E moj “glupi” Zivkovicu.Kaze nas narod “sut sa rogatim nemoze”!!!Obadvoica ste rogati i prerogati.Sta si mislio Zivkovicu,da mozes da ga skines sa prestola i da dodjes ti.Pa covece ti si takvo zlo,gori od ovog Milosevicevog posinka,mozda i sina,prekopali smo ceo Nis da ti iskopamo diplomu posle DJindjicevog ubistva,otiso si iz Nisa i naglo postao biznismen,a zaboravio si da tvoja skura firma tada InterMeding i dan danas duguje mojoj firmi 300 starih nemackih maraka jer nisi imao da mi platis,a od kvarcnih grejalica ni traga ni galas,zaboravio si da si svercovao zvake dva slepera i da je prvi proso posto je bio kontejner a na drugom te provalili jel je bio sleper sa ciradom pa je zamirisao ceo aerodrom Niski, posto po propratnim papirima su bila neka drva ako se nevaram ili tako nesto zbog manje akcize te ti je legla Djindjiceva smrt ko kec na deset.Naglo si uspeo po dolasku u BG.Izaposljavao zenu i familiju tebi blisku po naj naj firmama,pokupio lovu od..da sad ne lajem i otvorio vinariju.Vinarija koja lepo radi kazu izvori ala toliko lepo da moras ponovo da se vratis u partiju da bi isplatio dugove.Nemam nista licno protiv tebe,jebes 300d.m.sada mogu i da ti pozajmim,ali shvati da ovaj narod vise ne moze da pati,nemaju vise snage,dicicemo sekiru na brata jer su nam zivci ispod svake granice.Molim te postedi nas tvoje politike i ostavi nas da patimo sa ovim zlotvorom,jer se licno nadam da su se najeli para i da vise nemaju gde da ih stave po bankama i sad nam jos samo ti hvalis, da pocnemo ispocetka.Sedi na dupe miran jer ako ovaj zlotvor pocne da cacka po tvoim papirima,a sto mislim i da hoce…najebo si ga moj Niski…(unapred se izvinjavam za gramaticke greske jer od posle rata vise nisam bio sposoban da sluzim svojoj zemlji i morao sam da ucim neke druge jezike kako bih opstao)

 5. E moj “glupi” Zivkovicu.Kaze nas narod “sut sa rogatim nemoze”!!!Obadvoica ste rogati i prerogati.Sta si mislio Zivkovicu,da mozes da ga skines sa prestola i da dodjes ti.Pa covece ti si takvo zlo,gori od ovog Milosevicevog posinka,mozda i sina,prekopali smo ceo Nis da ti iskopamo diplomu posle DJindjicevog ubistva,otiso si iz Nisa i naglo postao biznismen,a zaboravio si da tvoja skura firma tada InterMeding i dan danas duguje mojoj firmi 300 starih nemackih maraka jer nisi imao da mi platis,a od kvarcnih grejalica ni traga ni galas,zaboravio si da si svercovao zvake dva slepera i da je prvi proso posto je bio kontejner a na drugom te provalili jel je bio sleper sa ciradom pa je zamirisao ceo aerodrom Niski, posto po propratnim papirima su bila neka drva ako se nevaram ili tako nesto zbog manje akcize te ti je legla Djindjiceva smrt ko kec na deset.Naglo si uspeo po dolasku u BG.Izaposljavao zenu i familiju tebi blisku po naj naj firmama,pokupio lovu od..da sad ne lajem i otvorio vinariju.Vinarija koja lepo radi kazu izvori ala toliko lepo da moras ponovo da se vratis u partiju da bi isplatio dugove.Nemam nista licno protiv tebe,jebes 300d.m.sada mogu i da ti pozajmim,ali shvati da ovaj narod vise ne moze da pati,nemaju vise snage,dicicemo sekiru na brata jer su nam zivci ispod svake granice.Molim te postedi nas tvoje politike i ostavi nas da patimo sa ovim zlotvorom,jer se licno nadam da su se najeli para i da vise nemaju gde da ih stave po bankama i sad nam jos samo ti hvalis, da pocnemo ispocetka.Sedi na dupe miran jer ako ovaj zlotvor pocne da cacka po tvoim papirima,a sto mislim i da hoce…najebo si ga moj Niski…(unapred se izvinjavam za gramaticke greske jer od posle rata vise nisam bio sposoban da sluzim svojoj zemlji i morao sam da ucim neke druge jezike kako bih opstao)

 6. Vucic je veci olos nego dok je bio Radikal !? Takvi su najgori !? Glume postenjacine i patriote !? Seselj trune u zatvoru, dobio rak, a VAS BOLI KU..C ?! Umanjujes narodu penzije-UMANJI PRVO SEBI I POSLANICIMA PA ZIVITE OD 20.000 DINARA ?!

 7. Ja sam trenutno neopredeljen , pa me zanima za koga bi trebalo da se glasa , smatrate li da treba da vratimo demokrate koje su i dovele do stanja koje jeste, ili imate nekog novog kahdidata koji ima neki bolji plan za izlazak zemlje iz krize, bio bih zahvalan da mi kazete za koga da glasam.

  1. TI si premijer i predsedik. Direkna demokratija.Nema niko da te vodi…jase,mase ili sta bi vec hteo…
   Kako ovde lepo znas ostaviti komentar tako ces se pitati i za sve ostale stvari, dodjes kuci s posla sednes za komp ulogujes se pod svojom sifrom i odlucujes o vaznim pitanjima za sebe i tvoju porodicu.
   Isto tako i na lokalnom nivou, sve transparentno. Svajcarska brate.
   Zajebi me vise s pricom ko ce da me vodi i da kaze kad sta i kako smem

 8. nedaj se premijeru……ko ce ako ti neces da ovaj napaceni narod dovedes do boljeg zivota, i nemora to da bude ni za par meseci, ni za jednu, ni za dve godine, nemora to biti ni za deset godina, ali znam da ce jednom biti i ovaj narod ti veruje…..nedaj se premijeru….

 9. Ma Vucic je izduvana najlon kesa. Ne brine mene on sa intelektom koji ima. Brine me Gebelsova masinerija koja stoji iza njega i njihovi interesi. Brine me apatija i kukavicluk u casnih ljudi koji nista konkretno ne cine. Brine me sumrak zdravog razuma i agonija morala kad smo svi nekako mirno u hodu prihvatili svoje uloge u Zoni sumraka za koju nam scenario pisu belosvetski hohstapleri i domaca politicko tajkunska fukara. Brine me sto Glupost vlada Srbijom jer je narod u svojoj intelektualnoj lenjosti svojevoljno pristao na kolektivnu uspavanost…brine me sto nema ni u najavi lika sposobnog da masu probudi… brine me sto su pederi imali muda da izadju pred batinase da se izbore za svoja ubedjenja a mi nemamo herca da se izborimo za zdravorazumske uslove zivota nase dece…..Vucic je obican sitan ljudski sram…ali gde smo mi kad nam takav kroji kapu. Treba neceg vise od pisanije komentara. Pameti za lecenje gluposti…..budjenje za uspavane….https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10610697_734890629899257_2603821809114474327_n.jpg?oh=b69b4afd7b9e169924b13bf662668874&oe=54F41483&__gda__=1424421215_574d2901d3ad552034319836daa1cf4c

 10. Погледајте комплетан интервју Александра Вучића дат 16.09.2008. године када је дао оставку на све
  функције у Српској радикалној странци (СРС). Преносимо читав интегрални
  текст тог интервјуа у коме Александар Вучић каже да ће се после оставке
  на место потпредседника СРС можда бавити берзанским пословима или ће помагати у вођењу фирме његовог брата. Сада нам нешто није јасно.
  Како је тада у 2008. години Александар
  Вучић могао да помогне у вођењу фирме његовог брата када Александар
  Вучић премијер Србије у 2014. години тврди да његов брат никада није био
  власник фирме. Или је овде опет реч о неком фантомском брату који је
  ипак власник фирме у чијем би вођењу помогао Александар Вучић.
  Иначе ова одлука Александра Вучића о
  давању оставке на све функције у СРС у 2008. години била је мотивисана
  његовим преговорима са Демократском странком о његовом преласку у ту
  странку. Ти преговори су тада увелико били у току.
  Уосталом прочитаје читав интегрални текст интервјуа из 2008. године и просудите сами.http://www.srbijadanas.net/aleksandar-vucic-16-09-2008-god-mozda-cu-se-baviti-neki-poslovima-poput-berzanskih-ili-cu-pomagati-bratu-u-vodjenju-firme/

 11. Eeeeeeeeeeeeee, koliko šupljoglavih budala ima koje nasedaju ZORANU Živkoviću, zvanom ćevabdžija, MENTALNI DRKADŽIJA…Svi vi kreteni koji ste naseli, imate pileći mozak i svako pljačkaško žuto g….može da vas zavara….Pa razmislite zašto Amerikanci i Englezi uporno žele da izblamiraju Vučića i zašto žele da ga maknu i zašto Vučić mora tako da balansira…Verovatno pošto imate kvocent inteligencije ispod 30, to će biti malo teže….Jadna Srbija sa toliko budala…..

 12. Pa neka se i on zajebava malo….i na kraju ne uradi nista….jedno 10-ak godina kao i svi ostali .Sta je Dos ili Sps bolji od njega.Ima covek jos 7-8 godina na raspolaganju…..Uradi ce valjda i on nesto…Nema gde da pogresi jer je sve odavno sjebano….

 13. Dokle ces vucicu kurcicu lagati ovaj narod i gledati ih u oci i podsmejavati im se lukavo i podlo,sramoto srbska o da ti nisi srbin ti si izrod srbskog naroda izdajnik i poslusnik eu i tvojih kompanjona merkele i ostalih protivnika srbstva i naroda ovog napacenog ojadjenog osiromasenog ali nadam se ne zadugo.

 14. Baš je maler vadio ličnu kartu 10 meseci pre čipovanih. Ništa me ne čudi ovde samo mi nije jasno ko dobija informacije od koga za ovakve stvari u određenom trenutku. ko bira trenutak? Toliko afera u vezi krađa i svačega drugog a onda se sve stavi pod tepih, nijedan u zatvoru, niti pare vraćene, niti išta,

 15. PA,SMENITE GA GOVNARI,BAS VI KOJI STE GA GLASALI,A SAD SERNJATE PROTIV NJEGA PO DRUSTVENIM MREZAMA. Usput..ne verujem da je toliko glup,da na tako idiotski nacin pere nekakvu lovu i jos Zivkovic da to izvali,miisllim…ima milion boljih nacina. I zasto su mu se uopste izvinjavali Tadic i ostale livre…raspitajte se malo,klenovi.

 16. Nisam clan nijedne stranke ,gledam objektivno, Zoran Zivkovic je covek koji je u razdrndanoj bubi dolazio u bg 90 god ,nije imao pas za sta da ga ujede ,a sada je milioner,odakle mu tolke pare ,bez dana staza.Gde je Djilas ,koliko je kostalo sve sto je uradjeno u Beogradu ,eno ga zida po crnoj gori. Da li vi gospodo znate cime se bave vas najrodjeniji ,sve vam govore . Bar je registrovao firmu u Srbiji ,nije na Sejselima. Radim ujednom javnom komunalnom preduzecu ,prvi put za 12 god u Beogradski vodovod su zaposlena deca a da nisu dosla preko stranke ,prvi put je oborena sistematizacija radnih mesta ,jer su ostaci demokratske vladavine pre smanjenja plata sebi nakokali koeficijente,a radnicima sipak.
  Prvi put se nabavke rade kako treba …. Totalno sam apoliticna,ovo sto sam napisala mozete da proverite.

  1. Zarko ako je izmisljotina onda dokazi ,sa orginalom na cije je ime firma,ako to nemas znaci da si jedan od onih kojeg svako moze ubediti, i lagati i iducih 100 godina.,a koliko vas vidim na komentarima ,a kad treba javno izaci na protest ,vidim stotinjak ,,sta uradi cehmtlis iz aviona.Sve drustvene mreze zatrpaste kritikom,a par stotina sendvicara i stotinjak batinasa,odnesu pobedu u korist tog sizofrenka.

 17. Ovo smrdi do bola.Pogledajte samo face.Nikolici ,Vucici “Koferce” i ostala bulumenta ne prezaju ni od cega pocevsi od lazi prevara,nepotizma.Strasno nas ceka od ovih spodoba.Treba da se uglredamo na advokate koji ne daju da ih mangupi jasu,ponizavaju.

 18. Nije mi jasno zašto nije kao čovek rekao “Jeste, to je moj brat, nisam ja, ali nateraćemo i njega da plati”. Svejedno je on u blokadi 22 mil, od toga ne verujem da državi duguje više od 2 mil, šta je to za njih da reše… Bar bi poslao pozitivnu poruku… Ovako, može samo da se nada hapšenju, privođenju, ispitivanju… A ima decu… Kada će ga prozvati pravda? Za dve godine, ili pet, ili deset? To nije ni važno… Pomalo je i tužno da u zemlji Srbiji nikad ne nauče…

 19. Jel bili izbori u Srbiji? Ne bih nesto rekao ? samo ova dvojica iz treceg reda presli u prvi, ovaj neobavesteni sa tomovacom rakijom i ovaj ” poraslo dete pa neka Vlada malo”

 20. Sistem uvek napravi frku za medije, teatar prvoklasne parodije, a tragedije po narod, hapse one koji nikada nisu bili i neće biti osuđeni, uzimaju milijarde kredita, a nema ni čistih ulica, ni javnih WC-a, ni javnog prevoza a da se u njemu ne osećate kao “krompir” koji aka ko kako stigne. U busu se gazimo, guramo, mrzimo…a to je baš ono za pražnjenje frustracija, strahova, uviđanja totalnog promašaja i bezizlaznosti svega i svačega. Nezakonito oduzima plate profesorima, lekarima, i ostaloj boraniji, svima onima koji ne zavlače ruku u budžet i sefove, a glavni lopovi i dalje kradu. Za Vučića je glasalo samo oko 25% građana. SNS je pokrao izbore! Krađa i laž su njihov manir.
  Toliko o njemu!
  A šta radimo mi, građani 22. reda?!? Pišemo komentare i mislimo da time nešto menjamo. Ne, ne menjamo, samo izbacujemo frustracije iz sebe. Promene se mogu desiti jedino na ulici, jer je sve drugo pod njihovom kontrolom. A kada treba izaći na ulicu, dođu ljudi iz unutrašnjosti, no, na svoju veliku sramotu BEOGRAD spava! E, pa spavajmo i ćutimo i dalje i Vučko će nas odvesti u provaliju zvanu EU! Tamo jajare kao on nesmetano kradu, lažu i rade protiv svojih naroda. On je savršen kadar za nekog EU administrativca i prodavca magle. To veoma angažovano vežba i uvežbaće u Srbiji do savršenstva! A mi smo njegov poligon!
  DOLAZI PROLEĆE; BIĆE LEPO VREME(ako ga ne zagade harpom i posipanjem hemije s neba), IZAĐITE U ŠETNJU KADA VAS POZOVE NEKO NORMALAN, jer bitna je masa nezadovoljnih. To što za te NORMALNE ne čujete na kontrolisanim medijima, ne čitate o njima u novinama, ne znači da ne postoje! Otvorite oči i ušil, prestanite da budete slepi, gluvi, mrzovoljni i letargični i odazovite se obavezi da se borite za budućnost svoje dece, ako nećete za sebe! A o zavetu svih izginulih za Srbiju da ne pričam….

 21. ŠTRAK GLAĐU DAN 29(DVADESETDEVETI)
  SILA ZAKONA A NE ZAKON SILE

  Postupcima državnih institucija meni je oduzeto pravo na rad,pravo na život!
  Niko nema pravo da oduzima pravo na rad,pravo na život!
  Meni se na stravično brutalan način gaze moja ljudska i građanska prava a samo da bi se zaštitila interesna grupa(kriminalna grupa) koju već godinama pominjem.
  Da li je ta interesna grupa važnija od Zakona i Ustava ove države?
  Interesna grupa koju pominjem i koja je za ovih 15 godina jako puno ojadila Srbiju je verovatno mnogo jaka kada niko ne sme da se usudi da joj stane na put,kada se najvažnije državne institucije i posle svega toliko bore za nju.
  Državne institucije treba da rade po NAČELU ZAKONITOSTI,one treba da štite zakonitost u radu a ne kojekave interesne grupe od kojih Srbija ima samo štetu!

  Moj zahtevi su:
  Poreska uprava da vrati nezakonito oduzeti PIB novoregistrovanom društvu,omogući mu rad!
  Poreska uprava da povuče blokadu računa društvu Vedus Doo,ukine doneto poresko rešenje koje je nezakonito jer je doneto na osnovu pretnje i zastrašivanja a ne na osnovu činjeničnog stanja,obnovi poreski postupak i na osnovu validne dokumetacije donese zakonito rešenje.Ukoliko poreska kontrola dokaže postojanje poreskog prekršaja(ali da dokaže a ne da izmišlja) u radu ja ću se politi benzinom i zapaliti na Terazijama!Rad društva Vedusvizija i Vedus je bio zakonit u svakom pogledu,to ne može da pobije niko jer iza tog rada stoji činjenično stanje.Poreska uprava prema meni primenuje zakon sile a ne silu zakona.
  I Osnovni sud u Beogradu da u najkraćem mogućem roku,s obzirom da je od otimačine imovine društva Vedus (vrednost imovine 30000-40000 eura) prošlo skoro četiri godine,vrati otetu imovinu(roba,inventar,osnovna sredstva,dokumentacija) društvu kako bi društvo bilo u mogućnosti da radi.Zna se ko je oteo imovinu(Ružica Mihailović),zna se gde je imovina,okrivljena je priznala da je učinila to krivično delo ali sud i tužilaštvo samo iz njima znanih razloga zataškavaju celu stvar,tendencija je bila da se potpuno onemogući povraćaj imovine.Da li je to poenta rada pravosudnih organa?
  Da Tužilaštva konačno obrade krivične prijave koje sam podneo!

  Dušan Veselinović,
  VEDUS DOO,Beograd,Knez Miletina 32/3,PIB:106000332,MB:20506407,
  VEDUSVISION DOO,Beograd,Karađorđeva 11,PIB:108727668;MB:21055867
  PS:Mogu da primam samo elektronsku poštu:[email protected]

 22. Ja samo jedno ne razumem, kako je moguce da ga sve vise ljudi podrzava?! Ili su te ankete cista laz???

  Niko normalan ne moze da ne vidi TOLIKE mrlje!!!..

 23. Svi koji su se ikada bavili politikom u nasoj zemlji ili su bili na nekoj funkciji pa makar to bio i predsednik odeljenske zajednice da se proteraju u Siriju pa da probamo nekako da se uzdignemo.

 24. …лажа и паралажа, и још то подкрепљено све педерским лобијем на челу са кирбиленком…шта још треба рећи? УЖАС један! ….а народ гледа фарму и великог брата…

 25. Slučaj je rešen na vrlo diskutabilan način.
  U jednom kriznom trenutku, na pitanje novinara,
  čime će se baviti, za slučaj neuspeha na izborima
  G.din.Vučić je odgovorio, da će između ostalog, raditi, u firmi svog brata
  Naravno, to je bilo pre dolaska na vlast.
  L.N

 26. Pa jesta Milosevicu. Kad gledas i slusas Vucica, deluje da nas vodi ka dobrom putu. Tako sam i ja mislio i sa mnogima se svadjao i prepirao i branio Vucica kada su ga napadali. Ja ne pripadam ni jednoj partiji Moja je partija SRBIJA. Vucica su naucili stranci kako i sta da govori. Jer oni tacno znaju kako treba zadobiti srbski narod. Znaju kako razmislja srbski narod. Tako da kroz te reci treba da nam prodaju MAGLU odnosno ONO STO ONI HOCE. Potpunu kontrolu ekonomsku, kulturnu, versku i svaku drugu. Voleo sam Vucica do skoro, dok nije dao izjavu povodom povike oko zakona u vezi NATO saradnje a to je; DA CE NATO VOJNICI NA KOSOVU BRANITI SRBSKI NAROD. Pitam te gospodine Milosevicu DA LI TI STVARNO VERUJES U TU NEBULOZU? AKO VERUJES ONDA TREBA DA STAVIS PRST NA CELO. Ponavljam; Vucic treba da nam ufiluje gov… (stolicu) da mi to lepo progutamo misleci da je to TORTA. I dok je jedemo mislicemo da je torta. Tek kad budemo progutali oseticemo da nije torta vec gov… (stolica). Ali to ce biti kasno jer ce mo u medjuvremenu prodati dusu djavolu zbog boljeg zivota i bicemo katolici i deca ce nam izumirati i ucicemo da smo isterali Albance sa ovih prostora pa shodno tome moramo sada da ih pustimo da se vrate na svoja istorijska ognjista i ulaskom u EU i u NATO (ono sto Vucic hoce) sve drugo povlaci sa sobom. Povlaci mnogo negativnih stvari za srbski narod da mi nismo svesni koliko su te stvari lose po Srbiju.

 27. Tresla se gora, rodio se mis! I sta onda_ Krali pare od naroda. Pa moye im se. Ovde ne postoji niko ko ce lopove da hapsi, vec samo da posten narod dere i ucenjuje!!!

 28. Eto narode, kako rade premijerovi ljudi za male honorare, a ne ko vi radite posteno i hocete da se podigne cena rada. Brvo za Vucice tako se teskom mukom zaradjuje za zivot!!!!

 29. Vučić je već toliko puta lagao da je potukao svetski rekord u laganju .Kada uporedimo način” rada” Američkih obaveštajnih službi prilikom izbora u SAD jasno je čija je to škola.

 30. Dobro jutro Kolumbo, sta je ovo cudno. Pa u svakoj vlasti zadnjih 100+ godina ima po jedan Andrej, ja ne mogu da shvatim koliko je ovaj narod zatupljen po netu. Klasicni botovi koji seru po ovakvim stranicama I nista ne rade vise od toga, SAMO SERU… Prestanite da jedete govna I kad budu izbori uzadji glasaj protiv Vucica s ne da sedis kuci I seres protiv njega na netu a mrzi te da izadjes da zaokruzis broj koji nije vucic, ma 50% ljudi nije glasalo kad je bilo glasanje za pretsednika a 90% vas koji kenjate po ovakvim stranicama nije glasalo, e takvima se poserem ja na facu, BOTOVI jedni!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!