Србија

Кладовљанима дојадиле уличне рупе па у њих засадили цвеће

КЛАДОВО – Револтирани што су улице пуне рупа, мештани Кладова су, како би, коначно, скренули пажњу општинских челника на тај проблем, у њима задасдили – цвеће.

Кладовљанима дојадиле уличне рупе па у њих засадили цвећеКладовљанима дојадиле уличне рупе па у њих засадили цвећеАкција је почела на друштвеним мрежама, где су уз фотографије са површина месеца и Марса, објављена и фотка са кладовских улица. То се брзо проширило интернетом, али ни то кладовским челницима није било довољно, па су се довитљиви мештани сетили како да им доскоче.
Кладовљанима дојадиле уличне рупе па у њих засадили цвеће

Улица Иво Лоле Рибара

Тако су, јуче, у готово свим улицама у граду посадили цвеће. Да су наишли на одобравање осталих мештана, сведочи да чињеница да возачи гледају да не оштете ’’украсе из рупа’’, па пажљиво возе, како их не би прегазили.

Сада су на потезу општински челници. А, један од коментара на друштвеним мрежама је и да се, ако већ неће да асфалтирају ударне рупе, од руководтсва града на Дунаву очекује да цвеће, макар – заливају.

Кладовљанима дојадиле уличне рупе па у њих засадили цвеће
Новости.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. Ovo treba i u Pozarevcu da urade. Posto je ceo grad prepun rupa, a malo javnih zelenih povrsina, postao bi najlepsi park cveca!!! Samo bi vozacima bilo malo teze, ne bi imali gde da voze – morali bi da predju u pesake.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!