Став

Велика Албанија и Александри мали…

Дакле, Александре Вулине, тврдите (један или више Вас..?) како је подела Косова преко потребна не би ли се зауставило формирање “велике Албаније”?!

Верујем да сте до тог ингениозног закључк дошли током какве панел дискусије свих релевантних Вулина за шанком, верујући, ваљда, да ћете Саморођеном помоћи тако што ћете му добацити камен док се дави у плићаку издаје…

Но, издаја му савршено иде од руке, не брините, нема потребе да фалширате у понижењу и продаји Србије тако што ћете је тумачити као: “одсецање главе је најефикаснији лек против главобоље”, несрећни изданку ЈУЛ-а и напрењачке јесени.

Јесте ли то опет скакали “ласту” с цеви тенка на бетон па лупили прво што Вам је пало на памет пошто сте се делимично освестили?

Значи, стварање “велике Албаније” можемо спречити само ако помогнемо њеном стварању- издајом светиње?!

Дакле, “велике Албаније” неће бити уколико поделимо Косово и Метохију на равне части- Албанцима Косово и Метохија а Србији компромис да понекад може да наврати на задушнце себи?!
Колико схватам, мишљења сте да се брана ваља градити тамо где воде нема, а накнадно ћете у кофицама с распеваних бепградских фонтана донети који литар да пошкропите замљу коју ћете предати Албацима како никад не би било “велике Албаније”?!

Ако је и од Вас- превулинали сте, очигледно, биће да сте превише запертлали цокуле па Вам кисеоник лута негде између табана и мозга, или пак неки од нас нису довољно прозорљиви да виде то што сви Ви видите: “велику Албанију” која то није јер сте издали најсветије што имамо како би постала довољно велика без превише муке, што би вероватно оне коалиционе звери од Тачија и Харадинаја начисто збунило: “Како сад да правимо велику Албанију кад нам је Србија већ направила две трећине, Мило Ђукановић подупире колко може, а нама остаје само да се играмо у песку српских домова, гробова и светиња, баш није фер!”

За вас Вулини, Саморођеног и ресто фарисеја је борба против највећег зла, што “велика Албанија” свакако јесте- одазивање на мобу за ударање прве плоче тог дома ђавола у којој ће одвојити собичак за сталну изложбену поставку: “Ако не знаш где су ти међе државе погледај где су ти гробови, а кад их већ нађеш помози да прекопамо то, правимо неку “велику Албанију” а ви нам као не дате! Ваш материјал, наше руке, па нек се зове и Србија док год је застава црног орло на њеним границама а Срби на ничијој земљи…”
Да знате шта су образ и срам питао бих Вас зар Вас није срам, зар Вам није опоро и гадно бити Ви и убеђивати мајке у црнини како им та боја предивно стоји, истиче очи, сузе у њима нарочито?!

Зар вам није мука од себе самих да опело називате матинеом?!

Зар вам се, кантараши српства, барем на трен не згади бити то што сте и проклето лагати да се сатирете зарад бољег сутра а то сутра се у народу зову четрдесетице…

Грудобран “великој Албанији”- великом злу постављате тако што Пећ, Дечане, Грачаницу….нудите као фасадну изолацију хадској утврди, убеђујући нас да је крст с врха звоника једнако крст и ако га преметну у громобран…

Да имате образа и части само, па да вам могу рећи…

Да вам могу рећи како у вашим лажима, фарисеји, не страхујем од “велике Албаније” но од великих Срба!

Оних довољно “великих” да издају Косово и Метохију, а онда нема те Албаније која ће бити већа од Божијег лелека и проклетства које ћете на ову премилу и злосрећну државу навући довека!
Не страхујем ја од црног двоглавог орла хоће ли нас наткрилити, већ од вас ловокрадица који ћете из потаје пуцати на белог с кртом и оцилима на грудима, тврдећи да је умро природном смрћу, јер то је компромис, то је подела без којег нема сутра.

Њима небо- нама облаци, они најцрњи што се попарају и стрмоглаве кад се очешу од крстове на звоницима, пардон, громобранима с врха хадских дворова…

Михаило Меденица, Два у један

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!