Србија

Харадинај: Узели смо Трепчу а Вучић се није бунио нити је било шта предузео

Премијер тзв. Kосова Рамуш Харадинај објавио је на Фејсбуку да је Рударско-металуршко-хемијски комбинат “Трепча” регистрован у Министарству трговине и индустрије, у складу са законима Kосова.

РТK подсећа да је регистрација уследила после усвајања одлуке о статуту комбината “Трепча” у Скупштини Kосова.

Харадинај је честитао грађанима и рударима, како је рекао, на сјајној вест.

“Поштовани грађани и рудари, коначно, сјајне вести. Након гласања у Скупштини регистрован је статут Трепче као предузећа на основу косовских закона. Добар и сретан посао”, написао је Харадинај. Он је уједно напоменуо да се председник Србије званично није бунио, нити да је преузео конкретне мере против овавке одлуке.

Танјуг /БЕТА

ФОТО: Танјуг

�оментара

  1. Gde si slinavce da kazes nesto kad te ovako otvoreno proziva, ruga ti se i smeje u kukavicju namazanu i napuderisanu facu, a?
    Oteli nam Trepcu a ti slinavis i kreveljis se, lazes i prenemazes, zvalavi!
    ‘Ajde, metiljavko nemocni, uradi nesto ako smes!
    A NE SMES!

  2. e maloumnice pa njega da jebes nista ti nece reci a mi opet strvinom raspadajucom ruke prljati necemo. — spomenik podigni mu, i pored njega rupu isopaj mu, skoro ce u vas copor. PU

  3. Oni su se bratski tako dogovorili za ovih šest godina pregovora u Briselu. “Vi samo završavajte vaša posla, ja ću kobajagi da nešto vičem. Izvinite, moram zbog glupih Srba. Mnoge nisam uspeo da dokuvam. Moj račun znate”.

  4. Народе, овај жвалави педер који је сидом заразио пола скупштине, тражи од оне издајничке листе да сачекају 45 дана да зликовци доврше договорено је је он за то примио паре. Ало људи, памет у главу, сви у Катанићеву 15 да дате подршку тужиоцу Филиповићу да поступи по закону и на основу кривичне пријаве процесуира око 500 квази политичара и позиције и опозиције.

  5. Velika Sramota i tužna vest za sve građane Srbije da teroristi iz ovk otmu nam takvo bogastvo i blago,lako im je sa izdajnikom Vučićem i njegovim poltronima…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!