Европа

Немачка: Туче мештана и миграната у три града, има повређених

Немачка полиција саопштила је да је у три града у источној Немачкој дошло до туча између локалних становника и миграната, при чему је неколико људи повређено, наводе агенције.

У првом инциденту који се догодио у петак увече, група младих Немаца користила је бибер-спреј против групе Сиријаца која је бацала камење на њих у избегличком кампу у граду Зангерсхаузену, 200 километара југозападно од Берлина.

У Бауцену, у близини источне границе Немачке са Пољском, 17-годишњи Сиријац претио је 39-годишњем Немцу, а полиција је у суботу саопштила да је малолетни Сиријац сам себи нанео повреде и пребачен је у болницу.

Град Бауцен пунио је наслове прошлог месеца после низа туча између становника и миграната, подсећа америчка агенција.

У трећем инциденту, до којег је такође дошло у петак касно увече, полиција је раздвојила групу од 30 локалних становника који су напали 10 миграната у северном немачком граду Шверину, додаје АП.

Вестионлине

Један коментар

  1. То је држава. Сиријац који је претио Немцу сам себи нанео повреде. Тако се ради полицијски извештај и тако се чува своје.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!