Србија

ВУК ЈЕРЕМИЋ – Праунуче Нурије Поздерца и чукун унуче Мурат Аге – Поздерца, кандидовао се на изборима!

Праунуче  Нурије Поздерца, потпредседника Авноја, и чукун унуче Мурат Аге – Поздерца, кандидовао се на изборима!

Јеремић је у Миксер хаусу одржао говор у којем је објавио кандидатуру и тиме почео своју кампању за председничке изборе.

Рекао је да очекује да ће власт ширити страх и сејати лажи.

Време је за промене које ће на прво место ставити интересе грађана, поручио је Јеремић.

Подршку Јеремићу у Миксер хаусу својим присуством су дали Душан Петровић, Санда Рашковић Ивић, Верољуб Стевановић и Јанко Веселиновић.

Извор: Н1, Аранђеловац.инфо

�оментара

  1. У чему је проблем ако је већини муслимана после рата у кршеници писало народност СРПСКА? Јеремићу је само једна баба са те стране, а са друге стране Муслију шиптарска половина Вучића нема ни капи српске крви па ви видите.
    Него гледајте да таквим ставом не помогнете Вучићу и Николићу да још 5 година вуку народ за нос.
    Какав је да је Јеремић је у најгорем случају далеко повољније макар и прелазно решење и ако то схвати она сујетна патриотска опозиција можда и скину ово назадњачко зло са грбаче народа. У супротном црно нам се пише.

  2. Nama ameri pomažu i u duhovnoj sferi tako što nam pošlju sveštenike nad kojima su izvršili lobotomiju.Od žutih (a znate šta je kod nas žuto)ovo se moglo i očekivati.Bolesni karijeristi,lopuže oboleli od psihopatijespremni su da na srbskoj krvi grade Vavilon u kome bi oni bili jedini stanovnici.A.Lobačevski bi u našoj politici imao pune ruke posla.Sve lažov do lažova i bez srama i stida gaze preko sluđenog naroda,samo da dođu na vlast kako bi napunili džepove i dodovrili se belosvetskim fukarama koji su poput njih.Kaže moj deda:,,E,blago meni,kad udari nevreme i sruči se kijamet na površinu prvo islivaju govna i sav talog…..;;a ja sam se smejao ne shvatajući o čemu priča.Imao sam sliku pred očima,voda poplavija polja a po vodi plivaju g…. i ostali talog.Danas shvatam šta je hteo da kaže.Eh,što ne požive još malo.

  3. Вероватно сте “случајно” заборавили да поменете Вуковог деду Благоја, официра Краљеве војске. Ту сам ја да вас подсетим 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!