Требао си ПЛАЧИПИЧКУ да откинеш по жвали да му прсне лабрња и да га одлежиш олоша! (видео)

Србија данас коментар: Чича, ал би било. Приђи, приђи мало ближе!

Министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је да су припадници Одреда војне полиције за специјалне намене Кобре “спречили” да председник Народне странке Вук Јеремић и још три функционера те странке “добију оно по шта су дошли” од председника Србије Александра Вучића.
„Честитам припадницима Кобри што су успели да Јеремића и још тројицу спрече да од председника Вучића добију оно по шта су дошли и оно што су заслужили“, навео је Вулин у саопштењу.

Како је оценио, четворица функционера Народне странке „покушали су да испровоцирају предсеника Вучића“.

Неколико функционера Народне странке, предвођени Вуком Јеремићем, одазвали су се позиву председника Александра Вучића „на тучу“ и јутрос се појавили испред Председништва на Андрићевом венцу.

Вучић се, према сведочењу Јеремића, појавио испред њих, уносио им се у лице, поручујући: „Хајде ме туци“.

Председник Србије позвао је претходног дана представнике Народне странке Вука Јермића, Мирослава Алексића, Борислава Новаковића, Боривоја Боровића и Владимира Гајића да додју да га „линчују ако смеју“ и да ће он сам изаћи на крај с њима.

Михајловић уместо програма нуди насиље, претње и застрашивање

Функционерка СНС Зорана Михајловић оценила је да је Вук Јеремић провокацијом и доласком испред зграде у којој је кабинет председника Србије на делу показао своју уличарску политику у којој, уместо програма, нуди насиље, претње и застрашивање.

„Јеремић је на делу показао како изгледа политика реваншизма коју заговарају он и његови сарадници и како би се физички обрачунавали са свима са којима се не слажу. Али, то није Србија коју желе њени грађани и зато и нема њихову подршку, јер нико не жели да живи у земљи у којој се политика води насиљем и уличарским понашањем“, истакла је Михајловић у писаној изјави.

Орлић: Вучић их је поставио на своје место

Члан председништва СНС Владимир Орлић наводи да је Јеремић са четворицом битанги ушао у Председништво и да је одатле брже изашао него што је ушао. Председник Вучић је, како каже, битанге поставио на своје место.

„Надали су се дрипци током храбрења у бирцузу да Александар Вучић неће сићи пред њих, да ће на буку и на блеф да им прође још један циркус који снимају за Твитер. И преиграли се. Јер кад је Вучић сишао међу њих, у лице им рекао да су лопови – што им иначе мисли и цела Србија, кренули су да се тресу, муцају и цвиле, није се просто знало која је од тих ђилкошких кукавица гласнија у запомагању. Ни ко је од њих бржи, кад су загребали назад према вратима“, рекао је Орлић.

Бета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Највећи домет Вучићеве ИЗДАЈНИЧКЕ и АНТИСРПСКЕ политике: Билборд

Највећи домет Вучићеве ИЗДАЈНИЧКЕ и АНТИСРПСКЕ политике: Билборд

Не пада снег да покаже брег већ да свака звер покаже свој траг. Тако је …

Вучић у једном дану задужио Србију близу 2 милијарде евра

Вучић у једном дану задужио Србију близу 2 милијарде евра

Србија се у једном дану задужила на међународном тржишту за чак 1,75 милијарди евра. Део …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *