Србија

Влади Србије “пао” систем јер су министри масовно посећивали порно-сајтове

У Влади Србије настао је потпуни колапс, пошто је пао рачунарски систем јер су, како је накнадно утврђено, масовно гледали порно-сајтове, открива Курир.

Услед „квара“ који се догодио пре неколико дана, чланови кабинета Ане Брнабић у Немањиној 11 нису могли да раде на рачунарима више од два сата, колико је било потребно да се систем опет подигне.

– Компјутери су забаговали, нисмо могли да отворимо ниједан програм, документ, приступимо мејловима… Убрзо се установило и прочуло да је систем пао јер су запослени масовно отварали сајтове са порно-садржајем, што је навукло доста вируса. „Пауза“ је трајала око два сата и после смо несметано наставили с радом. Иако администратори вероватно могу да утврде са чијих рачунара су гледани порнићи, није спроведена никаква интерна истрага, али је скренута пажња да се то више не ради – каже извор Курира из Владе.

Директор маркетиншке агенције „Прагма“ Цвијетин Миливојевић сматра да запослени у Влади у ствари само прате препоруку премијерке Брнабић о потреби дигитализације, па им се омакне и неки порно-сајт:

– Владини службеници би вероватно први спалили књиге на ломачи, пошто у духу дигитализације могу све што не знају да провере на Гуглу. Вишак посвећености интернету, а мањак памети и знања.

Иначе, буру у јавности изазвао је и посланик ДЈБ Душан Павловић, који је био је изложен подсмеху и критикама пошто је протекле суботе објавио твит с линком порно-филма уз коментар о Предлогу буџета за 2018, што је, како је накнадно објаснио, учинио грешком.

Курир.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. Па кад се у јавности зајебавају и са својим послом и са нама, како не би блесили и за монитором, где их нико не контролише.
    Пустиш простака пред интернет, а он одмах куца:” секс”, зато што му читав његов мандат прође у је**њу народа у здрав мозак.
    А сећам се и Томе Дипломе, кад је постао председник, па сео за лаптоп и он нешто убада са једним прстом и толико је важан, јер га за рекламу снима нека тв кућа.
    Тада сам хтео моју диплому да поцепам.
    А и многе мандате смо могли да пратимо како се информатички “описмењавају” и нешто као убадају по тастатури.Чудно је како буздован има жељу да покаже како нешто зна.И док им је Ђинђић набавио опрему, ето сликања за тастатуром, а нису знали ни где су шупљи.Њима ни сада компјутери, а нису сигурно јефтини, ничему не служе осим за праћење порнографског садржаја, јер им је радно место чиста порнографија и хомосекс.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!