Србија

Вучић прети Ради Трајковић која је разобличила његове везе са нарко мафијом!

Јако поштујем изјаву председника Србије Александра Вучића, с обзиром на његову позицију и могућности да сазна коју подршку у народу имам ја, и да она износи 0,0001 одсто” – рекла је српска лидерка са КиМ-а и професор Медицинског факултета у Косовској Митровици, др Рада Трајковић, напомињући да су такве изјаве даване и о подршци Оливеру Ивановићу, јавља ФоНет, преноси Н1.

“На жалост, реалност је да од такве подршке до Алеје великана на Новом гробљу је мали пут,” оценила је она, преноси ФоНет, реагујући на интервју Вучића у данашњим Новостима.

“А народ, који се окупио на испраћају убијеног господина Оливера Ивановића, који је на исти начин био окарактерисан као човек без политичке подршке, је потврдио колико је он био значајан за све нас нас, Србе на Косову и Метохији,” указала је Трајковић за ову агенцију.

Подсетимо, Председник Србије је, одговарајући на питање Новости како је лично доживео то што су поједини опозициони прваци у Београду и на КиМ вас и СНС практично оптужили за убиство Оливера Ивановића – упитао ко га напада и, између осталог, навео:

“Рада Трајковић која представља 0,0001 одсто Срба на КиМ? Такви много воле неке стране канцеларије, али џаба када их народ не воли. Или Драган Ђилас – човек који организује емисије Телетон не би ли се у свакој од њих појавио и изигравао највећег хуманитарца, при чему се он све више богатио, а народ бивао све сиромашнији.”

КосСев

�оментара

  1. Прети он свакоме ко није издајник као он и багра око њега … СНС!
    Дижи се народе, и почистимо Србију од издајника док још није касно!

    1. MALI VUČE VI STE U PRAVU, CELA VLADA MORA PASTI SA SNS, JER SVE OVE OKO VLADE ULIZICE, SPS, ODAVNO SMO ZABORAVILI SOCIJALIZAM, SADA SMO VEĆ ODAVNO NARKODILIZMU. LOPOVLUKU, LAŽI, I SIROTINJI, NAROD GLADAN, A ONI SVE DEBLJI I DEBLJI, PA BAR DA SU NEKI STRUČNJACI, JESU ZA LAŽI, LOPOVLIKE NARKOMAFIJALIZMU, FARMACEMAFIJALIZMU, A O TRGOVINI NARODNIH DOBARA I OSTALIH NARODNIH STVARALAŠTVA, SVE JE PRODATO, PITAM SE SAMO KOD KOGA SU PARE, KADA NAM JE MMF STALNO U SRBIJI KAO I NATO.KOD NAS VLADA DIKTATURA ČIJI JE GLAVNI BOS VUČI I BRAT I JA, PENZIJE SMANJILI I JOŠ ĆE ONI OTIMATI OD PENZIJE, JER ŠTO VIŠE LJUDI I DECE TREBA DA POUMIRU ILI DECA PRODAJU STRANCIMA, A NAROD GLADAN.GDE SU PARE, DUGOVI SE NAGOMILAVAJU, SA VELIKOM KAMATOM, KOJI NAROD NE MOŽE VRATITI, SAMO DA SE PREDA kOSOVO vOJVODINA I NA KRAJU CELA SRBIJA.nARODE PROBUDI SE I OTERAJMO MAFIJU IZ SRBIJE DOSTA JE BILO KRADJE I LAGANJA, A ZA OBEĆANJA ISTO KAO I LAGANJA <3

  2. Ustajte srpski patrioti i izadjite na ulice dok jos nije kasno da spasete to jos sto je ostalo od Srbije. Ovu bandu lopova u dozivotni zatvor. Ustajte Srbi dok jos nije kasno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!