Србија

Данас (17) се настављају протести због горива: Најављена блокада Скупштине, Владе и министарстава!

Протести грађана због повећања цене горива настављају се данас, за када је најављена велика блокада како улица широм Србије, тако и Скупштине, Владе и министарстава.

Иако претходна два дана није било већих блокада путева, људи се сада договарају путем друштвених мрежа да данас, тачно недељу дана од првог протеста, промене приступ и направе већу, али и доста другачију блокаду. Наиме, од кад је полиција почела да интервенише, пише пријаве, а у неким случајевима и приводи учеснике протеста, људи су смислили креативне начине да избегну казне – тако смо видели да се у Гроцкој родила акција „Пуж“, а сад се родила и нова идеја која подразумева да возила уђу у кружни ток и онда једноставно заувек возе у круг десном траком, тако да нико не може да се укључи.

Данас (17) се настављају протести због горива: Најављена блокада Скупштине, Владе и министарстава!

Све те нове идеје би требало да се удруже у петак, када се наставља акција под називом „Србију спаси, мотор угаси“. Наиме, како је најваљено, блокада ће се одржати данас у 17 часова у Београду и позвани су људи из свих градова да се придруже и блокирају – овог пута Скупштину.

„Скупите четворо, петоро другара и поделите трошкове пута. Нађемо се на свим прилазима граду, а онда да полако, саааасвим полако, кренемо према окупираној нам Скупштини, Згради Владе и министарствима.

Ајде да се на прилазима граду, из правца Новог Сада, Ниша, Панчева, Обреновца, Чачка, итд окупимо до 16х и онда кренемо према центру града и да се сви нађемо испред зграде Републичке скупштине.

Направићемо детаљан план како да покажемо Александру Вучићу и целом свету да смо се пробудили и да је готово са диктатуром.

#Београд Петак, 15. јун, у 17х, #блокада зграде Скупштине, Владе, Министарства и комплетног центра града“, наводи се у позиву који се шири мрежама.

(извор: ноизз.рс)

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!