Србија

Држава Србија путем Фејсбука сазнаје да јој је избрисана граница према Албанији

Некадашњи вођа шиптарских терориста, ратни злочинац и један од педводника албанских сепаратиста, Рамуш Харадинај, путем Фејсбука је обавестио јавност да граница између Србије и Албаније, на месту где се КиМ граничи са том државом, од данас више не постоји.

Како је Харадинај написао, особље се на граници више неће понашати тако већ ће само функционисати једна заједничка станица, преносе медији на шиптарском.

„Рад ће се наставити и у марту улазимо у другу фазу потпуног уклањања границе између Косова и Албаније, на основу шенгенских принципа“, написао је између осталог неосуђени ратни злочинац Рамуш Харадинај.

Чињеница да се “Српска листа” више бави страначким питањима и да нема реакције на ову појаву, најбољи су доказ да Срби који се окупљају око Александра Вучића не само да учествују већ и дају своју сагласност за разбијање државе Србије. 

Српски национални интереси никада нису тако понижени као сада где Срби, макар то били људи са срским именом и презименом, учествују активно у стварању Велике Албаније и то високо истичући пароле о квази- српству које треба да замаскирају њихове велеиздајничке акције.

Непријатељки настројена Албанија коју су као праву голготу прешли пешице српски војници да би сачували своју државу, данас њихови потомци предају Шиптарима ка последњи олош на овоме свету.


Извор: КМ Новине 

�оментара

  1. pocela realizacija Vucicevog plana za razgranicenje, razgranicio je Srbiju od KiM i KiM spojio Albanijji kandidovace ga albanci za nobela a mi srbi za sta da ga kandidujemmo, jedno pitanje za novu godinu ko ima predlog nek odgovori,

  2. Počevši od 1918 pa nadalje Srbi su živi sahranjeni. Imajući u vidu Srpsku staru istoriju ili samo period od
    1804 do 1918 godine – to je nepravedno i jako žalosno. Nakon prirodnog nestanka preživelih nosioca Srpskog imena i nasleđa do 1918 godine, ovi Srbi preostali nakon 1946 godine do danas i nadalje dobijali su i dobijaju i danas ono što zaslužuju. Gledaju lična posla i profitiranje ma koliko to bilo sitno i beznačajno,biraju izabranike iz sitnih neutemeljenih pobuda, a i z a b r a n i s r b i rade to isto samo sa većim mogućnostima profitiranja sve do enormnog bogaćenja. Bilo je takvih i u ranija vremena ali tada bi se pojavili ” APIS ” i sitne duše bi nestajale sa scene. Izraelci i danas opstaju po sličnom sistemu. Ali svakome onako kako zaslužuje.
    U vezi brisaanja južne granice Srbije i pomicanja iste prema unutraašnjosti – srpski vlaadari će izjaviti
    z a b r i n u t o s t . I to je sve.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!