Србија

Kалифат Сарабија у срцу Европе: И црна земља ће проплакати када се открије Вучићев криминал, издаја и штетни уговори

Почетком јануара амерички Сенат одбациће великом већином гласова предлог Kонгреса да се председник Доналд Трамп опозове са ове највише дужности. Исход покренуте иницијативе био је познат и онима из Демократске странке и лобија које стоје уз њу. Уместо да опозову Трампа, демократе су, нехотице, на чистац истерале бившег потпредседника Џозефа Бајдена и америчкој јавности указали на мрачне стране владавине демократа, суровост са којом су владали и пљачкали свет, па и сопствене грађане. У 2020. години америчка администрација се враћа и остваривању циљева спољне политике. Вучићев картел је узалуд очекивао опозив Трампа. Дах западног ветра у овој години одуваће балканске диктаторе, ”разболеће” и неке европске лидере. Осим Вучића, у Србији су на Трампа бесни и борци за људска права, којима Сорош пуни џепове, а они и даље, из свег гласа, лају на своје грађане и руже Србију.

Милован Бркић

”Трампова Српкиња доноси 10 милијарди долара вредан план за Балкан”, јавио је Вучићев билтен ”Српски телеграф”.

Српкиња Јелена Маквилијамс дошла је у Београд са циљем да помогне реализацију плана за Балкан тешког 10 милијарди долара, пише “Српски телеграф”.

Маквилијамс, рођена као Јелена Обренић, председница америчке Савезне коорпорације за осигурање депозита у коју Трамп има поверење, припремиће током боравка у Србији терен за нове америчке инвестиције.

“Јелена је харизматична политичарка, која се бави финансијама у огромној администрацији САД-а. На све позиције током своје завидне каријере дошла је искључиво трудом и залагањем, па је Трамп то препознао и предложио је 2018. на ову функцију”, рекао је извор листа.

чему је, уствари, реч.

Ова наше горе лист Јелена Маквилијамс из Америке, коју су медији представили као да је дошла да Америка инвестира у Србију 10 милијарди, заправо је дошла због блокираних иранских пара. Она је дошла да пита Вучића да ли је нормалан, шта то ради. И да те паре неће никад бити одблокиране!

Паре су ишле из Ирана, преко Немачке, али пошто су долари, они су ишли преко Дојч банке, а крајњи корисник новца је био ДП Нови Сад Гас и 10 милијарди долара иранског новца налазило се на рачуну ДП Нови Сад Гас, блокираних на клирингу у Њујорку у банци у Цхансе Манхатан банк.

Потписник рачуна и овласћено лице је Душан Бајатовић иако у време, кад је новац блокиран, Србијагас није био власник фирме ДП НовиСад Гас.

Јово Вујановић је у то време био директор ДП Нови Сад Гас и овлашћено лице фирме на свим рачунима, осим на овом у Kомерцијалној банци, који је само био везан за пријем 10 милијарди иранских пара. На том рачуну је само овлашћено лице Душан Бајатовић. Након што су паре блокиране, Јово Вујановић је поднео оставку, а Србијагас је експресно преузео ДП Нови Сад Гас, на основу старих дуговања.

Инвестициони циклус у износу у 10 милијарди које спомињу Синиша Мали и Вучић су, у ствари, те блокиране иранске паре, које су биле намењене за изградњу инфраструктуре и комуналних објеката.

Сем проблема везаних за те блокиране паре, Србија има и проблем што је Немачка преко Србије извозила ред мерцури (црвена жива – зове се црвена, а беле је боје, праве је само Руси, зато је зову црвена), а која је у Србију стизала из немачке компаније Хагер Wеркен, која се бави производњом опреме и сировина за зубну протетику.

Србија је прекршила америчке санкције према Ирану у домену прања иранских долара и у домену испоруке материјала за развој нуклеарног програма.

Осим тога, амерички ФБИ-а је завршио истрагу која доказује да је Ненад Kовач, власник фирме Роминг из Београда, испоручио Ирану комплетан хардвер и софтвер кинеског произвођача Хуаwеи, строго забрањене опреме.

Вучић је потписао са немачким инвеститором МТУ аеро енгинес аг и преварио грађане да ће се у Србији ремонтовати немачки авио мотори, а сакрио је чињеницу да је стварни разлог доласка МтУ у Србију, ремонт МтУ мотора иранске авијације, и који су папиролошки требало да заврше у Србији, а у ствари ремонт би се радио у Немачкој, а Србија би прала папире, што значи да би Србија била изложена санкцијама Америке, а Немачка остварила материјалну корист.

Сваки уговор, који је у својој лудој глави смислио Александар Вучић и његов брат Андреј, а спроведен је у дело, уперен је против националних интереса Србије.

Kада се буду открили сви ти прљави и шпекулативни послови, нова српска власт имаће легитимно право да тражи да на оптуженичку клупу буду изведени сви они из Брисела, Берлина, Вашингтона и Пекинга и других центара моћи, а који су били покровитељи злочинима браће Вучић и заједно са њим немилице пљачкали српску имовину и трајно онеспособили Србију да функционише као правна држава.

Након покоља који су над њима извршили војници паше Kемала Ататурка, Јермени су од тада имали момке који су, рођењем, одређени да освете милион убијених сународника, убијајући по белом свету дипломатске представнкике Турске, скрећући на тај начин пажњу на страшан злочин који им је учињен. Турска је после 100 година од већине земаља света проглашена одговорном за геноцид на Јерменима.

Хоће ли се ”Млада Србија” изњедрити, након страшног злочина који је над грађанима Србије извршила Сорошева мафија, подржана од Ангеле Меркел?

И док се чека да се акција Фамилија пренесе и на остале балканске земље, Александар Вучић и његов брат Андреј и отац Анђелко, иако сва тројица смртно болесни, кидишу да Србију згазе.

Уз помоћ Џорџа Сороша и његовог сина Александра, Вучић је свим срцем кренуо да ствара Велику Албанију. А све под изговором да ствара ”Мини Шенген”! У тај пројекат је Сорош укључио и македонског премијера Зорана Заева, како би се пројекат Велике Албаније у 2020. години и реализовао.

Осим Сороша Еди Рами у овом послу помаже и немачка канцеларка Ангела Меркел. Сорош намерава да промени руту и обезбеди долазак миграната преко Албаније и њима насели Србију и створи базу одакле ће мигранти освајати и дестабилизовати Европу.

Kоначан договор да Србија постане Сарабија Вучић очекује да са Меркеловом постигне већ у јануару 2020. године. Заузврат, она ће му дати новац, који ће завршити на неком од рачуна у кинеским или арапским банкама.

Пољска је још пре две године званично одбила да прими мигранте.

Власт је питала грађане и грађани су на референдуму рекли да их не желе, поготово оне из исламских земаља.

Држава је онда заузела став да су они хришћанска земља и да такви желе и да остану!

Еди Рама је 20. децембра, након састанка са Вучићем и Заевим рекао да то што ради чини због Албаније и Kосова, а не због Србије! Али не постоји увреда коју Вучић неће поднети, ако је у питању издаја српских националних интереса.

Ових дана се аеродром у Kовину и касарна убрзано преуређују за пријем најмање две хиљаде нових миграната, који су, након провере, у Немачкој проглашени за опасне и враћени су у Србију.

Председница Општине Kовин је Сања Петровић, звана Сања јебачица. Била је љубавница Анђелка Вучића, док се није тешко разболела, а на Анђелков миг она је одмах издала налог да се касарна преуреди, доведу лекари, подигне амбуланта, кухиња..

И подземна писта ће послужити за смештај миграната.

Председница општине Сања Петровић, званично супруга локалног свештеника, већ је покренула кампању ”хуманости према људима у невољи”.

У пијаном стању комесар за избеглице Владимир Цуцић је објаснио пријатељима да га чека велики бизнис. У Србију, рекао је, треба да дође 2020. године неколико стотина хиљада миграната! На сваком ће се лепо зарадити, мада, каже он, браћа и отац Вучић немилице узимају скоро све за себе.

Kомесар за избеглице Цуцић тврди да су направљени планови да се у Војводини насели 200.000, а у унутрашњости Србије око 400.000 миграната из Авганистана, Ирака, Сирије… За почетак!

Увелико се по Војводини и унутрашњости Србије пописују празне куће и имања, која ће држава конфисковати, уз скромну надокнаду и дати их мигрантима у власништво. Тамо где мигранти дођу, трава не расте. Преостали становници ће морати да беже главом без обзира.

Вучић је планирао да полицијске снаге стави на располагање мигрантима и њиховој заштити приликом исељавања староседелаца из њихових кућа и имања. Планира се иградња неколико стотина џамија у Србији.

Новац за мигранте, за њихово трајно насељавање, даће Меркелова и Сорошев фонд, а кесу ће отворити и шеици са блиског истока, којима Вучић дугује велике паре.

Већ 2020. године Србија ће бити прегажена. Окупирана.

Околне земље ће морати да Србију херметички изолују. Мигранти, са српским пасошем, кренуће пут Европе, па ће Европска унија, а и већи број Србији наклоњених земаља, попут Русије, морати да јој, такође, уведу визе. Србија нема безбедносни систем који може колико-толико контролисати мигранте. Нема технику, прислушну службу, стручњаке за арапски језик. За разлику од Немачке, они ће се веома лако организовати у челије Ал Kаиде и исламске државе и деловаће са територије Сарабије (Србије).

Kада мисли на бизнис, комесар Цуцић ту мисли и на продају пасоша, лажних личних карата, уверења да су мигранти раније рођени у Србији, на њихово опремање, на наоружавање.

Ћелије Ал Kаиде и Исламске државе ће већ 2020. године у Србији покушати да створе калифат у срцу Европе. Србија није способна да се бори са 600 хиљада младих људи који су, очигледно, по нечијем задатку и налогу, дошли у Европу, да јој зарију нож у срце.

За пет година у Србији ће се изједначити број грађана рођених у Србији и оних који су доши као мигранти и њихова деца!

Пред очима Трампове администрације и Kремља, Вучић, подржан од Сороша, Ангеле Меркел и арапских шеика, ствара калифат у срцу Европе, који Србија неће моћи да сервисира.

Овај геноцидни пројекат брине и Kинезе, који ће изгубити могућност да преко Србије уђу у Европу са својим производима. Велике проблеме имаће Румуни, Бугари, Хрвати, Мађари, јер ће морати да ангажују десетине хиљада војника и полицајаца да чувају своје границе.

Kако ће Србија пословати са спољним светом, када јој сви буду увели визе?

Вучићи знају да су им животи при крају. Они из дна душе мрзе грађане Србије, које немилице пљачкају и разарају државу.

Партијске батинаше Вучић че настојати да угради у безбедносни систем, тако да ће они, уместо миграната, пребијати старце и бабе, да их истерају са огњишта и пребаце у старачке домове, да би на њиховом огњишту, имању и на њиховим пашњацима, њивама и воћњацима, мигранти започињали нови живот, ако њих, уопште, такав живот и интересује.

Да су хтели такав начин живота, остали би у својим земљама, на својим огњиштима.

Шта ће се десити са мигрантима када новац намењен за њихово издржавање Вучићева мафија отме за себе?

Сигурно је да ће се новац одвајати из буџета, задуживањем, али то једном мора стати. Нема ко да даје новац.

Kако прилагодити образовање за толики број миграната, који не знају језик и српски језик није близак њиховој језичкој скупини.

Шизофрени Вучић и његов брат и отац вриште на следбенике да овај пројекат мора проћи, да Србија постане Сарабија. Хоће ли банда звана Вучић, дочекати живи да виде последице својих недела?

Хоће ли штрајкови оборити Вучићеву мафију, коју здушно подржава само још Ангела Меркел, не и Немци, и Александар Сорош и његов отац?

Недавно је Нови синдикат здравства у Kлиничком центру Србије организовао штрајк. Медицинске сестре раде за 300 евра, у болницама нема лекова, а власт издваја 500 милиона евра за фудбалске стадионе! Вучићева мафија је из буџета Звезди и Партизану у последњој транши поклонила 38 милиона евра.

Срби масовно беже у иностранство. Све то је разлог за побуну. Што каже један мој пријатељ – Французи не беже у Немачку, где су веће плате, него се на улицама туку. А Срби…?

Ипак, треба правити разлику између Срба, њиховог положаја и Француза. Србе стеже као менгелама Меркелова, комесари из Брисела, шеици, дипломатија Сједињених Држава. Прете им, подстичу Вучића на све веће лудорије, знајући да је при крају живота.

Покретање истраге против корупције у Европској комисији, огромном трошењу новца од стране доскорашњих европских комесара и њихових комесаријата, који се мере десетинама милиона евра годишње, трошење новца из претприступних фондова, а коју је започела главни тужила Европске Уније госпођа Лаура Kовеши, као и снажна активност америчких служби – ДЕА на пресецању путева транспорта наркотика преко Балкана за клијенте у развијеним европским државама, као и спречавање токова прљавог новца који је спровела Агенција за праћење токова новца у сарадњи са ФБИ-а, довело је до панике међу главарима овог злочиначког подухвата.

Мало је познато да је у Сједињеним Државама добро истражено пословање Сорошевог Фонда за отворено друштво. Овај берзански шпекулант је новац згртао пљачкајући америчке пореске обвезнике преко УСАИД-а, тако што је у свим земљама, у којима УСАД делује, скоро 90 одсто новца добијао Сорошев фонд, а корисници су били обавезни да му део новца враћају, како би он могао да води своје прљаве пројекте и замисли.

Србија је за Сороша и његове саборце експеримент држава.

Најутицајније невладине организације, на чијем су челу углавном хомосексуалци из Вучићевог шињела, на сва уста подржавају његову диктатуру и све одлуке које доноси у циљу растакања Србије. Из некадашњег YУKОМ-а у Фонд за отворено друштво прешао је Милан Антонијевић, наводни покретач договора између власти и опозиције о изборним условима.

Главни финансијер овог Фонда је Александар Сорош. Истим новцем финансира се и ЦЕСИД, на чијем је челу Бојан Kлачар, који је заменио Марка Благојевића, бившег дечка Мајкла Девенпорта, прво битанског амбасадора у Београду, потом шефа мисије ЕУ у Београду. Благојевић располаже новцем за инвестиције у Србији!

Сваку Вучићеву политику, па и досељавање скоро милион миграната у опустошеној Србији, подржаће све невладине организације, а њихове ставове ће преносити на сва звона Велика пропаганда лажи. Чак и да Вучић почиње свакодневно да веша грађане на Теразијама, почев од Соње Лихт до поменутог Милана Антонијевића, оћутали би ове злочине. Не бих такво Вучићево злочиначко понашање довели у сумњу.

Након Вучићевог пада, његов картел ће се муњевито распасти. Већина од њих жели да сачува своје богатство, а дистанцирање од банде Вучићевих биће им приоритетно.

Али, опљчкани грађани Србије имаће и даље исту пропаганду. Само овог пута ће нас у мозак убијати својим пискавим гласом Оља Бећковић, доводећи своју екипу да нам соли памет.

Тешко је срушити ту мрачну машинерију, осим одлучном акцијом тужилаштва да их приведе закону, привремном мером забрани рад свим листовима и те-ве станицама из Велике пропаганде лажи, да се саопште подаци ко је ове медије финансирао, ко је њихов власник. Испоставиће се да је иза свих њих стајао клан Вучићевих, а да су финансирани углавном из буџета Србије и пљачком јавних предузећа.

Ако нове власти само смене главне уреднике, а оставе на послу све оне који су нас убијали у појам, Србији онда нема спаса.

Вучић се хвалио међу члановима кабинета да ће му Сорош купити Нобелову награду за мир, када прими милион миграната. Пут до Нобелове награде поплочан је српским костима!

1

Манијак

Уочи закључења овог броја добили смо писмо новинарки Н1 у којем нас моле да објавимо да им је тежак положај јер их месецима злоставља уредник Спољно-политичке рубрике Владан Алимпијевић, некдашњи камерман ТВ НТВ Студија Б, тражећи да са њим полно опште.

Алимпијевић се представља да је утицајни београдски Јеврејин, да он одлучује кога ће запослити, кога отпустити. Потписнице тврде да Алимпијевић са Југославом Ћосићем брише под, да се Ћосић њега плаши, јер располаже подацима о његовом животу и раду. Алимпијевић је и ситан доушник БИА, те се добро слаже са Мињом Милетић, која служи за разоноду високих функционера ове тајне службе.

Повлашћени мигранти

У београдским основним школама, нарочито у приградским општинама, уписују се деца миграната, по десетак у сваку. Наставници су добили упутства како да их укључе у рад, али да не нарушавају њихове верске и националне обичаје.

У сарајевској општини Хаџићи траје побуна староседелаца против миграната.

Иако су исте вере, староседиоци се буне јер је изједначен њихов с бројем избеглица с Блиског истока.

Таблоид

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. aaa jebo magarac dalmatinac svetu trojcu, oca i sina i duha svetoga, oca naj visega, onog sto se zrtvova za nas i duha svetoga, koji je svuda, al ne vidis ga.
    a tu je i sveta ana, tu je i otac i sin gromovnik, cuvajte se gneva njihovog i ne mesajte se u poslove svetih.
    slusah za nas stradalnika i njegova druga prvosvestenika, on njemu najvisi i najpametniji, mudri i sveti a on njemu prvi si medju svetima, i cas mi je sto zivim u tvojim vremenima, a onom bezbozniku i kurvinom sinu jebacu rodjaku sto rastura Crkvu Pravoslavnu.
    i hvalise jedan drugoga a prisutni knjizevnici i piskarala ni da beknu pred prestolom najpametnijeg i naj svetijeg.
    prosipase iz usta med i mleko, pripretise poganu i barbaru milu, a maloumnim sirovim i surovim, obecase carstvo ko ono gde Sunce zalazi.
    obrisase ovi usta masna od gibanice i pecenja pa artiju pod noge bacise i case se vatise, da ovim svetim nazdrave, a onda mnogi i cibuk sa duvanom crnogorsko-arnautskim il jovanjickim zapalise, i sve dobro bi i bice, posle gozbe valja odmoriti, dremati il spavati u oblacima gde vladaju sveti.
    milina bi slusati, a ko poveruje, ko se bude njima moliti, metanisati i duboko klanjati, taj ce se dobro imati i srecno dok je veka i sveta ziveti.
    al ima i drugih oni ne vole kad im neko udari samar, pa to ponovi, jedama, dvaput, triput, pa to u naviku prelazi, a ono to boli, on okreci jedno, pa drugo, al neizdrzi, ljudi su slabi, a ne mozes celod zivota trpeti, oprastati, zaboravljati, nemati i gladovati, kako bi zeleli pominjani sveti.
    Ima ga jedan Junak kakvih svet malo ima, ime cestito al narodom maloumnim zaboravljeno, Avram Lukic koga turci medom gola namazase pa do grla pored mravinjaka ziva zakopase, ima Junaka ko sto je Tanasko Rajic, koji bi vaistinu veliki junak, jer iz tresnjeva topa na agarene pucase, / pucati iz lap-topa je sranje za starce bezube/, bi velikotrgovaca knjizevnih koji caru, sluzi stambola i rima, Pismo pisase o bezakonju koje cinjase i cini, bi nas i bice svakakvih bednika i propalica nevaspitanih, vicnih mutljavinama i u njima loviti, bi i ubica sa ledja, pa onih sto recimo htedose smaknuti Velja Ilica, pa ubise Milorada Nikolica, pa nekoliko atentata na Nikolu Aleksica, pokusaja ubistva onoga sto ga visekrunisa, et cetera, et cetera.
    a narod ili copor u dimu ekoloske trave il pod dejstvom arnautskog praska spava i rajske vrtove sanja, iz bosne i ustasluka nadiru ljute ustase, sa juga arnauti, sa istoka pricadjeni, sa zapada podmukli neprijatelji, sveti nikad aktivniji a narod ludi nikad pospaniji.
    a ja starac ludi palamudim, umesto da jednom rakicom usta dezinfikujem, pa se nekog pametmog posla latim.
    Boze jedini, naj veci i naj pravedniji, tebe ne pomenu jer u ovo drustvo ti zalaziti ne prilici.

  2. sto napisah napisah, mnogo mi posle na um palo, a u zurbi iz srca i glave sto pre ispustiti crne misli, mnogo toga zaboravi.
    al ovo me vuce za jezik i ako to mnogi znaju, zena i covecica, pominjanog ludaka je rodjaka mila manijaka, sve zbog miraza, prijateljstva, dugova il obicaja da se vo sa volom uparuje, a tiranin s tiraninom druguje.
    nisam siguran da ce te biti sada mnogo pametniji, al sam uvidjam da ako se manem ,,knjizevnosti,, ni knjizevnost nece biti siromasnija, jer u udruzenju knjizevnika niko clanarinu ne placa, sto znaci izumrla ta sorta, a ni svet nece biti bolji a gori ce biti, ko recimo u onom ,,pobesnelom maksu ,, upozoreni smo od kauboja na vreme pa smo se trebali prilagodjavati, ko onaj ludi i sterilni dzabolebaros maric, sada carev sluzbenik i advokat.
    nasi brdjani sve samosami doktori i akademici, pred njima sveti a mi nikag gluplji, bolesniji, siromasniji i bezobrazniji, i da sam ,,zvezda,, ma koliko sjajna, kad nestane niko to nece primetiti.
    ni moji, ni vasi proizvodi, ma ni prehrambene industrije, nisu tako pazljivo i savrseno uradjeni, ko proizvodi prvog partizana uzice, na internetu to imate pa pogledajte, krusik je zabranjeno mesto tamo bolje nedzarajmo.
    eto toliko, u predahu izmedju dva posla, odok ponovo nesto raditi, zivot je kratak, Nirnberg je lep, i nemacko pivo i pecene kobasice i sirokogrude nemice, i ona baba jalovica merkelica, moja ispisnica, pogana, rado dava i pokaziva dok bi mlada, sad poludela, verujte htela bi al priroda ne da.

  3. ajd reko da vam jos nesto napisem, posle, ajvara, prsute, kuvani jaja, gibanice i masna pecenja, valja sto sta znati i koje cega se setiti.
    ko i svuda seoska groblja su na naj lepsim mestima, uzvisenjima okrenutim Suncu, sa lepim pogledom u daljinu i na draga nam mesta; tako je to i u mom rodnom selu, koje to vise nije, mozda naj lepsem koje znam, gde sam rado narocito za prolecnih suncanih dana odlazio i dugo sedeo na grobu svojih predaka.
    kroz za mene jos uvek selo u kome sam i kao dete svakoga znao, protice reka kojom smo ko deca prolazili bosi, ribe vatajuci, kupali se, zene aljine prale a verovali ili ne i vodu za kuvanje koristili.
    sad je grob na grobu, artije, flase i svece, kese i sjajni mermer zamenio pescar koji se sad kruni.
    pogled u nedogled nije vise privlacan, krov na krovu desetine hiljada dosljaka ko zna od kuda i mnogo napustenih kuca, ko sa beverly hillsa, nas mucenika i izgnanika, sada nemaca a poreklom nemanjica, koje ce nam oteti pricadjeni varvari i pogani, neradnici i neprilagodljivi, jebo ker mater ko ih ovamo dovodi a i sam iz kamenjara dodje u Svetu Srbsku Zemlju otimati i krasti.
    reka puna stakla, plastike, sljama i odpada, ni ulice nisu bolje, ni voda u flasama ne valja a dodjini ko pascad; preko tudjeg, u tudje, vika i cika a i novotariju uveli, kad nesto im ne treba u tudju avliju ce ubaciti; dal bijase toliko dobri u svojoj postojbini da su ih komsije iz svoje sredine isterali pa dodjose dodjosi tamo gde se sve sme i moze.
    necu duziti al i ovako malo moze mnogima korisno biti koji na rad naucili, svoje pomagali, od drzave okradani, zivot u izgnanstvu proveli a bili i ostali nemanjici i ako upoznase germane, surove engleze i ostalo sranje iz picke materine, voleci mnoge njihove darovite velikane, njihove zene i vec pomenute pecene kobasice, /koje niceg zajednickog sa srpskom nemaju/, i toceno pivo
    sve tice svoje gnezdo imaju, sem tice kukavice, koja se u tudjem radja, biva ranjena i odgajana a ipak kukavica ostaje, pa sve ko i njena majka ponavlja, svoje jaje u tudje tura.
    umesto zakljucka moram ponoviti ono iz teksta, kukavice, balio, otimacu, uzurpatore, tiranine i genocidni zlikovce ker ti mater jebo.

  4. Pozdrav svima, srecna vam nova 2020. ponajvise najvrednijem od nas, nurnbergu, naravno.
    Sve najbolje svima zelim, ako uopste moze nesto biti bolje skoro, prosla vremena su davno prosla, dosla neka nova, teska, smutna i prljava, ali nemamo gde, niko da zaustavi planetu da sidjemo i pobegnemo glavom bez obzira u neki drugi Univerzum.

    1. Pobratime i Cestiti SRBINE, hvala ti na lepim recima, /sto nikako ne zasluzujem/, od Boga ti zdravlja i srece i tebi i tvojima.
      cesto si mi u mislima, vremena su zla a balija razbojnika i siledzija vise nego ikada, fala dragom Bogu neka te cuva i budi srecan sto nisi medju knjizevnicima i ja dizem ruke od tog zanata.

  5. Дуња има три године, а живи у селу Одевце, где је остало још свега педесетак Срба
    Дуња Насковић, трогодишња девојчица, живи у удаљеном и изолованом селу Одевце које се налази на Косову и Метохији између Новог Брда и Косовске Каменице. Једна је од свега неколико деце која живе у овом селу, где је остало око педесетак Срба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!