Црна Гора

Ти изроде Милу и монтенегринским секташима да окренеш дупе и тако да јурнеш на њих! За боље ниси!

„Спреман сам увек да разговарам са Ђукановићем, али ми морамо да бринемо о 28,73 одсто Срба у Црној Гори“, истакао је председник Србије Александар Вучић.

Он је на питање о односу њега и председника Црне Горе Мила Ђукановића рекао да је у интересу да се посао ради за добробит свих.

– Урадили смо Српску кућу коју нико није хтео у Црној Гори, издвојили смо новац за српске институције, не угрожавајући суверенитет Црне Горе. Ја никада нисам био у званичној посети тој земљи. Разговарао сам са Ђукановићем у Тирани и изнео сам свој став, он је рекао свој. Жао ми је што се владајућа партија у Црној Гори наљутила и то се види из њиховог саопштења – рекао је Вучић.

Вучић је додао и да колико има оних који га оптужују што није подигао „секиру на Црну Гору“ толико има и оних који говоре да је напао Црну Гору.

– Тенковима на Црну Гору нећу, време српске неодговорности је прошло – рекао је Вучић и додао да је време за договоре, али не на уштрб Србије.

Не верује да ће Црна Гора променити одлуку о спорном Закону о слободи вероисповести, али сматра да је ово пробудило српски народ у Црној Гори.

Танјуг

Један коментар

  1. Јадна сподобо јер човек ниси. Не иде се тенковима на своје али имаш дипломатска средства за која би знао да си државник. Ти си само глупи, жвалави педерски ВО и то доказујеш сваког дана а и доказиваћеш док те ФБИ не ухапси.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!