Србија

Још четири случаја вируса корона у Србији: Укупно 35 заражених

У Републици Србији је до 18 часова 13. марта 2020. године регистровано укупно 35 потврђених случајева COVID 19.

До 18 часова 13. марта 2020. године, у националној референтној лабораторији Института Торлак тестиранo je укупно 239 особa којe су испуњавале критеријуме дефиниције случаја.

Од последњег извештаја до 18 часова, 13.03.2020. године тестирани су узорци 25 особа од којих су 4 позитивна и 21 негативан на нови корона вирус.

Novosti Online

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. vise od broja obolelih i misljenja nekih doktora ,,smrt,, zvanih bi nas interesovalo u kojim gradovima ima obolelih.
    te dramske predstave dusevno bolesnih vladara i kojekakvih konjusara su vise nego jadne, ali uspevaju potisnuti i u zaborav poslati jovanjice, kradju 117 miliona eura, seksualni zivot nekog kera, et cetera, et cetera.
    jutros mi javljaju da u cacku su dva slucaja, pa ako neko zna neko drugo mesto nek se javi.
    posle stogodisnjeg genocida nad Srbima ne cekajte od vasih politicara pomoci ni leka.

    1. Рачунајте као да заражених има у свим градовима. Не значи да их у овом моменту има, али мања је грешка него да претпоставите било шта друго. Ова болест је опасна јер је подмукла – болест је двофазна, десетак дана ситног кашљуцања са или без температуре, као – није ми ништа, а онда у 24 – 48 сати нагли напад на плућа и борба за живот. Колега из Милана ми јавља да су им сви здравствени ресурси ангажовани, да се лекари и сестре онесвешћују од исцрпљености и да су позвали све студенте медицине и све живе колеге из пензије да се укључе. Испред болница дижу шаторе где смештају болеснике, тржне центре претварају у привремене болнице. Овај вирус је веома чудан и по много чему различит од онога са чиме се свет до сада сусретао. Имам о томе своје мишљење, али о томе ћемо кад ова пошаст прође. А проћи ће.

  2. u, dirnu me u srce, picousti oce penzionere da poseti ,,i sta im treba donose,, al ne rece za cije pare; ja bi mu trazio racum i kusur, a mogo bi da dobije proslonedeljni komad leba sa masti i alevu papriku, a vode iz cesme.
    spremio sam i svezanj reklama da turim u gace za svaki slucaj.
    eto badza postenjacna resio da napravi trosak iz budzetskih sredstava, sto i nece biti mnogo, vise ce kostati onih 2o sto ga prate u dzipovima i sa heklerima.
    gadan tip ovaj efendija, unisti nam zemlju, a ovamo oce da nam donese ponude, valja se pokazati dobar pred izbore.
    kod mene dodjde malo kasnije na jaja moja od noja i povedi jednu od zena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!