Србија

О економским и привредним “успесима” Вучића и његовог режима економских убица

Чича, гледам жвалоњу и оног малог перача новца како се стално курче неким растом бдп-а, привредним растом и сличним небулозама. Када је дошао на власт у новембру 2012. године жвалоња је затекао јавни дуг од око 15 и кусур милијарди евра. Данас је јавни дуг преко 25 милијарди, плус задужују до краја године земљу са додатних 6.5 милијарди евра. На тај целокупан дуг треба додати и оних 2 до 4 милијарде евра које су сакрили из јавног дуга што значи да је прави јавни дуг Србије данас већ прешao 35 милијарди евра.

Жвалоња је свaкe године од доласка на власт задуживао земљу са преко две, две ипо милијарде евра дуга. На то додај стално спољно-трговински дефицит који од његовог доласка на власт распе експонентно и сваке године прелази преко 5 милијарди евра. Ове године ће прећи 6 и кусур. Није ни чудо што је миљеник ЕБРД-а и ММФ-а.

Класичан економски убица који је распродао све од воде преко бања до рудника, банака, тржишта, етц. Земља и читав паразитски систем који је створен како би омогућио контролу народа и читавог изборног система и процеса једе саму себе изнутра. И они причају о економији и привреди?

Са јавним дугом који ће на крају године бити већи од 35 милијарди евра са оним сакривеним милијардама и сталним спољно-трговинским дефицитом који је сваке године већи од 5.5, 6 милијарди евра једина ствар коју је жвалоња стврио за осам година владавине је кумулативни губитак од око 60 МИЛИЈАРДИ ЕВРА. Плус где је пљачка буџета, пензионера, радника, етц. Скотови су за осам година испарили преко 70 милијарди евра из буџета и џепова и новчаника народа.

Такву пљачку и отимачину једна Немачка и Америка не би могла економски да издржи.

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

�оментара

  1. ma ne cudi me sto neki picousti kenja o onome sto je svakom dusevno zdravom jasno da u propas vodi, gde ces ti budalu urazumiti, cudi me da je takvih koji ce glavu izgubiti iduci za slepcem iz koga i sa stometarske distance zlo zraci i oseca se smrad i trulezi smrti.
    za svoje vladavine zaduzi nas, nasu decu, unuke, praunuke i ko zna dokle, sa 15 000 000 000. i slovima petnaest milijardi eura, a za njim osta pustos, jad i beda.
    sto valjalo u izgnanstvo oterao a doveo neprilagodljive, kozojebce maloumne, veste u baratanju bombom i kalasnjikovom, ko da mu je babo nepoznati ili indijanac soros u nasledstvo i zemlju i nas ostavio.
    uvatio se za minber pa nepusta, sere, kenja i serucka i s visine na sve pisa.
    e nisam siguran da ce proci; ni Milorad Nikolic, ni secenje osovine kod Velja, ni pokusaj ubistva Sandulovica, a ima toga jos, ne pomenusmo recimo 7 000. nevinih decijih dusa, necuveni lopovluk, rasturanje SPC, otudjivanje drzavne teritorije, et cetera et cetera, jebem ti ,,pravnika,, koji sve to dopusta.
    nemoz tako ni vlastitu kucu rasturati a da bar jedna od hanuma ne polomi ti oklagiju o ludu glavudzu a kamo li Zemlju duge istorije i ozbiljne kulture.
    nemos tako i nekaznjeno gaziti milionske zrtve koje tu Zemlju branise i cuvase.
    aaalooo karaguze, kurjace u dzubetu ovcijem, pobegose od tebe ovce a ti bi da ljudima carujes, kume da jebes, da tudje darujes i sa zlikovcima drugujes, Bogu se suprotstavljas a hteo bi da vladas dok je sveta i veka.
    psiholozi i psihijatri posle tvoje detronizacije treba da budu poapseni, diplome uzete i poslani u rudnik na kopanje, zar se tako cuti i glava okrece od slucaja za u izolaciju i lecenje.
    a i izmetcare psihopate valja oterati da puteve prave, da artije masne kupe, da bolesnim peru dupe, i u celicani rade.
    ljutu ranu samo ljuta travka isceljuje.
    uzurpatore i tiranine, nikom dobro ne ucini, nevidjenih i necuvenih zlocina i bezakonja se dopusti, nije li vreme u pakao otici, satanista si najveci, sta ti treba medju nama poserama, kukavicama i nistarijom vreme gubiti.
    mene je lako uvatiti i ubiti al neces valjda jedinog iskrenog savetnika izgubiti a jos dzabe radi.
    kad budemo u opasnoj zemlji tartariji tamo ce mo drugovati, ja cu tebe ko savetnik verno sluziti, nektar piti i manu jesti a ti ces cascavati i tamo ces vecno ziveti a mislim da ces i vasiljevicku sa sobom povesti, znam te care ko da smo od madosti ovce cuvali.

    1. Пре недељу дана објсшњавам комшији пензионеру да не узима вакцине никако.
      Он ксже: “А, не, вакцине су добра ствар!”
      Онда му ксжем да овај ради против Срба, а пензионер каже: “А он је изградио пут доле код мене код Лесковца.”
      Ја му кажем – Задужио је земљу. А он ће: “Ма ја код њега имам пензију, а знаш ли ти кад би ми добили пензије код Ђиласа?”
      Ја му кажем – тај тип до Скупштине нема дана радног стажа. А он мени: “Како нема, па он је најстручнији од свих, говори стране језике и има га на телевизији.”

      Шта рећи?

      1. nemo rodjo da mu branis, svak nek ide gde voli, al kad bude ruku pruzo da ga spasavas, povecu kamencinu oko vrata da mu das, da se dugo ne muci a i da sa njim ne otplivas.

  2. Бејах једном у Будви на летовању и враћам се са плаже у стан.Затекнем једног Црногорца који је искрчио мло врзине, посејао кромпир, баш извадио из једног оџака око један килограм и држи у рукама.Окреће се, нема никога до мене да би се похвалио, па ће мени:”Виђу чоче колико кртоле из једне кућице.Има три киле!” Гледам одобравајуће, јер ако он верује да има три киле, нека има, шта ме брига, а он ће:”Ма има четир киле!” Кад ја климнух главом, мало му “четир киле”, па ће:”Ма и и пет кила!!!”
    Да бих га учинио још срећнијим, кажем ја њему:”Пријатељу, имаш ти ту осам кила”.
    Он мало боље погледа, па ће:”Ма, има, има осам кила!”
    И наиђе му један комшија, а он ће њему:”Виђу, чоче, осам кила из једне кућице!!!”

    Тако нам је и са овим нашим Црногорцем, Србином, Босанцем, или Шиптаром, шта ли је већ:
    Пустимо га да слаже мало, не реагујемо, он стално повећава, ми не реагујемо, а он онда у тим лажима достигне такава ниво да постане дебилно слушати га шта прича.
    А он онда почне сам да верује у своје лажи и почне да мисли како је паметан, а нико нема да му каже да нам је привреда најгора на Балкану.Да не грешим душу, можда смо бољи од Албаније?
    И та федерација у Босни, о којој не можеш нигде да прочиташ шта ради и чиме се бави, има боље плате, лекови се не плаћају,…а већ у Републици Српској, која нас имитира, све је бедно, као и код нас, али и тај њихов посрбљени католик успева да буде Србин над Србима и да их убеди како они боље живе од осталих.
    Изгледа да су Срби свуда тупави.

  3. Respiratori ,Mine , naoruzanje Posao veka za Krimose.
    Три дана касније, 29. априла, подаци Агенције за привредне регистре показују да Гајић пребацује седиште своје компаније на другу адресу. Гајић је за БИРН рекао да не познаје Бранка Стефановића.

    Документа до којих је дошао БИРН показују да је Гајићева фирма 2016. године од фабрике наоружања Крушик у Ваљеву тражила понуду за куповину велике количине мина, али до реализације посла није дошло. Откуд трговац оружјем у послу набавке респиратора?

    – Што би то било чудно? Прилагођавамо се тржишту. Шта се сада продаје – маске, дезинфекциона средства, респиратори – то раде све фирме из света. То је посао као и сваки други”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!