Србија

Вучић у Осечини о Kосову, из публике се чуло „издајниче“ (видео)

Председник Србије Александар Вучић борави у Осечини, где обилази Сајам шљива.

Вучић се и обратио окупљеним грађанима, а током његовог говора о Kосову, из публике се чуо женски глас који је узвикивао: „Издајниче“ и „Издајниче један“.

„За нас је важно да увек можемо да урадимо све за нашу отаџбину, и данас смо једина земља у Европи, која на слободан и слободарски начин доноси одлуке како да води своју земљу напред. Једини који можемо да се разликујемо. Али, морамо и да се понашамо озбиљно и одговорно. И одмах да вам кажем – прошли пут када сам био, било је њих десеторо, дванаесторо који су добацивали, мислећи да ће тиме да ме прекину и да ће тиме нешто о мени да кажу, Напротив, говорили су о себи“, рекао је Вучић.

Након те изјаве уследио је аплауз окупљених.

„Kако ћете да објасните некоме да је против своје Србије а бори се за Kосово и Метохију, иако су то Kосово и Метохију неки други одавно на тацни предали“, изјавио је и додао да је у питању „иста жена која је то викала и пре пет година“.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

виа
N1
Извор
Бета

Један коментар

  1. Spanulis
    Veleizdajnik i ovim potezom pokazuje da je izdajnik kakav se nije rodio u celokupnoj srpskoj istoriji.Scenario je uvek isti pre svakog ustupka siptarskim teroristima i ubicama.Krece njegovo prenemaganje i plasenje naroda ratom,kako smo saterani u cosak i kako se hrabro drzimo na pregovorima i onda odjednom BUM,TRAS i jos jedna pomoc siptarskim teroristima i ubicama u pravljenju takozvane drzave kosovo.Tako je bilo i kada je udarao ,,granicu ” gde je nikada nije bilo i kada je ukidao skolstvo,policiju,sudstvo na Kosmetu.Nejasno je zasto cute casne sudije,pravnici,advokati i zasto se ne podize optuznica protiv veleizdajnika??? Cuti vojska,crkva na ovu sasvim otvorenu i neprikivenu izdaju zemlje Srbije i krsenje sopstvenog ustava..da li je moguce da smo svi toliko potonuli i da li je moguce da nas jedan ocigledno ucenjeni covek i covek nikakvog morala a ocigledno i diskutabilnog zdravstvenog stanja nam radio ova nepocinstva.Da li je hrabara samo ona zena iz Osecine koja je rekla istinu!

    Bob
    Najbolje moguće? Od kad je priznanje dokumenta države koju ne priznajemo najbolje moguće i šta je najgore ako je ovo najbolje. Mislim, što se mene tice, konačno smo ih priznali i možemo lagano dalje, ali druže ti si ih priznao i to si predstavio kao pobedu 🙂
    hahahaha… Srbi, ja se divim vama kako vi živite sami sa sobom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!