Србија

Издајник се УСРАО ОД СТРАХА па кренуо да хапси

Кретен издајнички држи предавања о држави коју је укинуо и предао у руке организованог криминалал и странаца

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић прокоментарисао је протестни скуп у Београду за ТВ Пинк.

         Новинар Пинка: Скуп су организовале неформалне проруске организације које делују у нашој земљи. Завршио се најтежи начин, а то је – насиљем. Гледаоци су на почетку видели прилог од 35 секунди са порукама са скупа: “Ко потпише, њега убише”, “Много смо више спремни него на нереде”, “Све ћемо вас побити”

         Вучић: Нису ово неформалне екстремистичке групе, оне су подржане од најмање четири парламентарне политичке странке и њихови представници и председници су били на овом скупу. Дакле, да се нико не прави наиван.

Није ово било: нашли се неки случајно и нису баш знали тачно шта раде.

Знали су и све је било планирано. Као што није било планирано неко кратко време.

Данас сам, говорећи у Крагујевцу и понављајући у Београду, рекао да је авантуризам могућ када стварате државу, а када је имате – она не трпи авантуризам. Држава не може да издржи неодговорно, неозбиљно и антидржавно понашање.

Зато је важно да у државном руководству увек постоје људи који разумеју шта је држава.

 

На жалост, постоје и они који су умислили да насиљем могу нешто да ураде. Ви сте их назвали проруским. Не знам да ли су проруски јер су грађани Србије, али знам да су антисрпски – јер све што раде, то је против Србије и свог народа.

Да бисте волели неког другог и били про неко други, ваљда је нормално да прво волите свој народ, а не да се дичите – везано са неким другим – радећи против свог народа и државе.

Код нас постоје веома дубоке емоције према Русији и руском народу. Једина смо земља која није увела санкције. Ја, све ово што говорим, не тражим довољан разлог, Лајбницов, да бих им уводио санкције. Зато што за разлику од ових људи, ја имам уверења – мени није потребно да ме неко из Вагнера тапше по рамену и објашњава шта смем и шта могу да радим, или од неког другог.

Довољно је да верујем у то што је правда, истина и што је најбоље за Србију. У томе је разлика између нас.

Није то питање да ли позивате против највишег државног руководства, али да кажете да сте спремни на много више него што су нереди -шта је то ако није крвопролиће и убиство?!

Ти људи су данас позивали на најтеже насиље, али да кажете да сте спремни за нешто много више него што су нереди, а шта је то што је више од нереда, ако није крвопролиће и убиство. Кога бисте да убијете, по чијем налогу?! Ко вам је рекао да то радите, а стварно мислите да је то могуће да урадите у једној озбиљној и уређеној земљи, мислите да неће да наиђе на одговор то?

Против свих који су упућивали претње на скупу биће предузете одговарајуће мере. У складу са законом.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Извор
Факти.орг

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!