Србија

Студенти Народној скупштини поднели захтев за разрешење Вучића! (фото)

СТОП ИЗДАЈИ!

Данас у 12,44 часова предали смо захтев за разрешење председника Републике Србије због кршења Устава, објављено је на Инстаграм налогу „Студенти за Космет“.

Представници Иницијативног одбора студената Универзитета у Београду, који већ три недеље организују протесте под називом „Стоп издаји! Не дамо Космет!“, раније данас најавили су у изјави агенцији Бета да ће предати свим посланичким групама у Скупштини Србије захтев за покретање процедуре изгласавања неповерења председнику Републике Александру Вучићу.

„Желимо да се све странке јасно изјасне да ли су за предају Косова и Метохије и прихватање француско-немачког плана“, казали су студенти.

Студентски протест против споразума са Косовом одржаће се и у Новом Саду, како је најављено на плакатима којима је облепљен кампус Новосадског универзитета.На плакатима је, осим датума и места одржавања протеста, написано и „Стоп издаји“.

Протест ће се одржати у петак, 24. марта у 18 часова, код фонтане испред Студентског дома „Слободан Бајић“.

Студенти Народној скупштини поднели захтев за разрешење Вучића! (фото)

Извор
Данас.рс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!