Хроника

Шта је са новцем грађана Србије и у чијим је џеповима завршио?

Просто је гротескно слушати небулозе Александра Вучића. Од јавности Србије захтева да се поштује новац арапских инвеститора док у исто време већ две године Александар Вучић све ради што је у његовој моћи како би заташкао страховиту пљачку грађана Србије. 

Александар Вучић већ дуже време јури ветрењачее у виду борбе против корупције која неким чудом у своју мрежа само хвата ситне извођаче лоповских радова па је чак и за њих веома тешко опет неким чудом скупити потребан доказни материјал да би се дошло до правоснажне пресуде.

Зато питамо највећег борца против корупције у Србији али и шире. Шта је са новцем грађана Србије а који је покраден из:

Фонда за развој Србије – 1.5 милијарди евра

Агробанка – 350 милиона евра

Привредна банка Београд – 

Развојна банка Војводине –  300 милиона евра

Фонд за развој Војводине – сума непозната

Српска влада је на покривање губитака државних банака  и фондова које су коришћени као краве музаре са финансирање политичких партија и њима блиских тајкуна-финансијера спискала преко 2.5 милијарди евра само у задње две године.

Тај новац исисан је из буџета Србије одлукама владе Републике Србије и свих оних које је влада Србије поставила на кључна места преко којих је одрађивана пљачка грађана Србије и српског буџета.

Са тим новцем могли сте да направите Београд на води без арапских инвеститора.

Нико од оних који су одговорни за ту пљачку никада није кривично процесуиран нити гоњен па чак ни по службеној дужности.

Питања за Александра Вучића: 

Када ћете почети да поштујете новац граћана Србије? 

Колико је нашег новца Александре Вучићу завршило и у твојим џеповима?

 

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!