fbpx

Министарка енергетике Зорана Михајловић члан озлоглашене Трилатералне комисије

0
(0)

Министарка енергетике у Влади Србије Зорана Михајловић члан је Трилатералне комисије, озлоглашене невладине организације коју је основао Давид Рокфелер 1973. године. Многи теоретичари завера и истакнути научници као што су лингвиста Ноам Чомски критикују ову глобалистичку организацију због једностраног интересног деловања и утицаја на светске властодршце. 

Трилатерална комисија себе описује као независно научно и истраживачко друштво које има за циљ да успостави дијалог о економским и политичким питањима широм света.

Ова глобалистичка интересна група у Србији делује под именом „Еаст-Wест Бридгес“ седиштем у Београду у улици Владимира Поповића 6 у стану број 202.

Иако ова група није регистрована код Агенције за привредне регистре и нема својство правног лица, домен www.еwб.рс регистрован је под предузећем „Гцглобал Цоммуницатионс Ассоциатес Лтд“ које такође није регистровано у АПР-у, али зато има седиште у Београду, Генеx стан број Б21. (Подаци: Регистар националног интернет домена Србије)

Уважени лингвиста и критичар Ноам Чомски описује Трилатералну комисију као групу која се залаже за „више умереност у демократији“ у циљу стварања пасивног друштва која ће бити послушно како не би ограничавали моћ државе.

Чомски такође истиче да је Трилатерална комисија нарочита забринута због омладине напомињући да их потребно боље контролисати.

Многи теоретичари завера јединствени су у ставу да је Трилатерална комисија, сачињена од финансијских моћника попут Давида Рокфелера, учествовала у рушењу Светског трговинског центра у Њујорку 11. септембра 2001. године.

У Трилатералној комисији, поред министарке Михајловић, налазе се и:

Јован Ковачић – новинар (Председник Трилатералне комисије у Србији)
Дејан Новаковић – државни секретар у Министарству енергетике
Александар Николић – државни секретар у Министарству одбране
Мирослав Весковић – ректор Новосадског универзитета
Зоран Басараба – Амбасадор Србије у Израелу
Ђорђе Вукотић – саветник за регулаторна питања у Министарству енергетике

Све чланове погледајте овде. 

 

Телепромптер

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Напредна лоповска банда има намеру да улупа више од четири милијарде евра на метро у Београду!

1 (1) Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић разговарала је данас с амбасадором Француске …

Kомпанији „Бехтел-Енка“ мало 800 милиона евра за изградњу Моравског коридора!?

1 (3) НОВА ВАРОШ – Комерцијални уговор за изградњу Моравског коридора биће потписан најкасније за …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *