Хроника

Штедимо на платама, пензијама и трудницама а имамо да плаћамо Вучићевог личног модног стилисту!

Веровали или не, премијер Србије, Александар Вучић, има личног стилисту који се у сваком тренутну брине о његовом физичком изгледу. Вучић свима смањује плате, одузима службена возила и укидна исплату путних трошкова, али само му не дирајте личног стилисту! 

Штедимо на трудницама, али не и на стилистима!

Реч је о модном стилисти Игору Тодоровићу. Он је био један од чланова жирија у емисији “Купохоличарка” која се емитовала на телевизији Пинк.

Вучић и Тодоровић сарађују још о изборне кампање 2012. године. Тада је у изјави за Курир рекао да је научио да се марама никако не носи уз џемпер.

– Кад носим џемпер – не носим мараму. Желим да изгледам прикладно у свакој прилици. То је један од начина да покажете да поштујете људе које посећујете и с којима се састајете – рекао је Вучић 2012. године.

Тодоровић је за Ало! исте године напоменуо да је њега и његов тим лично контактирао Вучић.

– Истина је да нам се господин Александар Вучић обратио за професионалну помоћ, чиме је само показао да и те како води рачуна о сваком сегменту свог медијског наступа.

Њихова сарадња се наставила све до његовог избора за премијера. Игор Тодоровић је виђен како напушта зграду Владе пар дана након што је изабрана нова влада на челу са Александром Вучићем, пише Блиц.

Удри по џепу грађана, али стилисту не дирајте!

Вучић месецима најављује болне реформе које ће спроводити над Србијом и по новчанику грађана, али стилисте се није одрекао у циљу уштеде више новца.

Бахатост новог премијера поново долази до правог изражаја. Високим функцинерима одузима службене аутомобиле, дневнице и путне трошковима, грађанима одузима социјалну помоћ, смањује плате и пензије, али модни стилиста је од државног значаја и свакако ће повећати најављене уштеде!

Модни савет новом премијеру: “Одело не чини човека”!

 

Блиц, Телепромптер.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

    1. Premijer sa zvaničnom platom nije u mogućnosti da plaća modnog kreatora i da ima takvu garderobu, kao u ostalom i svi drugi političari, obučeni su kao da idu na m odnu pistu. Štedite dragi poliutičari a ne umanjujte platu gradjanima Srbije. 90% građana Srbije jedva preživljava, a političari nemilice troše novca gradjana Srbije: na garderobu, putovanja,službena kola, telefone, prezentaciju i td i td…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!