Србија

Вучић претио народу у Врњачкој Бањи: “Бићете истерани ако ми не будете аплаудирали”

Премијер Србије, Александар Вучић, дочекан је јуче у Врњачкој Бању аплаузом. Међутим, присутни грађани били су приморани да му тапшу, сазнаје Телепромптер.рс.

Премијер Вучић јуче је присуствовао церемонији поводом обележавања Дана Општине Врњачка Бања. Судећи по снимцима које су објавили режимски медији, грађани су одушевљено аплаудирали када су угледали великог премијера Србије.

Међутим, према речима саговорника Телепромптера, који је присуствовао церемонији, Вучић је запретио свим присутним грађанима да ће бити истерани уколико му не буду тапшали.

– Вучић је пре снимања свима наредио да после сваке његове реченице добије аплауз. На пример, Вучић би изговорио :”Биће нам боље”, а ми смо морали да аплаудирамо. Наредио је свима врло оштрим гласом да неће толерисати никакве увреде и да ће обезбеђење избацити свакога ко буде изазивао инциденте, прича наш саговорник који је остао запањен после Вучићевих речи.

ВИКАЛИ МУ “ВУЧИЋУ ЛОПОВЕ”

Он додаје да су окупљени грађани били приморани неколико пута да понове Вучићеве речи како не би било “грешака” када програм буде почео.

– Колико ја знам, није никога истерао, јер није ни могао. Половина људи која се није слагала са њим отишла је узвикивајући: “Вучићу лопове”, “Вучићу издајице”, али нико од медија то није пренео, закључује наш саговорник.

 

Телепромптер.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Није Вучић проблем. Када постане превише провидан и потрошен, његове газде ће га склонити и довести наредног пајаца да нас замајава. Проблем је докле ћемо то да трпимо?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!