Ала ти Вучићу лупеташ као Максим по дивизији, Холандија је 10 метара испод нивоа мора па нема поплава у задњих 40 година!

0
(0)

Влада Србије, наиме, на основу предлога Канцеларије за управљање јавним улагањима да се констатује елементарна непогода уз појединим општинама, донеће програм обнове, а влада ће определити и додатна финансијска средства за општину Лучани, где је у поплавама оштећена и наменска фабрика “Милан Благојевић” – навео је премијер.

Ту ће помоћи и Министарство одбране, али и сва министарства учествоваће у обнови јавних објеката који су под њиховом ингеренцијом, рекао је премијер и поновио да је штета неупоредиво мања него она 2014. године, док је на више места и спречена будући да су у међувремену изграђени обалоутврде и насипи.

Наводећи да се никада не може гарантовати да бујичне реке неће поплавити, Вучић је поручио да се природа не може победити, али да грађани могу променити своје понашање.

“Ни Швајцарска не може да подигне високе насипе на свим рекама, али зато инсистирају на обавезном осигурању. Ми смо далеко до тога”, поручио је премијер истакавши да грађани не треба да брину, јер ће држава да помогне.

Телеграф.рс, Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Нису сви у Србији идиоти ал има понеки и то комплетан!

3.7 (6) Председник Александар Вучић изјавио је да су „глупости и бесмислице” изјаве Авдулаха Хотија …

Адвокат: Власт противуставно затварала старе у кућни притвор

4.4 (9) У време полицијског часа, када је грађанима по неколико дана било забрањено да …

2 Коментара

  1. Kao što ste pomogli i od 2014. di danas!
    Sve ste pokrali!
    Nadam se da će Srbi najzad shvatiti koga imaju na vlasti i da ni u kom slučaju ne glasaju za lopine,lažove i nesposobnjakoviće!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *