fbpx

Где је бре бандо лоповска милијарда евра кредита коју сте добили да спречите поплаве?

0
(0)

Сад лепо Вучићу конкретно и јасно без кмечања и цвиљења да одговориш где сте и на шта потрошили милијарду евра кредита који су узети да би се у будућности спречило изливање река и огромне поплаве које су сваке године све веће? Где је завршни рачун о томе где је и како потрошен тај новац? Знаш ли ти Вучићу уопште шта је завршни рачун и да ли си уживоту бар један завршни рачун направио?

Где је бре тај новац и где је новац од силних донација које су стигле још током 2014. године?

Има ли бре некога у овој земљи ко може са сигурношћу и поуздано да каже на шта су Вучић и екипа улупали милијарду евра намењених заштити од поплава?

Шта сте бре бандо лоповска урадили у протекле две године како се ове поплаве не би поновиле? Одговор на то питање је сасвим једноставан. НИШТА НИСТЕ УРАДИЛИ! АЛИ АПСОЛУТНО НИШТА! Поправили сте неколико брана и остава и све сте оставили како је и било. Две године нерада и јавашлука довеле су дотле да су Лучани данас горе потопољени него што су то били 2014. године. На хиљаде кућа је потопљено, потопљена је привреда, наменска индустрија, обрадиве површине. 

Штету ћемо и ове године опет мерити милијардама евра а све то због НЕСПОСОБНЕ и слободно се може рећи ИДИОТСКЕ И ЛОПОВСКЕ ВЛАСТИ!

И немојте се тешити, кише и поплаве још нису прошле. Тако су и 2014. године поплавама у Обреновцу увод биле поплаве у западној и југозападној Србији. Кише могу да наставе да падају цео март и април. 

Тешко Србији и српском народу са овим неспособним лудацима на власти. Нека нам је Бог у помоћи!

Милинко Милинчић

Србија данас

Фото: Милена Ђорђевић, Телеграф

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Скандал с народним парама: „Око соколово“ на половним возилима ГИМ-а!?

4.7 (12) Одборник Народне странке у Скупштини Београда, адвокат Милош Павловић, изјавио је данас да …

У Србију масовно почели да стижу мистериозно нестали пакети из Кине

3.8 (8) Након проблема са кашњењем и испоруком робе наручене преко популарног кинеског сајта „Алиекспрес“ …

7 Коментара

 1. boli njih kurac i za narodom i za srbijom,pa pogledajte im racune po inostranstvu pa pogledajte im vile i apartmane po crnoj gori i bugarskoj,a vi debili od naroda gledate šta nam rade.masoni i katolici vas vode.

 2. Данко Б. Марин

  Веља Илић лупета да је Бог одговоран за поплаве, паре у џеп и Бог за Џ да им поправља и прави нове насипе? Стока нагорђена!

 3. „ГДЕ ЈЕ БРЕ БАНДО ЛОПОВСКА МИЛИЈАРДА ЕВРА КРЕДИТА КОЈУ СТЕ ДОБИЛИ ДА СПРЕЧИТЕ ПОПЛАВЕ?,од satelit на 8. марта 2016.“
  Tamo gde su i sredstva od umanjenih plata i penzija. Družina je nezasita.

 4. Da si neki domaćin prvo bi sredio svoju porodicu !!!!Ni za to nisi sposoban a ne da brineš o hiljadama drugih porodica!!

 5. Sta ima da se priča kad sve je jasno ovo je rat.Bogati protiv Siromasnih.Prokleti Materijalisti bi voleli da se opet pojavi neki Tesla da ih digne tehnoloski. Kao feniks sto se dize iz pepela .Oni su strateski zauzeli sve segmente i sfere naseg drustva i manipulativnim koruptivnim delovanjem koce napredak nepozeljnih.Sto vise stranaka utoliko laksa kontrola mase da nepričam o svako ima svoju cenu.Mi zivimo u zemlji koja nije nasa slobodni smo da umremo siromasni a ukoliko pruzimo otpor bićemo proglaseni za drzavne neprijatelje.

 6. Па чије паре износи сваког месеца Вучићев кум? Паре пореског обавезника Србије и паре које улазе у Србију као за спрећавање поплава. Чудиме да Вам није засметало када наводно Србија узме огроман кредит од ММф-а. Тај новац би требао да се појави у платном промету Србије и бар 5 евра или 5 долара би требало да прође кроз Ваше, тј. моје руке. Од тог новца прође само информација кроз јавна гласила и више се ни у чему не манифестује да је ту, да ће међу нама, и са нама бити видљив, бити присутан. Систем пљачке је систем комунистичких политичких партија у Србији. То је комунистичка мафија која је ту, присутна, легална и она је изнад Сицилчијанске мафије која је у илегали. Ова комунистичка мафија је узрок нашег тоталног осиромашења и крај се томе не види. Бар га ја не видим, а Ви? Излаз постоји. Излаз увек постоји. Морате у себи сломити индивидуализам и конформизам да би се коначно сложили прво сами са собом да нико, ама баш нико други не може да разреши и реши општу растакајућу и умртваљујућу животни опстанак у Србији. На Вама, на мени и на свим нашим сународницима који нису се учланили ни у једну досадашњу политичку партију у Србији. Разлог се огледа у томе што смо сви ми подељени, посвађани и мржња је посејана између нас да би ту нашу општу енергију убили за наш избор, за наше потребе, за наше интересе за нашу традицију, а нас има преко 3,5 милиона у Србији. Када би се ми сви Удружили и самоорганизовали из тога би се манифестовала критична маса, критична енергија за општу промену у Србији. Зато је ово мој позив да се Удружимо и самоорганизујемо јер по мојој процени за непуних 12 недеља комплетно преузимамо сву власт у Србији и хапсимо све узрочнике нашег безнађа и нашег тоталног осиромашења. Толико од мене, а од Вас, позз.ДРАГАНешковић

 7. OVAJ POKVARENJAK STO DELI PARE, OGAVAN JE LOPOV I PREVARANT

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *