Насловна / Србија / Алаху екбер Александре Вучићу!
Алаху екбер Александре Вучићу! 1

Алаху екбер Александре Вучићу!

БЕОГРАД – Десничари окупљени око две организације – Покрета „Наши“ и „Србског Образа“, данас од 18 часова на Тргу Републике протестују против Александра Вучића, председника Владе Републике Србије, односно, како се наводи, његове диктатуре. Протестни скуп је заказан након што је наведеним организацијама забрањен скуп на којем су желели да изразе неслагање са планом да се у Србији трајно насели већи број миграната.

Окупљени демонстранти носе транспаренте „Не диктатури“ и прецртане силуете премијера Александра Вучића.

На протестном скупу је први говорио Иван Ивановић, председник Покрета „Наши“, који је своје обраћање почео са „Алаху екбер Александре Вучићу“. Он је оптужио премијера за издају и корупцију. Ивановић је подсетио да се спречавају протести против насељавања азиланата.

Nasi-Obraz-protest-2

– Оно што Србија може да очекује од Александра Вучића није ништа добро – истакао је Ивановић.

Иван Ивановић је поново оптужио Вучића за тајни договор са Ангелом Меркел о смештању азиланата на територији Србије. Он је рекао да организатори скупа разумеју и патње миграната чије су земље бомбардовали НАТО и државе чланице Европске уније. Управо због тога, бригу о мигрантима треба да предузму НАТО и ЕУ, а не Србија која је страдала од истих тих злочинаца, сматра Ивановић.

Скупу се обратила и Сиријка Рима Дариоус, која је оптужила Запад за избегличку кризу и масовно страдање народа. Она је Запад назвала лицемерним када жали за страдалим избеглицама у мору, а тај исти Запад не жали за десетоструко већим бројем жртава страдалих у рату које су започеле Сједињене Америчке Државе и њени савезници.

 

– Сликајте се поред овог кловна и ширите те слике путем интернета како би Србија победила страх од њега. Њему се треба смејати, а не од њега се плашити – закључио је Иван Ивановић.

Извор: Правда

 

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Нова пљачка ГСП-а, овај пут кроз изнајмљивање аутомобила! 11

Нова пљачка ГСП-а, овај пут кроз изнајмљивање аутомобила!

За најам око 30 возила, Градско саобраћајно предузеће Београд издвојиће више од 55 милиона динара …

Протест у Панчеву, радници Азотаре најавили долазак у Београд! (видео) 13

Протест у Панчеву, радници Азотаре најавили долазак у Београд! (видео)

Радници фабрике минералног ђубрива и азотних једињења ХИП Азотара, која је од септембра у стечају, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *