fbpx

Александар Митровић са 80км на сат на пешачком прелазу убио дете и тужилаштво тражи само две године затвора?!

0
(0)

После шест година, суђење Алексаднру Митровићу, сину власника ТВ Пинк Жељку Митровићу, коначно је приведено крају. Јавно тужилаштво је у завршној речи затражило 2 године затвора и 1 годину забране управљања моторним возилом, мајка страдале девојћице се такође придружила захтеву тужилаштва.

Браниоци Александра Митровића затражили ослобађање

Александрови браниоци затражили су ослобађање, а суд је изрицање пресуде заказао за следећу недељу.

Према налазима полиције тужилаштво је подигло оптужницу у којој се наводи да је Александар возећи “бмw” ударио Андреу на пешачком прелазу брзином већом од 80 килолетара на сат (ограничење у граду је 40), и да је девојка од силине удара летела 29 метара.

Андреа Бојанић (17) била дете за пример

Андреа Бојанић, девојчица коју је усмртио син Жељка Митровића, била је дете за пример. Она је била вредан и добар ђак, у школи је имала све петице, а сем што је била добар ђак, била је и добро и васпитано дете.

Вредно је радила, помагала својој баки, коју је много волела, па чак и комшијама. Сви који су познавали Андреу, кажу да је била прави анђео.

И као што смо већ написали , изрицање пресуде је следеће недеље и тада ће се знати да ли правосуђе у Србији функционише или у Србији правде нема.

Извор: антибот.га

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Имате преко 2.000 кривичних пријава против бивших и садашњих припадника режима које чаме у фиокама, стисните петљу па их процесуирајте

4.9 (15) Највећи број тужилаца нема проблема у свакодневном раду, али у случајевима политичке заинтересованости, …

Тужилаштво да испита одговорност врха Вучићевог режима за извоз оружја Исламској држави

4.3 (7) Савез за Србију позива тужилаштво да испита све детаље међународне афере у вези …

2 Коментара

  1. Dve godine za ugasen mladi zivot!?
    Samo?
    Onda nista, nemojte ga nista kazniti, izdajte mu novu dozivotnu dozvolu za upravljanje vozilom i imunitet od bilo kakvih prekrsaja i prestupa.
    Da znamo da neki mogu i tako!!!

  2. Olakšavajuća okolnost:Tatin sin. Težina prestupa:Koliko daš novaca sudiji.Čovečnost počinioca: Stepen bahatosti.Osuda okoline: Nije važna.Kazna :Biće božija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *